2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

senin yüzüklerin gibi işte, bende bu tarz bişey ancak takabilirim..çok şık duruyo gerçekten.Güzel günlerde kullannnn canımm

Canım tektaşların fiyatları her geçen yıl bayağı artıyor. Geçen sene bakıyordum arada gayet büyük taşlı hoş yüzükler 5000 tl civarıydı ama aynı yüzüjkler bu sene 6000/7000 tl f alan benim sevdiceğim 0,45 karatlık bir yüzük aldı fiyatını da biliyorum çünkü daha önce beğenmiştim o yüzüğü indirimle falan 4500 tl ama o kadar para veriyorsun ve taşı büyük değil orta ayar bişey belki ortadan bile bi tık küçüktür
Ya ben anneme bunları anlatamıyorum eskisi gibi kız tarafı erkek tarafı diyip duruyor. Ne sevdiceğim nede onun annesi hiç takmıyorlar böyle şeyleri beniim annem sinir ediyor beni yaa çeyiz alışverişine sevgilimle beraber çıkacağız o normal tamam ama gelip gitmeler büyük eşyaların alımı konusunda kız erkek tarafı diyor bana geliyorlar

çok canım sıkılıyor bugün sözlümün doğumgünü ama bambaşka bi ülkede,benden çok uzaklarda sürpriz bi pasta bile gönderemedim,,öyle kuru kuru mesajla telle kutladım hiç içime sinmeden normalde ayrılık ztn zor ama özel günlerde daha çok koyuyor insana

Nerdeydi canım sevgilin? Bir de ne zaman gelecek yada evlenince sende mi gideceksin oraya?

Nerdeydi canım sevgilin? Bir de ne zaman gelecek yada evlenince sende mi gideceksin oraya?

Mısır'da cnm şuan.Aralık sonu ya da Ocak başı gelir diye düşünüyoruz.yok orda olmucaz çok şükür :) Dubai'ye gitmiştim ben,orda olsa yaşardım da,Mısır'da pek sanmıyorum yaşayabileceğimi :) gezmeye giderim sanırım ancak :)

Tamamen türkiyeye dönüş yapacak o zaman canım az kalmış sıkıntı yapma özlediğini anlayabiliyorum ama ya seneye falan gelecek olsaydı? :)

kuzum o zaman hiç açmıycaksın konuyu artık neyi uygun görürlerse tamam diyceksin yada açıkça ne istediğini söyliyceksin çünkü ortası yok bu durumun

ya ben bilezik takacak değilim almasa da olur ama biliyorsun ki akraba taraflarında bu böyle algılanmıyor. benim sevgilimin bana verdiği değer altınla falan ölçülemez benim gözümde. lanet olsun ki adetler bilmem ne bunlara mecbur bırakıyor.

erkek arkadasin zaten sen ne istersen tamam diyorsa her seyi konusun bence cekinme canim. Cunku aile ve sevgilisi arasndaki kopruyu o kurucak. Bence acik acik iste kac kere yasiycaksn soncta

isticem galiba yapacak bişey yok. mecburen isticem. zaten nikahtaki takılar yine bizim olacak. ev alıcaz inşallah, krediyi olur da ödeme zorluğu çekersek diye kenara koyalım dursun dedik. sıkışırsak kullanıcaz.

anne olsaydı başımızda keşke. yol yordam bilen biriydi. kızına geçmemiş o huylar
tektaşı beyaz istiyorum alyansı yeşil sorun orda ben pırlanta denedim şimdiye kadar hep. bakıyoruz gezerken kuyumculara. aşkım benden çok özeniyor. fazla büyük olmasın diyorum, ben olsam büyük isterdim çok güzel diyor iyi ki sen kadın olmamıssın ben sana büyük pırlanta almazdım dedim özel bişey olsun istiyormuş, yok pırlantanın alt kısmına ışık düşmicekmiş rengi E olacakmış öff benim tek derdim evlenme teklifi etmesi tel taksa önemli değil çok aşığım ben ona

bitane 0.55karat denedim 5,500 dediler. rengi de E'miş. kuyumcudan çıktık benim aklım kaldı onda diyor

benimki çok meraklı

palladium avm var burda anadolu yakasında, orda bi tane D renk gördük, ve bildiğin kaya büyüklüğünde gidip gelip bakıyoruz herhalde daire fiyatındadır

canım cebinde paran varsa hiç aileleri karıştırmayın. her kafadan bir ses çıkıyor. benim de ablam kendi alınca annem babam düğünden sonra bu damat ne aldı ki dediler.

Tamamen türkiyeye dönüş yapacak o zaman canım az kalmış sıkıntı yapma özlediğini anlayabiliyorum ama ya seneye falan gelecek olsaydı? :)

yani öyle olsaydı ztn kabul etmezdi sanırım bu projeyi kısa diye gitti Ağustos sonu 5-6 aylık bişi diye ama işte sanki 5-6 asır gibi geliyor.bayramda geldi işte sözümüzü yaptık fln,umarım ay sonu yeniden gelebilir bide böyle özel günlerde bi basına oralarda o orda sanki öksüz,,bense burda yarım ve eksik

Oyyy kıyamam sana sayılı gün çabuk geçer rahatlat kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…