Bizde nişanda gidiyor canımkızlar damada saat nişanda mı düğünde mi takılıyor?
Benimki de tissot hastası canım 2 tane beğendi afyonda biri 675 biri 1100 ikisinden birini alcaz mecburNe kadarlık nasıl bisey alcan canim bizim butce 1000-1200 arası ben biraz arastırdık armani gibi markalar sadece isimmis mekanizmalari 50 tl bile etmezmis seiko tissot tavsiye ediyolar seiko dusunuyom almayı
Günaydın hatunlarrrDükkanı bugün ben açtım
Günaydın canımm :) eeee bugünkü soru yağmuruna başlayabilirizzz
Herkese günaydıııııınn
Ben karar verdim, kesin magnet yaptıracağım nikah şekerimiGunaydin kizlaar
bugun müşterim gelcekk ofisime beraber calisicaz.cokk uzun bi gun olcakcunku surekli degisiklik istiyor sacma sapan seylerde. Insanlarla ugrasmak cok zorr
Bugün soru yağmuru yok Orya,hadi yine iyisin
Bende de 6 kişiliği var canım güle güle AŞK la kullanalım inşallah
Canım benim cok guzel. Sevdiceğinle insaAllah musmutlu nice kahvaltılar yaparsınız
Evet canim pahallı gercekten heveste ediyoruz
Banada erkek arkadasim tek tasımla alyansımı askerdeyken almıstı bittiginde nisan yapıcaz paramız olmaz die erken almıstik ama evlilik teklifi henüz yapmadı yüzüklerimde onda duruyo.Takacağim günü heycanla bekliyorum Rabbim nasip eder insaAllah . Tektaşim pırlanta alyansimda beyaz altin sectik
ne kadar pahalı o kadar para vermeyi düşünmüyorum açıkçasıNe kadarlık nasıl bisey alcan canim bizim butce 1000-1200 arası ben biraz arastırdık armani gibi markalar sadece isimmis mekanizmalari 50 tl bile etmezmis seiko tissot tavsiye ediyolar seiko dusunuyom almayı
günaydın kızlar meraba herkese ne güzel konu açmışsınız 31 ocakta ben de evleniyorum inşallah ama şu son aylar kala beni bir stres aldı sormayın sorumluluklar bi anda omzuma bindi evlilikten çok korkmaya başladım bunalıma girmiş bile olabilirim şu an annemden ayrılmak düşüncesi işten eve gelince bütün işlerin bana bakması bir yana sevgilim eşim olunca ne kadar değişcek ailesi benim fıtratıma çok ters ne kadar daha idare edebilcem nolcak bilmiyorum stresten heyecan hiç yok desem yeri abartıyor muyum acaba
eee bugün ben soru yağmuruna tutmuyosam, ne konuşucaz biz
günaydın kızlar meraba herkese ne güzel konu açmışsınız 31 ocakta ben de evleniyorum inşallah ama şu son aylar kala beni bir stres aldı sormayın sorumluluklar bi anda omzuma bindi evlilikten çok korkmaya başladım bunalıma girmiş bile olabilirim şu an annemden ayrılmak düşüncesi işten eve gelince bütün işlerin bana bakması bir yana sevgilim eşim olunca ne kadar değişcek ailesi benim fıtratıma çok ters ne kadar daha idare edebilcem nolcak bilmiyorum stresten heyecan hiç yok desem yeri abartıyor muyum acaba
Acabaa ne konuşsakk
Mesela bizim bu ayın 23 de 1. senemiz doluyo, bana güzel fikirler verebilirsin
Günaydın meraba hoşgeldin topiğimize :) hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. korkman çok normal e birde baba ocağından ayrılıcaksın onun da üzüntüsü olur..Ailesi benim fıtratıma ters derken ne gibi? Onları idare etmeni gerektiren durum nedir? (özel değilse) Olur böyle şeyler bence son zamanlarda yani ben erkeklerde olur biliyordum ama bayanlar da da olabiliyormuş demek ki.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?