Bursa da ev fiyatları nasıl ki? Biz çok garip bir çiftiz ya, nişan günü belli değil biz oturcağımız evi beğeniyoruz, televizyon seçiyoruz, birşeyler ters bizde sanki
trafik akşam ve sabah çok yoğun olsa da bursa ve istanbuldaki gibi sinir krizlerine yol açmıyor çok şükür .. bursada araba kullanmayı bilen yok nerdeyse park sorunu da cabasıohh ne güzel , trafik yok..izmir güzel şehir..
Anlıyorum canım, çok zor birileri karışınca bu işler. İnşallah gönlüne göre olur canım. Gelinlik hayatta bir kere giyilecek bir şey sonuçta...5 senedir beraberiz. tanıştığımda kıyafetime dışarı çıkmama çok karışıyordu .. ama sonra birbirmizi tanıdıkça herşey rayına oturdu şmdi akşam bile kız arkadaşlarımla cafede oturup rahat rahat vakit geçirebilirim sadece ilk 1 sene zorluk yaşadım bu konuda.. heycan konusuna gelince gelinlik konusuna kadar ailesi karışınca pek işin hayırlı bi yanı kalmıyor
inşallah alabilir cicim kira gerçekten çok zor kendi evin olsun 2 göz oda olsun oh missValla sevdiceğim satın alıcam yoksa sen almam diyo :) yani kirada oturtmak istemiyormuş beni canımın içi
Orasını sevdiceğim bilir bende bilmiyorum canım :) Beğenin beğenin siz direk evlenin bence ya
inşallah alabilir cicim kira gerçekten çok zor kendi evin olsun 2 göz oda olsun oh miss
inşallah canım bence de gelinlik çok önemli bu konuda çok pskopat davranabilirmAnlıyorum canım, çok zor birileri karışınca bu işler. İnşallah gönlüne göre olur canım. Gelinlik hayatta bir kere giyilecek bir şey sonuçta...
begendiği damatlıklar ciddi para bilmediğim markalardan takımlar filan begeniyo onuda sana aldırmam diyoHmm bende onu öğrenmek için sordum canım biz büyük ihtimalle damatlık alıcaz günlük kıyafet almayı düşünmedik hiç acaba bizde mi öyle yapsak ama annemler tutturur takım elbise alacağız diye bari damatlık olsun yine ya öfff niye yaşlılar bu kadar diretiyorlar yaaa
sıkmama fırsat vermiyo ki canım saat 6 7 gibi evde bütün gün çok yoruluyorum diyo pek bi evcimen çok rahatım :)Kizlar merak ettigim bisey var. Erkek arkadasinizi /nisanlinizi cok skiyor musunuz? Mesela gece disari cikiyor mu ? Bu tarz olaylariniz nasil? Kiskanclik seviyeleriniz fln ?
Günaydın hatunlarrrDükkanı bugün ben açtım
Gunaydin kizlarr
günaydın kızlar :)Günaydııın hatunlar:)
sakin ol evlilik süreci yaklaşınca böyle hissedilirmiş hoşgeldin bu arada aramıza :)günaydın kızlar meraba herkese ne güzel konu açmışsınız 31 ocakta ben de evleniyorum inşallah ama şu son aylar kala beni bir stres aldı sormayın sorumluluklar bi anda omzuma bindi evlilikten çok korkmaya başladım bunalıma girmiş bile olabilirim şu an annemden ayrılmak düşüncesi işten eve gelince bütün işlerin bana bakması bir yana sevgilim eşim olunca ne kadar değişcek ailesi benim fıtratıma çok ters ne kadar daha idare edebilcem nolcak bilmiyorum stresten heyecan hiç yok desem yeri abartıyor muyum acaba
izmitte oturcaz kuzum evimiz hazır hatta değişiklikleri için mimarla bile görüşüyoruz :)Hatunlar evlenince nerde oturacaksınız? Yani evler hazır mı?
Vallahi bana uyar , sadece kır düğünü ollsun yeterGelemem strese ben, Ama evler çok uçuk yahu. Biz ilk sene mecbur kirada oturucaz..Bizim yaptığımız konutlar 1+1 daire 580 bin
bu 1+1 evlere gıcık oluyorum ya sevgilim ögrenciyken kaldı 1.800 kira verdi tabi o biraz rahatına fazla düşkün ya neyseVallahi bana uyar , sadece kır düğünü ollsun yeterGelemem strese ben, Ama evler çok uçuk yahu. Biz ilk sene mecbur kirada oturucaz..Bizim yaptığımız konutlar 1+1 daire 580 bin
Tamam canim :) o zaman matbada bastiralim mademki 500 dusunuyorsn. Cunku 200 tanesi de 200 tl 1000 tanesi de 200 tl. Ama bana 3 4 hafta onceden net soylersen super olurBen karar verdim, kesin magnet yaptıracağım nikah şekerimi
Nişanlıma yazı fontunu beğendireyim, hemen 500 tane sipariş vereceğim sana
bence de öyle Allah tüm evlenenlere ilkönce muhabbet sevgi saygı versin para pul çok önemli değilAynen öyle bende öyle söyledim zaten sevdiceğime seninle bir göz odada olayım kuru ekmek bile yerim her gün dedim
ne kadar pahalı o kadar para vermeyi düşünmüyorum açıkçası
YEKTA61 çok güzel tek taşın ve alyansın canım güle güle kullan
Ama ben alyansımı taşlı almayı pek düşünmüyorum taşsız olmaz diceksiniz belki haklısınız ama taşlı alyans kullanan o kadar çok kişi var ki çevrem de ve en yakınımda ablam.. Taşları hep düşüyor o yüzden sıcak bakmıyorum taşlı alyanslara nasıl olsa tek taşım taşlı :) Sizede bilgi olsun bazı alyansların taşı düşüyo ve çok sıkıntı yaşıyosunuz...
Uhhhh maşşallahhBenim de isteğim kır düğünü ama şehirlerarası olunca çok zahmetli.. En çokta düğün içinde nikah istiyordum ama o da olucak gibi değil..Bizimkiler burada nikah yaparsın Bursa da düğünün olur diyorlar ama bende hep öyle hayal etmiştim küçüklükten berii
begendiği damatlıklar ciddi para bilmediğim markalardan takımlar filan begeniyo onuda sana aldırmam diyo
günlük kıyafet alıcaz diyorum ya o günde bana para harcatmaz..
sıkmama fırsat vermiyo ki canım saat 6 7 gibi evde bütün gün çok yoruluyorum diyo pek bi evcimen çok rahatım :)
günaydın kızlar :)
sakin ol evlilik süreci yaklaşınca böyle hissedilirmiş hoşgeldin bu arada aramıza :)
izmitte oturcaz kuzum evimiz hazır hatta değişiklikleri için mimarla bile görüşüyoruz :)
bu 1+1 evlere gıcık oluyorum ya sevgilim ögrenciyken kaldı 1.800 kira verdi tabi o biraz rahatına fazla düşkün ya neyse
Kizlar merak ettigim bisey var. Erkek arkadasinizi /nisanlinizi cok skiyor musunuz? Mesela gece disari cikiyor mu ? Bu tarz olaylariniz nasil? Kiskanclik seviyeleriniz fln ?
Hatunlar evlenince nerde oturacaksınız? Yani evler hazır mı?
ben kiskancim valla, ama sorun olmuyor eskiden trip atiyordum eve gec gelince
ev hazir degil, alicaz. Sevdicegin bahcesehirde evi var ama bize uzak onu satip bostancidan alicaz. Tabi kredi de gerekecek bir miktar
İzmiti çok severim ben, üniversiteyi orda okudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?