kırmızı puantiyeli harika canım güle güle kullan bir benzerinden bende almıştımKızlaaaar en sonunda cicilerimin siparişini vermiş bulunmaktayım. Bakın şunları sipariş ettim.
Eki Görüntüle 1267570 Eki Görüntüle 1267571 Eki Görüntüle 1267572 Eki Görüntüle 1267573 Eki Görüntüle 1267574 Eki Görüntüle 1267575 Eki Görüntüle 1267576
Canım bizim burda imkanı yok fazla akşm genelde beraberiz. Haftada 2akşam halı saha maçı var. 1akşmda benim günüm var. Çıkarsa öyle çıkıyo. Onun yanında mesela eğer sadece erkeklerin olduğu ortama giderse ben karışmıyorum. Bayanlar olursada bende gidiyorum zaten :)Kizlar merak ettigim bisey var. Erkek arkadasinizi /nisanlinizi cok skiyor musunuz? Mesela gece disari cikiyor mu ? Bu tarz olaylariniz nasil? Kiskanclik seviyeleriniz fln ?
Kizlar merak ettigim bisey var. Erkek arkadasinizi /nisanlinizi cok skiyor musunuz? Mesela gece disari cikiyor mu ? Bu tarz olaylariniz nasil? Kiskanclik seviyeleriniz fln ?
kırmızı puantiyeli harika canım güle güle kullan bir benzerinden bende almıştım
Maşallah.. Ben normalde kıskancım burcumla da alakalı ama hayret ediyorum kendime sorun etmiyorum arkadaşlarıyla dışarı çıkmasını.. Gerçi güvenim benim de tam kızlı gruplarla zaten takılmaz. Ama erkek akadaşlarından bile kıskanırım diye düşünürdüm ama güvenince sıkıntı olmuyor zaten dediğin gibi en doğal hakları yeter ki cozutmasınlar :)Ben çok sıkmıyorum ki o zaten benden sıkılmaz sevdiceğim benimgece çıkıyomu derken yani benim sevdiceğim işten sonra arkadaşlarıyla dışarda buluşuyor beraber çay kahve içmeye gidiyorlar yada birbirlerinin evlerine.. En geç 11 11:30 gibide eve dönüyor. Öyle bir sıkıntımız yok çok şükür,çoktan aştık .Aştık derken zaten hiç olmadı aslında aramızda böyle bi konunun tartışması bazen ben sorarım ne yaptınız diye bazen o söyle mehmetlerle buluştuk sohbet ettik diye.Sık boğaz etmem hiç,o da zaten beni ilgilendiren bişey varsa anlatır :) Kıskanırım tabii sevdiceğimi erkek kız farketmez. Ama dışarı çıkma konusunda diyorsan hayır.. Kıskanılıcak bişey yok benim açımdan.Sonuçta arkadaşlarıyla görüşüyo bu da onun hakkı.Uzatıp tartışma konusu yapmaya değmez yani..Ona sonsuz güvenim var,o da güvenimi hiç sarsmadı çok şükür...
Maşallah.. Ben normalde kıskancım burcumla da alakalı ama hayret ediyorum kendime sorun etmiyorum arkadaşlarıyla dışarı çıkmasını.. Gerçi güvenim benim de tam kızlı gruplarla zaten takılmaz. Ama erkek akadaşlarından bile kıskanırım diye düşünürdüm ama güvenince sıkıntı olmuyor zaten dediğin gibi en doğal hakları yeter ki cozutmasınlar :)
Canım bizim burda imkanı yok fazla akşm genelde beraberiz. Haftada 2akşam halı saha maçı var. 1akşmda benim günüm var. Çıkarsa öyle çıkıyo. Onun yanında mesela eğer sadece erkeklerin olduğu ortama giderse ben karışmıyorum. Bayanlar olursada bende gidiyorum zaten :)
Ben çok sıkmıyorum ki o zaten benden sıkılmaz sevdiceğim benimgece çıkıyomu derken yani benim sevdiceğim işten sonra arkadaşlarıyla dışarda buluşuyor beraber çay kahve içmeye gidiyorlar yada birbirlerinin evlerine.. En geç 11 11:30 gibide eve dönüyor. Öyle bir sıkıntımız yok çok şükür,çoktan aştık .Aştık derken zaten hiç olmadı aslında aramızda böyle bi konunun tartışması bazen ben sorarım ne yaptınız diye bazen o söyle mehmetlerle buluştuk sohbet ettik diye.Sık boğaz etmem hiç,o da zaten beni ilgilendiren bişey varsa anlatır :) Kıskanırım tabii sevdiceğimi erkek kız farketmez. Ama dışarı çıkma konusunda diyorsan hayır.. Kıskanılıcak bişey yok benim açımdan.Sonuçta arkadaşlarıyla görüşüyo bu da onun hakkı.Uzatıp tartışma konusu yapmaya değmez yani..Ona sonsuz güvenim var,o da güvenimi hiç sarsmadı çok şükür...
