- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hımmm düşünelim bakalımm :) aynı şehirdemisiniz? daha önce özel olarak yaptığınız bi plan süpriz falan oldu mu?
hoşbulduk canımamin inşallah ... benim 2 tane abim 1 tane de kız kardeşim var mesela annemle babam hep bizi eşit yetiştirdi yani erkek de kız da aynı haklara sahiptir dışarı çıkma kıyafet sevgili konularında abim ne kadar ayrıcalıklıysa ben de o kadar ayrıcalıklıydım . ama nişanlımın ailesi erkektir yapar erkek adam o nederse o olur tarzı bir aile .. benim kendi düşüncem fikrim olmamalıymış gibi davranmaya başladılar ... gerçi nişanlım onlara bu konuda kızsa da armut dibine düştüyse diye korkuyorum.. hem ailesine hem ona katlanabilr miyim bilmiyorum.
Evet canım aynı şehirdeyiz, daha önce doğum günüm için o bişeyler yaptı, ama ben yapmadım.
Hımm ne olabilir kii?? Ben ellerimle pasta yapmıştım mesela üni deyken evde kalıyordu sevdiceğim banada anahtar yaptırmıştık.Okul çıkışı evine gidip yemek yapmıştım en sevdiklerinden sofra hazırlamıştım mumlar falan çok romantik bi ortamdı.İş çıkışı beni aramıştı bende bilerek açmamıştım(beni yurtta sanıyordu) eve bi geldi ben açtım kapıyı çok şaşırdı yemek yedik önce sonrada pasta kestik o da bana kolye almış bitanem onu taktı sonra beraber uyumuştukk kuzummm( bu arada kendimi anlattım ya :) dayanamadım siz okuyomusunuz öyle bi şansın var mı yani evine gidip sürpriz hazırlamak gibi ?
Evet tatlım yönetmelik değişti onlar müdürü denetliyor müdür biziaaa biz ilkokuldayken sınıflara giriyorlardı, demek ki sistem değişmiş
Hoşgeldin canım :)günaydın kızlar meraba herkese ne güzel konu açmışsınız 31 ocakta ben de evleniyorum inşallah ama şu son aylar kala beni bir stres aldı sormayın sorumluluklar bi anda omzuma bindi evlilikten çok korkmaya başladım bunalıma girmiş bile olabilirim şu an annemden ayrılmak düşüncesi işten eve gelince bütün işlerin bana bakması bir yana sevgilim eşim olunca ne kadar değişcek ailesi benim fıtratıma çok ters ne kadar daha idare edebilcem nolcak bilmiyorum stresten heyecan hiç yok desem yeri abartıyor muyum acaba
5. senenin içindeyiz. dışarı çıkmama kıyafetime karışmaz çünkü çok memnun herşeyi kararında yapmamdan. ama bi kaçkere kıyafet konusunda problem yaşadım .. kızkardeşinin düğünü oldu bende straplez bi abiye beğenmiştim annesi çok açık dediği için almamıştı ... yani ailesi bana laf söylemesin diye karıştığı zamanlar da oldu..Anladım canım ne zamandır birliktesiniz?? Yani hiç böyle bir huyunu gösterdimi nişanlın .. Sonuçta anne babası böyleymiş.Umarım nişanlının böyle bi huyu olmaz .Karışır mı sana çok giyimine,dışarı çıkışına vs... ?
Biz okumuyoruz canım,çalışıyoruz ..Çok romantik olmuş yemekler, mumlar, pastalar falan..Ben yapamam ki canım ya anahtarı bende yok evinin
Evet tatlım yönetmelik değişti onlar müdürü denetliyor müdür bizi
Senin evin müsaitse oraya da çağırabilirsin yemek hazırlayıp canımBiz okumuyoruz canım,çalışıyoruz ..Çok romantik olmuş yemekler, mumlar, pastalar falan..Ben yapamam ki canım ya anahtarı bende yok evinin
Hoşgeldin canım :)
Bence çok normal korkman, bu sorumluluğu hissetmen... Ama korkularını yenmeye çalışmalısın, konuş kokuların hakkında. Bu günler bir daha yaşanmayacak. Heyecanlanmalısın dolu dolu yaşamalısın bu günlerini, yoksa bu güzel günlerinin tadını çıkaramadan korkuyla geçecek...
Kaç yıldır berabersiniz? Eğer korktuğun gibi ilerde sana baskıcı davranma girişimde bulunacak olsa (sevgililik döneminde belki gizlebilir ama) nişanlılık döneminde bu tavırları onda görebilirdin bence. Sadece sorumluluk duygusundan kendini geri çekiyor olabilir bilinçaltın. Nişanlına güveniyorsundur zaten, sakin olmaya çalışarak başla işe. Sonra ona neden güven duyduğunu hatırlat kendine. İşe yarayacağına eminim.
İnşallah en kısa sürede atarsın bu stresi üstünden
Sağol canım :) :) Ayy nasıl bişey olsa ki şimdi bilemedim..Dışarıda buluşsanız olmaz mı? sen güzel şirin bi yerde rezercasyon yaptırırsın hem beraber olsanız yeter hediyeye gerek yok bence
5. senenin içindeyiz. dışarı çıkmama kıyafetime karışmaz çünkü çok memnun herşeyi kararında yapmamdan. ama bi kaçkere kıyafet konusunda problem yaşadım .. kızkardeşinin düğünü oldu bende straplez bi abiye beğenmiştim annesi çok açık dediği için almamıştı ... yani ailesi bana laf söylemesin diye karıştığı zamanlar da oldu..
Senin evin müsaitse oraya da çağırabilirsin yemek hazırlayıp canım
Bir kere dedim gel diye, asla gelmem dedi
Kendi bilirrr o zaman yok ona sürpriz falan
Dimi yaaa , o rengini belli eder zaten, hafta sonuna denk geliyo, eğer bana plan yapma derse, plan yapmıştır...Yok ses çıkmıyorsa bende ilk yemek yediğimiz ve tanıştığımız yerde rezarvasyon yaptırırım..
Özel olarak ne alsam ki
Aynen öyle canımm
Özel olarak sen varsın işte daha ne olsun kii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?