- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Canım benim cok guzel. Sevdiceğinle insaAllah musmutlu nice kahvaltılar yaparsınız
Evet canim pahallı gercekten heveste ediyoruz
Banada erkek arkadasim tek tasımla alyansımı askerdeyken almıstı bittiginde nisan yapıcaz paramız olmaz die erken almıstik ama evlilik teklifi henüz yapmadı yüzüklerimde onda duruyo.Takacağim günü heycanla bekliyorum Rabbim nasip eder insaAllah . Tektaşim pırlanta alyansimda beyaz altin sectik
Canım tektaşların fiyatları her geçen yıl bayağı artıyor. Geçen sene bakıyordum arada gayet büyük taşlı hoş yüzükler 5000 tl civarıydı ama aynı yüzüjkler bu sene 6000/7000 tl f alan benim sevdiceğim 0,45 karatlık bir yüzük aldı fiyatını da biliyorum çünkü daha önce beğenmiştim o yüzüğüya ben sarı altın alıcam galiba, elime beyaz yakışmıyor kendim de sevmiyorum. beyaz tektaş sarı alyans beraber takarsam sırıtır mı
bide sorması ayıp kaç karatçok küçük yada büyük durmamalı bence. normali kaç olmalı???
bebeklerim benim aşkulatam benden 10yaş büyük ben 26yım o 36
ama aşığıııımmmmmm seviyoruumm
ahahahahahahbenimki de aynısı. adama bişeyler oluyor ben alınca. sen çeyiz de getirme ben sadece seni alıyım yeter der yerimm
benim ablam evlendi annemler hiç karışmadı. ablamla enişte herşeyi kendi bildikleri gibi yaptılar kız tarafı erkek tarafı diye bişey yapılmadı. bizde de öyle. ben kendi bohçamı yapıyorum biliyorsunuz.
benimki de saat alırız sana düğünde dedim sen niye alıyosun diyor
bende aşka dedim ki sen gelinliği ben damatlığı alırım, yok diyor. alyansı alayım demiştim ona da yanaşmadı.
önceden ben çalışmıyordum hep beni kandırdı çalışınca alırsın dedi çalışıyom yine aldırmıyor
Kaloriferlerin havasını alınSelam kızlar çok üşüyorum ya. Evim ısınmıyo. Sevdicekle yine sigara kavgası yapıyoz bakalım kim kazanacak:))
Haklısın kuzu aslında önemli şeyler değil bunlar biz çok abartıyoruzsıkma çok canını,,siz mutlu olunda nasıl olsa hersey halledilir.
Nerdeydi canım sevgilin? Bir de ne zaman gelecek yada evlenince sende mi gideceksin oraya?çok canım sıkılıyorbugün sözlümün doğumgünü ama bambaşka bi ülkede,benden çok uzaklarda sürpriz bi pasta bile gönderemedim,,öyle kuru kuru mesajla telle kutladım hiç içime sinmeden normalde ayrılık ztn zor ama özel günlerde daha çok koyuyor insana
Heh işte aynen seninde böyle olucak canım en yakınında varmış örneği :)
Nerdeydi canım sevgilin? Bir de ne zaman gelecek yada evlenince sende mi gideceksin oraya?
Tamamen türkiyeye dönüş yapacak o zaman canım az kalmış sıkıntı yapma özlediğini anlayabiliyorum ama ya seneye falan gelecek olsaydı? :)Mısır'da cnm şuan.Aralık sonu ya da Ocak başı gelir diye düşünüyoruz.yok orda olmucaz çok şükür :) Dubai'ye gitmiştim ben,orda olsa yaşardım da,Mısır'da pek sanmıyorum yaşayabileceğimi :) gezmeye giderim sanırım ancak :)
kuzum o zaman hiç açmıycaksın konuyu artık neyi uygun görürlerse tamam diyceksin yada açıkça ne istediğini söyliyceksin çünkü ortası yok bu durumun
erkek arkadasin zaten sen ne istersen tamam diyorsa her seyi konusun bence cekinme canim. Cunku aile ve sevgilisi arasndaki kopruyu o kurucak. Bence acik acik iste kac kere yasiycaksn soncta
benimki de sevmiyoru,o yüzden takmıcaz ama takılsaydı eğer bence düğünde takardık.nişanda damada sanmıyorum.
