- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
anne olsaydı başımızda keşke. yol yordam bilen biriydi. kızına geçmemiş o huylar
tektaşı beyaz istiyorum alyansı yeşilsorun orda ben pırlanta denedim şimdiye kadar hep. bakıyoruz gezerken kuyumculara. aşkım benden çok özeniyor. fazla büyük olmasın diyorum, ben olsam büyük isterdim çok güzel diyor iyi ki sen kadın olmamıssın ben sana büyük pırlanta almazdım dedim özel bişey olsun istiyormuş, yok pırlantanın alt kısmına ışık düşmicekmiş rengi E olacakmış öff benim tek derdim evlenme teklifi etmesi tel taksa önemli değil çok aşığım ben ona
mesafeler önemli değildir bak yürekleriniz bir. yan yana olup o kadar uzak insan var ki :)yani öyle olsaydı ztn kabul etmezdi sanırım bu projeyikısa diye gitti Ağustos sonu 5-6 aylık bişi diye ama işte sanki 5-6 asır gibi geliyor.bayramda geldi işte sözümüzü yaptık fln,umarım ay sonu yeniden gelebilir bide böyle özel günlerde bi basına oralarda o orda sanki öksüz,,bense burda yarım ve eksik
oy oy oy devren güzelmişTel taksa demişken..
Benimki bana devre taktı ne diyosun? Elektrik elektronik mühendisinden ancak bu kadarı beklenirdi.
tektaşlar o kadar pahalı mı ya? çok fazla geldi gözüme ben takı takamam ve sürekli kaybederim. o rakamı verdirtmem galiba :)
İnşallah canım arık sınıflara giremiyorlar o yzden hep kağıt üzerinde her şey şükür :)Sıkıntı çıkmadan giderler inşallah yaa
Tabi tatlım alana kadar yazmıştım da fazla yoksa çözüm olmadı:))) canım güzel bişe bulursam evimdede kullanabilirim çünkü minderde oturmaya bayılırım:) o yüzden bakacam aslında birazda. Bide fazla yorganım falan yok evde
inşallah canım benim bebişin bahanesiyle ne güzel olur işte :)Bebiş olunca bırakacam diyo. Bende hemen bebiş yapacamşimdiye kadar tüm sözlerini tuttu. Bunuda yapar eminim )
İnşallah canım arık sınıflara giremiyorlar o yzden hep kağıt üzerinde her şey şükür :)
Ben kesin evde kaldım ya.. Benimki o kadar parayı 2 seneye biriktiremez (1 yılı zaten okul ve sonra askerlik)Ailesinden de maddi anlamda hiçbir yardım istemez, huyunu biliyorum. Ben şöyle 2017-2018 gelincikleri konusu falan mı açsam?
Güle güle kullan canım renk daha uçuk ton olarak bende bu tarz düşünüyorum :)Kızlar diktirdiğim nişanlik bu ama benimki belden daha oturmalı ve hafif yüksek bundan biraz daha kabarık ve arkası uzun olucak
Canım büyükler oluyor ya belki aha farklı bişey daha uygun olabilir sanki :)Eki Görüntüle 1292536 Canlar Söz akşamında açık elbise giysem uygun kaçar mıfotoğraf koyuyorum bu tarz bir şey
Ne parası biriktiriyosunuz ki canım?
İşte bu yüzükler falan filan canım, düğün masrafları yani..
Şu an çalışmıyormu peki?
Sizi daha çok soru yağmuruna tutucam.. hiç sevinme orya hanım..
çok canım sıkılıyorbugün sözlümün doğumgünü ama bambaşka bi ülkede,benden çok uzaklarda sürpriz bi pasta bile gönderemedim,,öyle kuru kuru mesajla telle kutladım hiç içime sinmeden normalde ayrılık ztn zor ama özel günlerde daha çok koyuyor insana
Canım üzülme biliyosun daha çooook doğum günleri olucak geleceği zamanı düşün,birlikte olucaksınız hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?