2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne kadarlık nasıl bisey alcan canim bizim butce 1000-1200 arası ben biraz arastırdık armani gibi markalar sadece isimmis mekanizmalari 50 tl bile etmezmis seiko tissot tavsiye ediyolar seiko dusunuyom almayı
Benimki de tissot hastası canım 2 tane beğendi afyonda biri 675 biri 1100 ikisinden birini alcaz mecbur

Gunaydin kizlaar
bugun müşterim gelcekk ofisime beraber calisicaz.cokk uzun bi gun olcak cunku surekli degisiklik istiyor sacma sapan seylerde. Insanlarla ugrasmak cok zorr
Ben karar verdim, kesin magnet yaptıracağım nikah şekerimi
Nişanlıma yazı fontunu beğendireyim, hemen 500 tane sipariş vereceğim sana

amin canım hepimiz aşkla kullanalım

tek taşına ve alyansına bayıldım ablama beğenmiştim alyansını o da benim beğendiğimi almıştı

Ne kadarlık nasıl bisey alcan canim bizim butce 1000-1200 arası ben biraz arastırdık armani gibi markalar sadece isimmis mekanizmalari 50 tl bile etmezmis seiko tissot tavsiye ediyolar seiko dusunuyom almayı
ne kadar pahalı o kadar para vermeyi düşünmüyorum açıkçası

YEKTA61 çok güzel tek taşın ve alyansın canım güle güle kullan

Ama ben alyansımı taşlı almayı pek düşünmüyorum taşsız olmaz diceksiniz belki haklısınız ama taşlı alyans kullanan o kadar çok kişi var ki çevrem de ve en yakınımda ablam.. Taşları hep düşüyor o yüzden sıcak bakmıyorum taşlı alyanslara nasıl olsa tek taşım taşlı :) Sizede bilgi olsun bazı alyansların taşı düşüyo ve çok sıkıntı yaşıyosunuz...

günaydın kızlar meraba herkese ne güzel konu açmışsınız 31 ocakta ben de evleniyorum inşallah ama şu son aylar kala beni bir stres aldı sormayın sorumluluklar bi anda omzuma bindi evlilikten çok korkmaya başladım bunalıma girmiş bile olabilirim şu an annemden ayrılmak düşüncesi işten eve gelince bütün işlerin bana bakması bir yana sevgilim eşim olunca ne kadar değişcek ailesi benim fıtratıma çok ters ne kadar daha idare edebilcem nolcak bilmiyorum stresten heyecan hiç yok desem yeri abartıyor muyum acaba

Günaydın meraba hoşgeldin topiğimize :) hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. korkman çok normal e birde baba ocağından ayrılıcaksın onun da üzüntüsü olur..Ailesi benim fıtratıma ters derken ne gibi? Onları idare etmeni gerektiren durum nedir? (özel değilse) Olur böyle şeyler bence son zamanlarda yani ben erkeklerde olur biliyordum ama bayanlar da da olabiliyormuş demek ki.. :)

Günaydın, hoşgeldin..

Allah tamamına erdirsin, tebrik ederim şimdiden..ney seni bu kadar strese sokan durum?

hoşbulduk canım amin inşallah ... benim 2 tane abim 1 tane de kız kardeşim var mesela annemle babam hep bizi eşit yetiştirdi yani erkek de kız da aynı haklara sahiptir dışarı çıkma kıyafet sevgili konularında abim ne kadar ayrıcalıklıysa ben de o kadar ayrıcalıklıydım . ama nişanlımın ailesi erkektir yapar erkek adam o nederse o olur tarzı bir aile .. benim kendi düşüncem fikrim olmamalıymış gibi davranmaya başladılar ... gerçi nişanlım onlara bu konuda kızsa da armut dibine düştüyse diye korkuyorum.. hem ailesine hem ona katlanabilr miyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…