evet doğru anladın cicim . ailesi nişanlanmadan önce üzerime çok düşüyordu tanışmaya gelelim diye çok ısrar ettiler ben kabul ettikten yüzükler takıldıktan sonra bi garipleştiler ilk zamanlar pek anlamadım hadi şöyledir böyledir dedim ama şimdi son aylardayız sürekli problem çıkarmaya başladılar.. ben konuştum nişanlımla evlenesiye kadar mümkün oldukça beni ailesinden uzak tutcak .. kayınvalidem kayınpederime göre kat kat iyi aslında .. bizde ortalık karıştıran babası .. çok tuhaf insanlar çoook anlatamamNe güzel 5.seneniz.. Bu günlerin tadını çıkarmalısın ve hep mutlu olmalısın sonuçta ilk kez yaşıyorsun ve birdaha yaşamıcaksın.. Anlamadığım annesi oğluna açık demiş sende almamışsın doğru anladım sanırım.Sende muhtemelen aranızda sorun yaşanmasın,tartışma olmasın diye almamışsın.. Sonuçta en yakının kız kardeşin ve bu kadar da karışmamaları gerek hani tmm nişanlın belki karışır ..Açık canım daha kapalı birşey al diyebilir,ama annesinin karışmasını doğru bulmuyorum.Bu aşamada annesi karışıyorsa ileride ne olur durumunuz bilemedim.Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.Bence nişanlını da bu konuda uyar huzursuz olduğunu belirt
evet doğru anladın cicim . ailesi nişanlanmadan önce üzerime çok düşüyordu tanışmaya gelelim diye çok ısrar ettiler ben kabul ettikten yüzükler takıldıktan sonra bi garipleştiler ilk zamanlar pek anlamadım hadi şöyledir böyledir dedim ama şimdi son aylardayız sürekli problem çıkarmaya başladılar.. ben konuştum nişanlımla evlenesiye kadar mümkün oldukça beni ailesinden uzak tutcak .. kayınvalidem kayınpederime göre kat kat iyi aslında .. bizde ortalık karıştıran babası .. çok tuhaf insanlar çoook anlatamam
Bende bilmiyorum ki anlamadım vallahi, utanırım, rahat hissedemem dedi, sapık gibi hissettim kendimi bende..daha da demedim
amin canım inşallah çok teşekkür ederimAnladım canım ne diyeyim yaşayan sensin,hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Hatunlar evlenince nerde oturacaksınız? Yani evler hazır mı?
Ben sevdiceğimi çağırıcam da gelmicek :) Yok öyle bir dünya
Hem kimden utanıcakmış ki ikiniz olucaksınız
Hatunlar evlenince nerde oturacaksınız? Yani evler hazır mı?
Valla daha çok erken bizimki hazır değil.. Ve muhtemelen Bursa'da oturucaz
henüz değil ama izmirde
30 yaşında adam yahu,bende garipsedimAma o da çok utangaç, bende..ablamlara gitmiştik, sıkıntıdan kızarmıştı
izmirdeyim . değişmicek cicim izmirdeyim inşallah hepSen izmirde misin ? evlenince şehir değişecek mi?
Satın mı alacaksınız kira mı peki?
Hımm 30 olsun nolmuş yanii :) valla ben sevdiceğimle aynı ortamda olunca hiç utanıp sıkılmıyorum :) :)
izmirdeyim . değişmicek cicim izmirdeyim inşallah hep
Baş başayken utanma denen birşey yok
Valla sevdiceğim satın alıcam yoksa sen almam diyo :) yani kirada oturtmak istemiyormuş beni canımın içi
ama eve asla gelmem demiş ?? Bende diyorum ki evde baş başa olucaksınız zaten :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?