- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
benim erkek arkadaşımda bugün askere gittigeldiğinde ins bizde dugun hazırlıklarına baslicaz
hayırlı teskereler inşallah canım allah sabır verip selamete çıkarsın nerde yapıyor askerliğiayyy tez zamanda sağ salim gelir inşallah canım
günaydın kızlar meraba herkese ne güzel konu açmışsınız 31 ocakta ben de evleniyorum inşallah ama şu son aylar kala beni bir stres aldı sormayın sorumluluklar bi anda omzuma bindi evlilikten çok korkmaya başladım bunalıma girmiş bile olabilirim şu an annemden ayrılmak düşüncesi işten eve gelince bütün işlerin bana bakması bir yana sevgilim eşim olunca ne kadar değişcek ailesi benim fıtratıma çok ters ne kadar daha idare edebilcem nolcak bilmiyorum stresten heyecan hiç yok desem yeri abartıyor muyum acaba
evet doğru anladın cicim . ailesi nişanlanmadan önce üzerime çok düşüyordu tanışmaya gelelim diye çok ısrar ettiler ben kabul ettikten yüzükler takıldıktan sonra bi garipleştiler ilk zamanlar pek anlamadım hadi şöyledir böyledir dedim ama şimdi son aylardayız sürekli problem çıkarmaya başladılar.. ben konuştum nişanlımla evlenesiye kadar mümkün oldukça beni ailesinden uzak tutcak .. kayınvalidem kayınpederime göre kat kat iyi aslında .. bizde ortalık karıştıran babası .. çok tuhaf insanlar çoook anlatamam
Hatunlar evlenince nerde oturacaksınız? Yani evler hazır mı?
sen nerde oturcaksın umarım mersinde değildir ? mersinde kır düğünü yapmanı tavsiye etmem aslında çünkü o kadar sıcak ki orası yazın halılar çürüdüğü için mayıstan itibaren evlerde halı bile seremiyorlar kaldı ki düğün de açık hava tam bi faciya olabilir akan makyajlar terleyen insanlar ... en güzeli mersinde kapalı bir yer ..
çok fazla sıcak bu yaz ordaydım sıcaktan nefes alamadım ki ben sıcağı seven bi insanım .. bir de çok fazla arap var orda insanları çok kaba .. kimle alışveriş yapsam sen nerden geliyorsun çok kibarsın dedi .. inşallah orda yaşamıcaksındır...
Mersin kötü bir şehir mi
adanada acemi de usta birligide orda yapicak .. tek tesellim o zaman .shayırlı teskereler inşallah canım allah sabır verip selamete çıkarsın nerde yapıyor askerliği
benim memleketim olduğu için kötü demiyorum çok güzel bi şehir aslında sahil kenti nede olsa ama belediye berbat otobüslerde hala para geçerli mesela .. forumları güzel hava yaz kış sıcak diyebilirim insanları çok kaba ama yemek ucuz tantunisi cezeriyesi ve künefesi bir harika .. çok güzel koyları silifkeye doğru temiz denizi var .. yaşancak değil ama yemek için bile gidilcek yer
amin çok teşekkür ederim canmAllah kavuştursun canımİnşallah göz açıp, kapayıncaya kadar geçer..
günaydın kızlar.herkese güzel bir gün olsun.
aileler malesef çok önemli.o nedenle bu konuda nişanlına büyük iş düşüyor.umarım evlendikten sonrada dengeyi kurabilir.eğer özel değilse nereli nişanlın?
açıkcası ben bu konuya sizin gibi bakmıyorum.ben de Adanalıyım.Mersin ve Adana arası 45 dk ama orada bi topluluktan rahatsız oldugunuz için,tüm insanlara kaba yakıstırması yapmak bence çok yanlış.çünkü her şehirde iyi ve kötü insan var.bu İstanbulda da öyle İzmir'de de öyle,heryerde öyle.ön yargılı olmamak lazım.ben Arap değilim ama aramızda Araplar olup buna alınabilir.insan sadece insan olsun yeter.
