2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızzlar şimdi hepinizin bana fikrini söylemesi gerek...
tepsim bu biliyosununuz şimdi bunun daha büyüğü içine 3 kişi sıgabilcek şekilde fotograf çerçevesi nasıl olur?

Benim şehir bile belli değil canım ya ama kira olacak ikimizde öğretmeniz önce düğün borcunu öderiz sonra alırız ev

Bizde ayniyiz ya.herseyimiz meb e bagli

Mecburen ilkin kirada oturcaz.ama izmir istiyoruz insallah tayinimiz cikar. Velhasil izmirde de ev fiytlari almis basini gidiyor. Banka bile o kdr kredi vermez

Aslinda ben herseyi bitmis yeni ev iatemiyorum.muteahitten kaba isi bitmis ev denk getorirsek alip, icini kendi zevkimle yaptrmak iatiyorum.mutfak dolaplari ikea tarzi mesela.yani evim country havasinda olsun istiyorum.bakalm hayallerimiz ne zmn gercek olur

kızzlar şimdi hepinizin bana fikrini söylemesi gerek...
tepsim bu biliyosununuz şimdi bunun daha büyüğü içine 3 kişi sıgabilcek şekilde fotograf çerçevesi nasıl olur?

Gayet hoş olur ama rengi bana soluk olur gibi geldi sende beyazlar içinde olacaksın falan bilmiyorum böyle altın sarısı spreyle biraz eskitme gibi olsa dah hoş olur gibi ne biliyim

Gayet hoş olur ama rengi bana soluk olur gibi geldi sende beyazlar içinde olacaksın falan bilmiyorum böyle altın sarısı spreyle biraz eskitme gibi olsa dah hoş olur gibi ne biliyim
ben beyazlar içinde olmıycam ki kuzum nişanda :)
belki bi kenarı yapma çiçeklerle dahada hareketlenebilir yada sprep boya ile farklı renkte olabilir daha çok bütünlük açısından nasıl olur onu merak ediyorum :)

Ayyy be varya tuhafım bugün tamam kuzu anladım ben düğün çekiminde kullanacaksın sandım olur o zaman çok güzel olur nişanda :)

Selam kızlar direksiyon dersinden geldim yorgunum ve açım. Yemeğimi yapıp yicem sonrada uyurum :)

nişan tepsim ve nişan çerçevem aynı olmuş olur :)
kahve için tepsi istiyodum ya onunda altın renginde olanını 20 liraya buldum
Evet canım gayet güzel bişey sorucam kuzu sana şu söz balonları varya onlar salonunuzda mı duracak salonda mı onları kullanacaksınız yoksa diğer odalarda mı ben utanırım büyüklerin arasında onları tutmaya

kızlar merhaba regl oldum baya karnım ağrıyor yazmaktan ziyade okuyorum dua edin bide az ilgi çekici şeyler konuşun yaaa ne bu sakinlik bugün bişey olmuş size hadiii kamooooonnnnn eğlendirin şu garibi

doğadanın özel günler çayını tavsiye ederim cnm,direk rahatlıyor insan.geçmiş olsun.

hiç utanma canım onlarda kullanır
kuzum ya salonda açık büfede durur yada antrede küçük bi masa var onun üstüne kafes ahşap harfler bölmeli fotograf çerçevesi koymayı planlıyorum onun üstünde bi köşede durabilir :)

Valla biz isteme ve yüzükler takıldıktan sonra servise başladık daha sonra da sevdiceğimle odaya geçtik uzak yoldan görmüş azıcık görelim birbirimizi sonra öyle sohbet muhabbet ederken resmimizi çekmeye başladı kuzenim o sırada da konuşma balonlarını çıkardık,çekindik bol bol..Tabii sevdiceğimin annesiyle falan o söz balonlarıyla çekilmedik :) Ablaları geldi yanımıza onlarda tuttular ellerinde ama çok hoşlarına gitti. Bizde sevdiceğim ve ailesi gelmeden evde bol bol çekilmiştik.Çok güzel olmuştu gerçekten de ..Sende ayrı bi odaya geçersin sevdiceğin ve genç kız yada erkeklerle çekinirsin canım :)

Benim planımda o benim odama geçeriz gerçi bütün ev dolu olacak kalabalıktan ama ağır misafirlerden uzaklaşsak yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…