2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tel taksa demişken..

Benimki bana devre taktı ne diyosun? Elektrik elektronik mühendisinden ancak bu kadarı beklenirdi.

mesafeler önemli değildir bak yürekleriniz bir. yan yana olup o kadar uzak insan var ki :)

tektaşlar o kadar pahalı mı ya? çok fazla geldi gözüme ben takı takamam ve sürekli kaybederim. o rakamı verdirtmem galiba :)

:))) canım güzel bişe bulursam evimdede kullanabilirim çünkü minderde oturmaya bayılırım:) o yüzden bakacam aslında birazda. Bide fazla yorganım falan yok evde
Tabi tatlım alana kadar yazmıştım da fazla yoksa çözüm olmadı

Ben kesin evde kaldım ya.. Benimki o kadar parayı 2 seneye biriktiremez (1 yılı zaten okul ve sonra askerlik) Ailesinden de maddi anlamda hiçbir yardım istemez, huyunu biliyorum. Ben şöyle 2017-2018 gelincikleri konusu falan mı açsam?

Ne parası biriktiriyosunuz ki canım?

Canım üzülme biliyosun daha çooook doğum günleri olucak geleceği zamanı düşün,birlikte olucaksınız hep

Kizlar merak ettigim bisey var. Erkek arkadasinizi /nisanlinizi cok skiyor musunuz? Mesela gece disari cikiyor mu ? Bu tarz olaylariniz nasil? Kiskanclik seviyeleriniz fln ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…