2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anladım canım ne zamandır birliktesiniz?? Yani hiç böyle bir huyunu gösterdimi nişanlın .. Sonuçta anne babası böyleymiş.Umarım nişanlının böyle bi huyu olmaz .Karışır mı sana çok giyimine,dışarı çıkışına vs... ?

Evet canım aynı şehirdeyiz, daha önce doğum günüm için o bişeyler yaptı, ama ben yapmadım.

Hımm ne olabilir kii?? Ben ellerimle pasta yapmıştım mesela üni deyken evde kalıyordu sevdiceğim banada anahtar yaptırmıştık.Okul çıkışı evine gidip yemek yapmıştım en sevdiklerinden sofra hazırlamıştım mumlar falan çok romantik bi ortamdı.İş çıkışı beni aramıştı bende bilerek açmamıştım(beni yurtta sanıyordu) eve bi geldi ben açtım kapıyı çok şaşırdı yemek yedik önce sonrada pasta kestik o da bana kolye almış bitanem onu taktı sonra beraber uyumuştukk kuzummm ( bu arada kendimi anlattım ya :) dayanamadım siz okuyomusunuz öyle bi şansın var mı yani evine gidip sürpriz hazırlamak gibi ?

Biz okumuyoruz canım,çalışıyoruz ..Çok romantik olmuş yemekler, mumlar, pastalar falan ..Ben yapamam ki canım ya anahtarı bende yok evinin

Hoşgeldin canım :)
Bence çok normal korkman, bu sorumluluğu hissetmen... Ama korkularını yenmeye çalışmalısın, konuş kokuların hakkında. Bu günler bir daha yaşanmayacak. Heyecanlanmalısın dolu dolu yaşamalısın bu günlerini, yoksa bu güzel günlerinin tadını çıkaramadan korkuyla geçecek...
Kaç yıldır berabersiniz? Eğer korktuğun gibi ilerde sana baskıcı davranma girişimde bulunacak olsa (sevgililik döneminde belki gizlebilir ama) nişanlılık döneminde bu tavırları onda görebilirdin bence. Sadece sorumluluk duygusundan kendini geri çekiyor olabilir bilinçaltın. Nişanlına güveniyorsundur zaten, sakin olmaya çalışarak başla işe. Sonra ona neden güven duyduğunu hatırlat kendine. İşe yarayacağına eminim.
İnşallah en kısa sürede atarsın bu stresi üstünden

5. senenin içindeyiz. dışarı çıkmama kıyafetime karışmaz çünkü çok memnun herşeyi kararında yapmamdan. ama bi kaçkere kıyafet konusunda problem yaşadım .. kızkardeşinin düğünü oldu bende straplez bi abiye beğenmiştim annesi çok açık dediği için almamıştı ... yani ailesi bana laf söylemesin diye karıştığı zamanlar da oldu..

Biz okumuyoruz canım,çalışıyoruz ..Çok romantik olmuş yemekler, mumlar, pastalar falan ..Ben yapamam ki canım ya anahtarı bende yok evinin

Sağol canım :) :) Ayy nasıl bişey olsa ki şimdi bilemedim.. Dışarıda buluşsanız olmaz mı? sen güzel şirin bi yerde rezercasyon yaptırırsın hem beraber olsanız yeter hediyeye gerek yok bence

5 senedir beraberiz. tanıştığımda kıyafetime dışarı çıkmama çok karışıyordu .. ama sonra birbirmizi tanıdıkça herşey rayına oturdu şmdi akşam bile kız arkadaşlarımla cafede oturup rahat rahat vakit geçirebilirim sadece ilk 1 sene zorluk yaşadım bu konuda.. heycan konusuna gelince gelinlik konusuna kadar ailesi karışınca pek işin hayırlı bi yanı kalmıyor

Sağol canım :) :) Ayy nasıl bişey olsa ki şimdi bilemedim.. Dışarıda buluşsanız olmaz mı? sen güzel şirin bi yerde rezercasyon yaptırırsın hem beraber olsanız yeter hediyeye gerek yok bence

Belki o süpriz yapar O benden, ben ondan beklerken bomboş da geçirebilme ihitimalimiz var tabi

Ne güzel 5.seneniz.. Bu günlerin tadını çıkarmalısın ve hep mutlu olmalısın sonuçta ilk kez yaşıyorsun ve birdaha yaşamıcaksın.. Anlamadığım annesi oğluna açık demiş sende almamışsın doğru anladım sanırım.Sende muhtemelen aranızda sorun yaşanmasın,tartışma olmasın diye almamışsın.. Sonuçta en yakının kız kardeşin ve bu kadar da karışmamaları gerek hani tmm nişanlın belki karışır ..Açık canım daha kapalı birşey al diyebilir,ama annesinin karışmasını doğru bulmuyorum.Bu aşamada annesi karışıyorsa ileride ne olur durumunuz bilemedim.Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.Bence nişanlını da bu konuda uyar huzursuz olduğunu belirt

Kendi bilirrr o zaman yok ona sürpriz falan

Dimi yaaa , o rengini belli eder zaten, hafta sonuna denk geliyo, eğer bana plan yapma derse, plan yapmıştır...Yok ses çıkmıyorsa bende ilk yemek yediğimiz ve tanıştığımız yerde rezarvasyon yaptırırım..

Özel olarak ne alsam ki

Aynen öyle canımm

Özel olarak sen varsın işte daha ne olsun kii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…