2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben şanslıyım o konuda lidyanada güzel indirimler oluyor
iyi bi fırsat yakalayıp saatini alabilirim sanırım :)

saat takmadığı için düğünde saat takma şansımızda yok düğünde ne takacaz bilemiyorum geçende dedim hatta saat takmaya başlasan nasıl olur,sana oturup takı seti takacak halimiz yok dedim annemlerin ona takacağı seyin satılmayacak,hatırası kalacak bişi olmasını istiyorum ama işte bilmiyorum bu durumda ne olabilir

ben nişanda saat taktım gerçekten bütçemi çok çok aşan bi saat almıştım .. şimdi düğünde yine mi takmam gerekiyor

kol düğmesi olabilir bazı markaların saat fiyatında kol düğmeleri oluyor ve gerçekten çok şıklar...

ben nişanda saat taktım gerçekten bütçemi çok çok aşan bi saat almıştım .. şimdi düğünde yine mi takmam gerekiyor
benimde aklımdaki soru o nişan evde olcak saat evde takılmasa nolur ki düğünde taksak yani...
yada nişana daha uygun bişey düğünde biraz bütçeyi zorlayan bişey olabilir...

nişan da takı olmazmış erkek tarafı takarmış benden saati neden istediler hiç anlamadım .. bence sen bu konuyu çıtlat erkeğe altın takılmaz sonuçta gümüşten de takı olmaz e ihtiyacı olan herşeyi bohçada alıyorsun .. kol düğmesi falan da zaten takım elbisesini alırken alıyorsun saat tek alternatif nişanda alınan saati olmadı düğünde tekrar takarız

benden ondan hoşlanmıyor ben sana bunu takmıştım bi geri versene hoş olmuyo bence
nişanda inci set takılcak o da zaten bende doğum günü hediyemdi kayınvalidem tarafından ama çok ezildim o hediyenin altında...
tek şartla kabul ederim dedim nişanda takıcaksınız
bide yüzükler takılcak yeter heralde
tek sorunum saat nişanda bilezik filan istemiyorum
kimin ne dediğide umrumda değil düğünde taksınlar seti filan

bizim oralarda nişanda kız tarafı bişi takmak zorunda değil erkeğe,o yüzden yırttık belki yarım altın fln takarız en fazla bilemiyorum.ama düğünde birşey takılır.bakalım artık o zmna kdr bişi buluruz heralde takacak

düğünde bi saat mantıklı o zaman hatıra kalır :)

bende düğünde istedim seti gerçekten bana sordular çünkü zaten nasıl düşünceli insanlar anlatamam sen saati düğünde tak olmadı kol düğmesi alırsın nişanda artık

Bizde de hiç öyle birşey yok canım benim :) Ablamın nişanında ablama set taktılar bir de altın, biz de enişteme altın takmıştık nikahta da saat

Bizde de hiç öyle birşey yok canım benim :) Ablamın nişanında ablama set taktılar bir de altın, biz de enişteme altın takmıştık nikahta da saat

ben eğer bana sorarlarsa nişanda set taksınlar isterim,onu düğün günü gelinlikte de kullanabilirim.düğünde de bilezik takarlar ama bakalım nolur bilmiyorum.nişana 2 ay var daha,son ay netleşir sanırım :)

Bizde bir gidelim de herşeyi konuşcazz ayyyy çok heyecanlııııı

kızlar hatıra çerçevesi diyorum ya acaba böyle ahşap mı olsa?
yoksa diğer türlümü?

Bende bilmiyorum ki anlamadım vallahi, utanırım, rahat hissedemem dedi, sapık gibi hissettim kendimi bende..daha da demedim
Belki seni rahatsız olur diye diyordur canım bende demiştim şehir dışından geldi kalabilirsin diye yok otelde kalırım ya evde bana bişey yaparsan ben senin bildiğin erkeklerden değilim diyor maksus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…