2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet doğru anladın cicim . ailesi nişanlanmadan önce üzerime çok düşüyordu tanışmaya gelelim diye çok ısrar ettiler ben kabul ettikten yüzükler takıldıktan sonra bi garipleştiler ilk zamanlar pek anlamadım hadi şöyledir böyledir dedim ama şimdi son aylardayız sürekli problem çıkarmaya başladılar.. ben konuştum nişanlımla evlenesiye kadar mümkün oldukça beni ailesinden uzak tutcak .. kayınvalidem kayınpederime göre kat kat iyi aslında .. bizde ortalık karıştıran babası .. çok tuhaf insanlar çoook anlatamam

Bende bilmiyorum ki anlamadım vallahi, utanırım, rahat hissedemem dedi, sapık gibi hissettim kendimi bende..daha da demedim

Anladım canım ne diyeyim yaşayan sensin,hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

Bende bilmiyorum ki anlamadım vallahi, utanırım, rahat hissedemem dedi, sapık gibi hissettim kendimi bende..daha da demedim

Ben sevdiceğimi çağırıcam da gelmicek :) Yok öyle bir dünya

Hem kimden utanıcakmış ki ikiniz olucaksınız

30 yaşında adam yahu,bende garipsedim Ama o da çok utangaç, bende..ablamlara gitmiştik, sıkıntıdan kızarmıştı

Hımm 30 olsun nolmuş yanii :) valla ben sevdiceğimle aynı ortamda olunca hiç utanıp sıkılmıyorum :) :)

Valla sevdiceğim satın alıcam yoksa sen almam diyo :) yani kirada oturtmak istemiyormuş beni canımın içi

Bursa da ev fiyatları nasıl ki? Biz çok garip bir çiftiz ya, nişan günü belli değil biz oturcağımız evi beğeniyoruz, televizyon seçiyoruz, birşeyler ters bizde sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…