- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Önay Garden Residence beylikdüzünde kuzum burda yaşıyodu hamamı saunası spor salonu bi kaç şey daha vardı onlardanda faydalanıyoduBekar olarak kullanılabilir ama aile için uygun değil..açık mutfak tarzı oluyo genelde..o da hiç hoş değil bana göre..1800 kirayı nerde veriyomuş ki
mersin çarşıdaki otel mi ? en ünlü oteli mersinin yanlış hatırlamıyorsam tabiki çok uçuktur fiyatlar daha uygun biyerde yapsanız daha iyi olmaz mı sonuçta 3 saat için yıllık kazançlar vermeye gerek yokBizim yaptığımız daireleri alamam zaten de..ama bende site içinde bir ev istiyorum..Düğün benimde iki şehirde olacak..Burdaki düğün kına gibi olucak, Mersindeki düğünde otel de olur büyük ihtimal..Mersin hilton otelini düşünüyo sanırım..Düğünde olucak nikah büyük ihtimal..Ama burdaki düğün için kır düğünü mekanları çok uçuk fiyatlar istiyo
Bostancıda ev fiyatları almış başını gitmiştir ya
bende orda okudum ama sevemedim
Önay Garden Residence beylikdüzünde kuzum burda yaşıyodu hamamı saunası spor salonu bi kaç şey daha vardı onlardanda faydalanıyodu
mersin çarşıdaki otel mi ? en ünlü oteli mersinin yanlış hatırlamıyorsam tabiki çok uçuktur fiyatlar daha uygun biyerde yapsanız daha iyi olmaz mı sonuçta 3 saat için yıllık kazançlar vermeye gerek yok
canim bi kac tane bulduk 300-350 gibi. Orta karar.
insanın kira vermeden rahatça başını sokabilceği bi ev şart valla Allah hepimize nasip eder inşallahBeylikdüzü yeni yerleşim alanı aslında , fiyatlar daha makul olması gerekiyo ama..kaldığı yere göre bu kira normal galiba..Bizde tuzla taraflarıına bakıyoruz
sen nerde oturcaksın umarım mersinde değildir ? mersinde kır düğünü yapmanı tavsiye etmem aslında çünkü o kadar sıcak ki orası yazın halılar çürüdüğü için mayıstan itibaren evlerde halı bile seremiyorlar kaldı ki düğün de açık hava tam bi faciya olabilir akan makyajlar terleyen insanlar ... en güzeli mersinde kapalı bir yer ..Bende pek bilmiyorum ama, sahil martı otel ve hiltonsa iyimiş organizasyon olarak..kişi başı yemekli olunca fiyatlar alıp gidiyo tabi..Başka kır düğünü yapılacak bir yer var mı ,bende bilmiyorum..ama dediğin gibi 2-3 saat için o paraya yazık
o kadar sıcak bi yer mi mersinsen nerde oturcaksın umarım mersinde değildir ? mersinde kır düğünü yapmanı tavsiye etmem aslında çünkü o kadar sıcak ki orası yazın halılar çürüdüğü için mayıstan itibaren evlerde halı bile seremiyorlar kaldı ki düğün de açık hava tam bi faciya olabilir akan makyajlar terleyen insanlar ... en güzeli mersinde kapalı bir yer ..
çok fazla sıcak bu yaz ordaydım sıcaktan nefes alamadım ki ben sıcağı seven bi insanım .. bir de çok fazla arap var orda insanları çok kaba .. kimle alışveriş yapsam sen nerden geliyorsun çok kibarsın dedi .. inşallah orda yaşamıcaksındır...o kadar sıcak bi yer mi mersin
hayır canım benim mersinle bi alakam yok :)çok fazla sıcak bu yaz ordaydım sıcaktan nefes alamadım ki ben sıcağı seven bi insanım .. bir de çok fazla arap var orda insanları çok kaba .. kimle alışveriş yapsam sen nerden geliyorsun çok kibarsın dedi .. inşallah orda yaşamıcaksındır...
adına sevindimhayır canım benim mersinle bi alakam yok :)
insanın kira vermeden rahatça başını sokabilceği bi ev şart valla Allah hepimize nasip eder inşallah
sen nerde oturcaksın umarım mersinde değildir ? mersinde kır düğünü yapmanı tavsiye etmem aslında çünkü o kadar sıcak ki orası yazın halılar çürüdüğü için mayıstan itibaren evlerde halı bile seremiyorlar kaldı ki düğün de açık hava tam bi faciya olabilir akan makyajlar terleyen insanlar ... en güzeli mersinde kapalı bir yer ..
ayyy tez zamanda sağ salim gelir inşallah canımbenim erkek arkadaşımda bugün askere gitti ;(;(;(geldiğinde ins bizde dugun hazırlıklarına baslicaz
teşekkür ederim insayyy tez zamanda sağ salim gelir inşallah canım
benim memleketim olduğu için kötü demiyorum çok güzel bi şehir aslında sahil kenti nede olsa ama belediye berbat otobüslerde hala para geçerli mesela .. forumları güzel hava yaz kış sıcak diyebilirim insanları çok kaba ama yemek ucuz tantunisi cezeriyesi ve künefesi bir harika .. çok güzel koyları silifkeye doğru temiz denizi var .. yaşancak değil ama yemek için bile gidilcek yerMersin kötü bir şehir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?