Maşallah.. Ben normalde kıskancım burcumla da alakalı ama hayret ediyorum kendime sorun etmiyorum arkadaşlarıyla dışarı çıkmasını.. Gerçi güvenim benim de tam kızlı gruplarla zaten takılmaz. Ama erkek akadaşlarından bile kıskanırım diye düşünürdüm ama güvenince sıkıntı olmuyor zaten dediğin gibi en doğal hakları yeter ki cozutmasınlar :)
Bunlari duyduguma cok sevindim kizlar :) ben de erkek arkadasimi kisitlamam. Acikcasi guvenim tam. Gece cikar eglenmeye erkek erkege fln ortamda bi kiz olrsa da soyler veya rahatsz olursam hemen o ortamdan ayrilir. Bu benim arkadaslarima abarti geliyor o yuzden merak ettim. Mesela yazin cok yakin bi arkadasiyla tatile gitti :) beraber yapamiyoruz diye onu kisitlamak istemiyorum bir de icinde kalmasin istiyorum. Kuzenini esi evlenmeden hep kisitliyordu ama simdi ortada cock var ve adam her gece yalan soyleyerek disariya cikiyor.aldatma yok ama yalan var ortada o yuzden ben cok karismiyorum en azindan simdi ciksin. Boyle oldugm icin de o her zaman der ki eskiden bi mekanda dikkat cekici kiz olsa bakardim ama simdi baksm bile senin guvenin sarsilcakmis gibi hissediyorum der
Ne kadar güzel inşallah hep böyle devam eder. Zaten dürüst sadık bir erkekse boşu boşuna sinir harbi yaşamaya gerek yok dediğin gibi kısıtlamamak lazım kendileri adam oldukça Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz :)Bunlari duyduguma cok sevindim kizlar :) ben de erkek arkadasimi kisitlamam. Acikcasi guvenim tam. Gece cikar eglenmeye erkek erkege fln ortamda bi kiz olrsa da soyler veya rahatsz olursam hemen o ortamdan ayrilir. Bu benim arkadaslarima abarti geliyor o yuzden merak ettim. Mesela yazin cok yakin bi arkadasiyla tatile gitti :) beraber yapamiyoruz diye onu kisitlamak istemiyorum bir de icinde kalmasin istiyorum. Kuzenini esi evlenmeden hep kisitliyordu ama simdi ortada cock var ve adam her gece yalan soyleyerek disariya cikiyor.aldatma yok ama yalan var ortada o yuzden ben cok karismiyorum en azindan simdi ciksin. Boyle oldugm icin de o her zaman der ki eskiden bi mekanda dikkat cekici kiz olsa bakardim ama simdi baksm bile senin guvenin sarsilcakmis gibi hissediyorum der
Tabiiki en azından çıksın şimdi kısıtladıkça daha çok yapar aranızda tartışma olur hep.Allah korusun canım.. İleride zaten seninle olucak beraber çıkar gezersiniz
Ne kadar güzel inşallah hep böyle devam eder. Zaten dürüst sadık bir erkekse boşu boşuna sinir harbi yaşamaya gerek yok dediğin gibi kısıtlamamak lazım kendileri adam oldukça Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz :)
Ben içinde kalsın istemem diğer arkadaşları ordayken onun aklıda orda olsun istemem.o yüzden git derim ama bende şuraya gitcem dediğim zaman o demez gitme diye. En iyisi de bu zaten bence:)Bunlari duyduguma cok sevindim kizlar :) ben de erkek arkadasimi kisitlamam. Acikcasi guvenim tam. Gece cikar eglenmeye erkek erkege fln ortamda bi kiz olrsa da soyler veya rahatsz olursam hemen o ortamdan ayrilir. Bu benim arkadaslarima abarti geliyor o yuzden merak ettim. Mesela yazin cok yakin bi arkadasiyla tatile gitti :) beraber yapamiyoruz diye onu kisitlamak istemiyorum bir de icinde kalmasin istiyorum. Kuzenini esi evlenmeden hep kisitliyordu ama simdi ortada cock var ve adam her gece yalan soyleyerek disariya cikiyor.aldatma yok ama yalan var ortada o yuzden ben cok karismiyorum en azindan simdi ciksin. Boyle oldugm icin de o her zaman der ki eskiden bi mekanda dikkat cekici kiz olsa bakardim ama simdi baksm bile senin guvenin sarsilcakmis gibi hissediyorum der
Benim şu aliexpressi öğrenmem lazım ya, kredi kartımı doldurmadan
Kızlar hangi satıcılardan alışveriş yapıyorsunuz kızlar?
Bende de 6 kişiliği var canım güle güle AŞK la kullanalım inşallah
sonunda bu kahvaltı takımını aldım çok şükür kızlar
bu da listeden silindi artık çok mutluyum inş. sağlam gelir ya
6 kişiliğini de tavsiye ederim tatlım demliği falan oluyor 189 tl idi trendyoldan aldım çok güzel paketlemişlerdi ama biraz ağır porseleni :)Ben bunaaa bayıldıımm bittimm aşıkkk olduuummmmmmm nerden aldınız ve ne kadar oooofffff çoookk güzell maşallahhh allah güle güle kullandırır inşallahhh çoooooooook şekerrrrr tam benlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?