2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mersin çarşıdaki otel mi ? en ünlü oteli mersinin yanlış hatırlamıyorsam tabiki çok uçuktur fiyatlar daha uygun biyerde yapsanız daha iyi olmaz mı sonuçta 3 saat için yıllık kazançlar vermeye gerek yok

Bende pek bilmiyorum ama, sahil martı otel ve hiltonsa iyimiş organizasyon olarak..kişi başı yemekli olunca fiyatlar alıp gidiyo tabi..Başka kır düğünü yapılacak bir yer var mı ,bende bilmiyorum..ama dediğin gibi 2-3 saat için o paraya yazık

Beylikdüzü yeni yerleşim alanı aslında , fiyatlar daha makul olması gerekiyo ama..kaldığı yere göre bu kira normal galiba..Bizde tuzla taraflarıına bakıyoruz
insanın kira vermeden rahatça başını sokabilceği bi ev şart valla Allah hepimize nasip eder inşallah

sen nerde oturcaksın umarım mersinde değildir ? mersinde kır düğünü yapmanı tavsiye etmem aslında çünkü o kadar sıcak ki orası yazın halılar çürüdüğü için mayıstan itibaren evlerde halı bile seremiyorlar kaldı ki düğün de açık hava tam bi faciya olabilir akan makyajlar terleyen insanlar ... en güzeli mersinde kapalı bir yer ..

o kadar sıcak bi yer mi mersin

o kadar sıcak bi yer mi mersin
çok fazla sıcak bu yaz ordaydım sıcaktan nefes alamadım ki ben sıcağı seven bi insanım .. bir de çok fazla arap var orda insanları çok kaba .. kimle alışveriş yapsam sen nerden geliyorsun çok kibarsın dedi .. inşallah orda yaşamıcaksındır...

hayır canım benim mersinle bi alakam yok :)

Yok mersinde oturmucaz..erkek arkadaşımın ailesi orda yaşıyo, geldiğinde anlatmıştı bana da evlerden halılar kalkıyomuş..hatta mermer varmış yerlerde..çok bunaltıcı bir sıcağı varmış..Bizde o yüzden eylül gibi düşünüyoruz düğünü..çünkü haziran, temmuz, ağustoş aşırı sıcak oluyormuş.. Dediğin gibi, makyaj ve saçlar felaket olur..Açık hava dediğim aslında otelin bahçesini kullanıyorlarmış düğün için, ama isteğe göre kapalı mekanda olabiliyormuş..

benim erkek arkadaşımda bugün askere gitti geldiğinde ins bizde dugun hazırlıklarına baslicaz

Mersin kötü bir şehir mi
benim memleketim olduğu için kötü demiyorum çok güzel bi şehir aslında sahil kenti nede olsa ama belediye berbat otobüslerde hala para geçerli mesela .. forumları güzel hava yaz kış sıcak diyebilirim insanları çok kaba ama yemek ucuz tantunisi cezeriyesi ve künefesi bir harika .. çok güzel koyları silifkeye doğru temiz denizi var .. yaşancak değil ama yemek için bile gidilcek yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…