2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Belki seni rahatsız olur diye diyordur canım bende demiştim şehir dışından geldi kalabilirsin diye yok otelde kalırım ya evde bana bişey yaparsan ben senin bildiğin erkeklerden değilim diyor maksus

Evet sanırım öyle düşündü, sonuçta yalnızım ama ailemle oturduğum ev..bende üstelemedim. sapık gibi anlaşılmayayım diye

Benim şehir bile belli değil canım ya ama kira olacak ikimizde öğretmeniz önce düğün borcunu öderiz sonra alırız ev

Bizimde şehir pek kesinleşmiş sayılmaz aslında, bazen istanbuldan sıkılıyo Ankaraya taşınalım diyo..en sonda dün akşam ev beğenmiş istanbulda onu gösteriyo..Bizimde kira olucak..İlk sene borç ödemek istemiyorum ben

kızlar merhaba regl oldum baya karnım ağrıyor yazmaktan ziyade okuyorum dua edin bide az ilgi çekici şeyler konuşun yaaa ne bu sakinlik bugün bişey olmuş size hadiii kamooooonnnnn eğlendirin şu garibi

kızlar merhaba regl oldum baya karnım ağrıyor yazmaktan ziyade okuyorum dua edin bide az ilgi çekici şeyler konuşun yaaa ne bu sakinlik bugün bişey olmuş size hadiii kamooooonnnnn eğlendirin şu garibi
hatun benim aklıma çerçeveler takıldı yaa
nasıl yapsam bilemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…