Allah kavuştursun canım kısa dönem mi benim de hem sevgilim hem kardeşim askerdebenim erkek arkadaşımda bugün askere gittigeldiğinde ins bizde dugun hazırlıklarına baslicaz
tabi ki hoşgeldinAday bile yok ama benide alırrrmıısnızzz aranızaaa
Belki seni rahatsız olur diye diyordur canım bende demiştim şehir dışından geldi kalabilirsin diye yok otelde kalırım ya evde bana bişey yaparsan ben senin bildiğin erkeklerden değilim diyor maksus
Benim şehir bile belli değil canım ya ama kira olacak ikimizde öğretmeniz önce düğün borcunu öderiz sonra alırız ev
kızlar hatıra çerçevesi diyorum ya acaba böyle ahşap mı olsa?
yoksa diğer türlümü?
Canım bence güzel ama sevgilin ne düşünür bilmem bence göstermeden alma benimki saat konusunda çok titiz debu saat nasıl sizce kızlar 1.719 dan 779 a inmiş fiyatı
teşekkür ederimmmmtabi kiii katıl bize
nişan için bu tarz bişeyi kendim yapabilirim sanırım bide daha romantik duruyo sanki diğerlerine göre kafam karıştıBunlar çok güzelllllll
bütün saatlerini biliyorum kuzum bu tarzlar hep begenir eminimde ama şu an araştırma içindeyim :)Canım bence güzel ama sevgilin ne düşünür bilmem bence göstermeden alma benimki saat konusunda çok titiz de
hoşbulduk merhaba canımtabi ki hoşgeldin
Benim aday var ama hiçbişey yok, sorun değil yani
hiç mi aday yok :)teşekkür ederimmmm
neden karışıyorsun dimi hiç anlamıyorum böyle anne mi olur diyorum öylelerini görünce evlerden ırakEn doğal hakkın canım 1 kere giyilecek bişey ve sen evleniyorsun kayınvaliden değil
olanı ben istemiyorum isteyemiyorum hiçbişey hissedemiyorum zorluyorum ama olmuyohiç mi aday yok :)
aa neden atmıştınız ki sözüolanı ben istemiyorum isteyemiyorum hiçbişey hissedemiyorum zorluyorum ama olmuyo10 mayıs 2013 de söz attık ondan beri olmadı yani kimse
Evet canım göstermeden alma..Canım bence güzel ama sevgilin ne düşünür bilmem bence göstermeden alma benimki saat konusunda çok titiz de
elle tutulur bi sebebimiz bile yoktu aslında ama bitti gitti işte canım..aa neden atmıştınız ki sözü
hayırlısı buymuş demek ki canım amann boşverelim :)elle tutulur bi sebebimiz bile yoktu aslında ama bitti gitti işte canım..
hatun benim aklıma çerçeveler takıldı yaakızlar merhaba regl oldum baya karnım ağrıyor yazmaktan ziyade okuyorum dua edinbide az ilgi çekici şeyler konuşun yaaa ne bu sakinlik bugün bişey olmuş size hadiii kamooooonnnnn eğlendirin şu garibi
o resimlerdeki gibi normal çerçeveler mi istiyorsun? fotoğrafçılarda oluyor bu aksesuarlar canım merak etme :)hatun benim aklıma çerçeveler takıldı yaa
nasıl yapsam bilemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?