2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar.herkese güzel bir gün olsun.

aileler malesef çok önemli.o nedenle bu konuda nişanlına büyük iş düşüyor.umarım evlendikten sonrada dengeyi kurabilir.eğer özel değilse nereli nişanlın?

Hatunlar evlenince nerde oturacaksınız? Yani evler hazır mı?

açıkcası ben bu konuya sizin gibi bakmıyorum.ben de Adanalıyım.Mersin ve Adana arası 45 dk ama orada bi topluluktan rahatsız oldugunuz için,tüm insanlara kaba yakıstırması yapmak bence çok yanlış.çünkü her şehirde iyi ve kötü insan var.bu İstanbulda da öyle İzmir'de de öyle,heryerde öyle.ön yargılı olmamak lazım.ben Arap değilim ama aramızda Araplar olup buna alınabilir.insan sadece insan olsun yeter.

Sıcak konusuna gelince de evet bizim oralar yazın sıcaktır ama akşam acık hava sorun olmuyor.benimde kınam kısmetse Adana'da oalcak yazın ve bende kır düğünü istiyorum.Mersin ve Adana aynı iklime sahip ztn.asıl yazın sıcakta kapalı ortam tercih edilmez.klima bile olsa rahat olmuyor.

Mersin kötü bir şehir mi

hyr cnm aksine bence sahil kenarı çok şirin bi yer ama elbette her şehirde iyi ve kötü insan vardır.bunu genele yayamayız.

aaa mersinli misin sen? Şu durumda bizde yaşamıcaz orda, erkek arkadaşımda istemiyo..ama tabi ilerde ne olur bilemem..Cezeryesinden yedim, mersinden getirmişti..tantuniyi de onunla birlikte yemeye başladım.sevdim ama
Merak ediyorum aslında mersini, bakalım gidebilirsem bir izlenim oluşur bende de..

öncelikle yanlış anlaşılmak istemem babam da arap .. araplara kötü bir şey dediğimi ırkçılığa falan değindiğimi sanmıyorum .. insanları kaba 45 dk. lık bi uzaklık bile olsa inan adananın insanı başka mersinin başka .. kaba yorumumdan ne çıkardın bilmiyorum ama teşekkür etmek pek adetleri değil gördüğüm ve anladığım kadarıyla siz diye hitap etmezler ..tanıştığınızın 10. dakikası langur lungur konuşmalar duyabilirsiniz.. izmir istanbul vs. farklı ben de sahil kenti olmasının güzel birşey olduğunu söyledim ama sıcak konusunda bence çok haklıyım siz alışkın olduğunuz için sorun olmayabilir ama havasına alışkın olmadığım için ben bunaltıcı bi sıcakla karşılaştım .. en azından sıcağa örnek olarak evlerde yazın kimsenin halı sermediğini söylemiştim . ölçülüp tartılcak göreceli şeylerdir saygı duyuyorum ama alışkanlıkları farklı olan insanlarız anladığım kadarıyla

Son düzenleme:
Isim bitecek 1saat sonra, ne yapsam acaba

eminonune gidip asetat kutulari mi alsam. Aklimdan ciksin o da.

Yok canım sen yanlış anladın, arkadaş mersinliler için kötü demedi

yukarda benim msjımı alıntılamışsınız ama birşey yazdıysanız sadece alıntı var herhangi bir msj yok

scnrm35 sizin yazdıgınız msj için

sıcak konusunda ztn sıcak oldugunu bende belırttım. ama insanların kökenine veya şehrine bişiler yakıstırılmasına karsıyım sadece.bunun içinde farklı olarak düşünülecekse,farklı oalbilirim sorun değil.başka da birşey söylemek istemiyorum ztn bu konuda.

evet mersinliyim yemek konusunda harikalar gerçekten gezmeye git bence de

bu saat nasıl sizce kızlar 1.719 dan 779 a inmiş fiyatı

bence gayet güzelmiş.benim sözlüm saat hiç sevmiyor.en son ortaokulda takmış,şu hesap makineli olanlardan bu yüzden hediye almak çok zor oluyor bzn.çok güzel saatler var goruyorum ama alsamda adam takmayacak

bence gayet güzelmiş.benim sözlüm saat hiç sevmiyor.en son ortaokulda takmış,şu hesap makineli olanlardan bu yüzden hediye almak çok zor oluyor bzn.çok güzel saatler var goruyorum ama alsamda adam takmayacak
ben şanslıyım o konuda lidyanada güzel indirimler oluyor
iyi bi fırsat yakalayıp saatini alabilirim sanırım :)

ben ne kadar pislikler kabalar araplarla dolu 5 para etmez gibi mi konuştum ki ? farklı düşünmek başka çarpıtmak başka .. insanların kökenine ya da şehre bişey söylemedim.. şehir güzel belediye sıfır istanbul kadar göç alan bi yer yalan mı doğulu ve arap çok bunda yanlış kısım ne anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…