Sıcak konusuna gelince de evet bizim oralar yazın sıcaktır ama akşam acık hava sorun olmuyor.benimde kınam kısmetse Adana'da oalcak yazın ve bende kır düğünü istiyorum.Mersin ve Adana aynı iklime sahip ztn.asıl yazın sıcakta kapalı ortam tercih edilmez.klima bile olsa rahat olmuyor.
hyr cnm aksine bence sahil kenarı çok şirin bi yer ama elbette her şehirde iyi ve kötü insan vardır.bunu genele yayamayız.
benim erkek arkadaşımda bugün askere gittigeldiğinde ins bizde dugun hazırlıklarına baslicaz
adanada acemi de usta birligide orda yapicak .. tek tesellim o zaman .s
Isim bitecek 1saat sonra, ne yapsam acaba
eminonune gidip asetat kutulari mi alsam. Aklimdan ciksin o da.
bence gayet mantıklı:)Isim bitecek 1saat sonra, ne yapsam acaba
eminonune gidip asetat kutulari mi alsam. Aklimdan ciksin o da.
şimdi düzelttimyukarda benim msjımı alıntılamışsınız ama birşey yazdıysanız sadece alıntı var herhangi bir msj yok
scnrm35 sizin yazdıgınız msj için
öncelikle yanlış anlaşılmak istemem babam da arap .. araplara kötü bir şey dediğimi ırkçılığa falan değindiğimi sanmıyorum .. insanları kaba 45 dk. lık bi uzaklık bile olsa inan adananın insanı başka mersinin başka .. kaba yorumumdan ne çıkardın bilmiyorum ama teşekkür etmek pek adetleri değil gördüğüm ve anladığım kadarıyla siz diye hitap etmezler ..tanıştığınızın 10. dakikası langur lungur konuşmalar duyabilirsiniz.. izmir istanbul vs. farklı ben de sahil kenti olmasının güzel birşey olduğunu söyledim ama sıcak konusunda bence çok haklıyım siz alışkın olduğunuz için sorun olmayabilir ama havasına alışkın olmadığım için ben bunaltıcı bi sıcakla karşılaştım .. en azından sıcağa örnek olarak evlerde yazın kimsenin halı sermediğini söylemiştim . ölçülüp tartılcak göreceli şeylerdir saygı duyuyorum ama alışkanlıkları farklı olan insanlarız anladığım kadarıyla
evet mersinliyim yemek konusunda harikalar gerçekten gezmeye git bence deaaa mersinli misin sen?Şu durumda bizde yaşamıcaz orda, erkek arkadaşımda istemiyo..ama tabi ilerde ne olur bilemem..Cezeryesinden yedim, mersinden getirmişti..tantuniyi de onunla birlikte yemeye başladım.sevdim ama
Merak ediyorum aslında mersini, bakalım gidebilirsem bir izlenim oluşur bende de..
bu saat nasıl sizce kızlar 1.719 dan 779 a inmiş fiyatı
ben şanslıyım o konuda lidyanada güzel indirimler oluyorbence gayet güzelmiş.benim sözlüm saat hiç sevmiyor.en son ortaokulda takmış,şu hesap makineli olanlardanbu yüzden hediye almak çok zor oluyor bzn.çok güzel saatler var goruyorum ama alsamda adam takmayacak
ben ne kadar pislikler kabalar araplarla dolu 5 para etmez gibi mi konuştum ki ? farklı düşünmek başka çarpıtmak başka .. insanların kökenine ya da şehre bişey söylemedim.. şehir güzel belediye sıfır istanbul kadar göç alan bi yer yalan mı doğulu ve arap çok bunda yanlış kısım ne anlamadımsıcak konusunda ztn sıcak oldugunu bende belırttım. ama insanların kökenine veya şehrine bişiler yakıstırılmasına karsıyım sadece.bunun içinde farklı olarak düşünülecekse,farklı oalbilirim sorun değil.başka da birşey söylemek istemiyorum ztn bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?