2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bursa da ev fiyatları nasıl ki? Biz çok garip bir çiftiz ya, nişan günü belli değil biz oturcağımız evi beğeniyoruz, televizyon seçiyoruz, birşeyler ters bizde sanki

Orasını sevdiceğim bilir bende bilmiyorum canım :) Beğenin beğenin siz direk evlenin bence ya

Anlıyorum canım, çok zor birileri karışınca bu işler. İnşallah gönlüne göre olur canım. Gelinlik hayatta bir kere giyilecek bir şey sonuçta...

Orasını sevdiceğim bilir bende bilmiyorum canım :) Beğenin beğenin siz direk evlenin bence ya

Vallahi bana uyar , sadece kır düğünü ollsun yeter Gelemem strese ben, Ama evler çok uçuk yahu. Biz ilk sene mecbur kirada oturucaz..Bizim yaptığımız konutlar 1+1 daire 580 bin

inşallah alabilir cicim kira gerçekten çok zor kendi evin olsun 2 göz oda olsun oh miss

Aynen öyle bende öyle söyledim zaten sevdiceğime seninle bir göz odada olayım kuru ekmek bile yerim her gün dedim

begendiği damatlıklar ciddi para bilmediğim markalardan takımlar filan begeniyo onuda sana aldırmam diyo
günlük kıyafet alıcaz diyorum ya o günde bana para harcatmaz..

Kizlar merak ettigim bisey var. Erkek arkadasinizi /nisanlinizi cok skiyor musunuz? Mesela gece disari cikiyor mu ? Bu tarz olaylariniz nasil? Kiskanclik seviyeleriniz fln ?
sıkmama fırsat vermiyo ki canım saat 6 7 gibi evde bütün gün çok yoruluyorum diyo pek bi evcimen çok rahatım :)
Günaydın hatunlarrr Dükkanı bugün ben açtım

Gunaydin kizlarr

Günaydııın hatunlar:)
günaydın kızlar :)

sakin ol evlilik süreci yaklaşınca böyle hissedilirmiş hoşgeldin bu arada aramıza :)
Hatunlar evlenince nerde oturacaksınız? Yani evler hazır mı?
izmitte oturcaz kuzum evimiz hazır hatta değişiklikleri için mimarla bile görüşüyoruz :)

Vallahi bana uyar , sadece kır düğünü ollsun yeter Gelemem strese ben, Ama evler çok uçuk yahu. Biz ilk sene mecbur kirada oturucaz..Bizim yaptığımız konutlar 1+1 daire 580 bin

Uhhhh maşşallahh Benim de isteğim kır düğünü ama şehirlerarası olunca çok zahmetli.. En çokta düğün içinde nikah istiyordum ama o da olucak gibi değil..Bizimkiler burada nikah yaparsın Bursa da düğünün olur diyorlar ama bende hep öyle hayal etmiştim küçüklükten berii

bu 1+1 evlere gıcık oluyorum ya sevgilim ögrenciyken kaldı 1.800 kira verdi tabi o biraz rahatına fazla düşkün ya neyse

Ben karar verdim, kesin magnet yaptıracağım nikah şekerimi
Nişanlıma yazı fontunu beğendireyim, hemen 500 tane sipariş vereceğim sana
Tamam canim :) o zaman matbada bastiralim mademki 500 dusunuyorsn. Cunku 200 tanesi de 200 tl 1000 tanesi de 200 tl. Ama bana 3 4 hafta onceden net soylersen super olur

ne kadar pahalı o kadar para vermeyi düşünmüyorum açıkçası

Bana az bile geliyor param olsa daha kaliteli bişey alırım çünkü müstakbel nişanlım nişan takılarımı hep kendisi çalışıp aldı düğünde de öyle olacak nişan için 2 tane bilezik aldı bana 54 gram toplam o yüzden ona güzel bir saat almak isterim cnm

çok teşekkür ederim canım benim sağol

Bizim yaptığımız daireleri alamam zaten de..ama bende site içinde bir ev istiyorum..Düğün benimde iki şehirde olacak..Burdaki düğün kına gibi olucak, Mersindeki düğünde otel de olur büyük ihtimal..Mersin hilton otelini düşünüyo sanırım..Düğünde olucak nikah büyük ihtimal..Ama burdaki düğün için kır düğünü mekanları çok uçuk fiyatlar istiyo

İzmiti çok severim ben, üniversiteyi orda okudum..

bu 1+1 evlere gıcık oluyorum ya sevgilim ögrenciyken kaldı 1.800 kira verdi tabi o biraz rahatına fazla düşkün ya neyse

Bekar olarak kullanılabilir ama aile için uygun değil..açık mutfak tarzı oluyo genelde..o da hiç hoş değil bana göre..1800 kirayı nerde veriyomuş ki

Kizlar merak ettigim bisey var. Erkek arkadasinizi /nisanlinizi cok skiyor musunuz? Mesela gece disari cikiyor mu ? Bu tarz olaylariniz nasil? Kiskanclik seviyeleriniz fln ?

ben kiskancim valla, ama sorun olmuyor eskiden trip atiyordum eve gec gelince

Hatunlar evlenince nerde oturacaksınız? Yani evler hazır mı?

ev hazir degil, alicaz. Sevdicegin bahcesehirde evi var ama bize uzak onu satip bostancidan alicaz. Tabi kredi de gerekecek bir miktar

ben kiskancim valla, ama sorun olmuyor eskiden trip atiyordum eve gec gelince

ev hazir degil, alicaz. Sevdicegin bahcesehirde evi var ama bize uzak onu satip bostancidan alicaz. Tabi kredi de gerekecek bir miktar

Bostancıda ev fiyatları almış başını gitmiştir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…