ne güzel senin ki pek bi cömertmiş :)
bende yeşil altın istedim tektaşımı :) bende yeşil altını daha çok yakıstırıyorum kendime.ama pırlanta sarı tektaş çok zor bulunuyor,herkes beyaz altın tercih ediyormuş diye.ben sarı istedim,ztn taşı bana göre pırlanta olmasada olurdu.çünkü resmen sadece taşa bi ton para veriyorsun.bit kadar pırlanta taşı olan yüzük 1200'den başlıyordu,swarowski taşlı yüzük 300 tl'den.ve yanyana koydugunda çok büyük fark görememiştim ben.bence bi kuyumcuda dene,bak parmağında sırıtıyor mu,ona göre söyle erkek arkadasına ben böyle istiyorum diye.ben kuyumcuda aylar önce deneyip yeşil altın istiyorum mesela demiştim :)
madem anneleri yok,bence söyleyebilirsin o zmnçünkü bu işlerin yol göstericisi annedir erkek olarak bazı şeyleri bilemeyebilir herşey gönlünüzce olsun.
hyr değil.ailelerin isteğine göre hareket ediliyor.aileler istemezse olmayadabilir.
Canım tektaşların fiyatları her geçen yıl bayağı artıyor. Geçen sene bakıyordum arada gayet büyük taşlı hoş yüzükler 5000 tl civarıydı ama aynı yüzüjkler bu sene 6000/7000 tl f alan benim sevdiceğim 0,45 karatlık bir yüzük aldı fiyatını da biliyorum çünkü daha önce beğenmiştim o yüzüğüindirimle falan 4500 tl ama o kadar para veriyorsun ve taşı büyük değil orta ayar bişey belki ortadan bile bi tık küçüktür
Ya ben anneme bunları anlatamıyorum eskisi gibi kız tarafı erkek tarafı diyip duruyor. Ne sevdiceğim nede onun annesi hiç takmıyorlar böyle şeyleri beniim annem sinir ediyor beni yaa çeyiz alışverişine sevgilimle beraber çıkacağız o normal tamam ama gelip gitmeler büyük eşyaların alımı konusunda kız erkek tarafı diyor bana geliyorlar
Konuşun olacaktı oHadi kızlar konulun bişeylerr
Tamamen türkiyeye dönüş yapacak o zaman canım az kalmış sıkıntı yapma özlediğini anlayabiliyorum ama ya seneye falan gelecek olsaydı? :)
Oyyy kıyamam sana sayılı gün çabuk geçer rahatlat kendini :)yani öyle olsaydı ztn kabul etmezdi sanırım bu projeyikısa diye gitti Ağustos sonu 5-6 aylık bişi diye ama işte sanki 5-6 asır gibi geliyor.bayramda geldi işte sözümüzü yaptık fln,umarım ay sonu yeniden gelebilir bide böyle özel günlerde bi basına oralarda o orda sanki öksüz,,bense burda yarım ve eksik
Aldık canım ama yinede faydası yok. Hatta temizledikte içini. Ama yok hala aynıKaloriferlerin havasını alın
Canım o zaman ev sahibine söyleyin kombiciye göstersin hem ısınamayıp hemde yüksek bir fatura ödemek zorunda kalablirsiniz kombide bi sorun vardır kesin.Aldık canım ama yinede faydası yok. Hatta temizledikte içini. Ama yok hala aynı
Doğalgaz değil canım kömür :) oda aylık aynı para zaten :)Canım o zaman ev sahibine söyleyin kombiciye göstersin hem ısınamayıp hemde yüksek bir fatura ödemek zorunda kalablirsiniz kombide bi sorun vardır kesin.
Hmmm anladımDoğalgaz değil canım kömür :) oda aylık aynı para zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?