HANGİ SİTELERE BAKIYORSUN CANIM BİZE DE FİKİR OLSUN:)bütün saatlerini biliyorum kuzum bu tarzlar hep begenir eminimde ama şu an araştırma içindeyim
kuzum aslında tepsim var aynalı onun çerçevesini buldum bütün konsept olur mu acaba :)o resimlerdeki gibi normal çerçeveler mi istiyorsun? fotoğrafçılarda oluyor bu aksesuarlar canım merak etme :)
lidyanadan bakıyorum kuzum daha öncede ordan almıştım:)HANGİ SİTELERE BAKIYORSUN CANIM BİZE DE FİKİR OLSUN:)
Benim şehir bile belli değil canım ya ama kira olacak ikimizde öğretmeniz önce düğün borcunu öderiz sonra alırız ev
Gayet hoş olur ama rengi bana soluk olur gibi geldi sende beyazlar içinde olacaksın falan bilmiyorum böyle altın sarısı spreyle biraz eskitme gibi olsa dah hoş olur gibi ne biliyimkızzlar şimdi hepinizin bana fikrini söylemesi gerek...
tepsim bu biliyosununuz şimdi bunun daha büyüğü içine 3 kişi sıgabilcek şekilde fotograf çerçevesi nasıl olur?
ben beyazlar içinde olmıycam ki kuzum nişanda :)Gayet hoş olur ama rengi bana soluk olur gibi geldi sende beyazlar içinde olacaksın falan bilmiyorum böyle altın sarısı spreyle biraz eskitme gibi olsa dah hoş olur gibi ne biliyim
Ayyy be varya tuhafım bugün tamam kuzu anladım ben düğün çekiminde kullanacaksın sandım olur o zaman çok güzel olur nişanda :)ben beyazlar içinde olmıycam ki kuzum nişanda :)
belki bi kenarı yapma çiçeklerle dahada hareketlenebilir yada sprep boya ile farklı renkte olabilir daha çok bütünlük açısından nasıl olur onu merak ediyorum :)
aynen canım napalım sağlık olsun yola devammhayırlısı buymuş demek ki canım amann boşverelim :)
nişan tepsim ve nişan çerçevem aynı olmuş olur :)Ayyy be varya tuhafım bugün tamam kuzu anladım ben düğün çekiminde kullanacaksın sandım olur o zaman çok güzel olur nişanda :)
Evet canım gayet güzel bişey sorucam kuzu sana şu söz balonları varya onlar salonunuzda mı duracak salonda mı onları kullanacaksınız yoksa diğer odalarda mı ben utanırım büyüklerin arasında onları tutmayanişan tepsim ve nişan çerçevem aynı olmuş olur :)
kahve için tepsi istiyodum ya onunda altın renginde olanını 20 liraya buldum
kızlar merhaba regl oldum baya karnım ağrıyor yazmaktan ziyade okuyorum dua edinbide az ilgi çekici şeyler konuşun yaaa ne bu sakinlik bugün bişey olmuş size hadiii kamooooonnnnn eğlendirin şu garibi
hiç utanma canım onlarda kullanırEvet canım gayet güzel bişey sorucam kuzu sana şu söz balonları varya onlar salonunuzda mı duracak salonda mı onları kullanacaksınız yoksa diğer odalarda mı ben utanırım büyüklerin arasında onları tutmaya
Evet canım gayet güzel bişey sorucam kuzu sana şu söz balonları varya onlar salonunuzda mı duracak salonda mı onları kullanacaksınız yoksa diğer odalarda mı ben utanırım büyüklerin arasında onları tutmaya
Teşekkür ederim kuzucum artık gelecek aya kaldı o geçen gün bende gördüm ilgimi çekmişti keşke alsaydımdoğadanın özel günler çayını tavsiye ederim cnm,direk rahatlıyor insan.geçmiş olsun.
Benim planımda o benim odama geçeriz gerçi bütün ev dolu olacak kalabalıktan ama ağır misafirlerden uzaklaşsak yeterValla biz isteme ve yüzükler takıldıktan sonra servise başladık daha sonra da sevdiceğimle odaya geçtik uzak yoldan görmüş azıcık görelim birbirimizisonra öyle sohbet muhabbet ederken resmimizi çekmeye başladı kuzenim o sırada da konuşma balonlarını çıkardık,çekindik bol bol..Tabii sevdiceğimin annesiyle falan o söz balonlarıyla çekilmedik :) Ablaları geldi yanımıza onlarda tuttular ellerinde ama çok hoşlarına gitti. Bizde sevdiceğim ve ailesi gelmeden evde bol bol çekilmiştik.Çok güzel olmuştu gerçekten de ..Sende ayrı bi odaya geçersin sevdiceğin ve genç kız yada erkeklerle çekinirsin canım :)
nişan için bu tarz bişeyi kendim yapabilirim sanırım bide daha romantik duruyo sanki diğerlerine göre kafam karıştı
mvem Allah kavuştursun canım :)
greenandblue Senin ne var ne yok ben zaten anlamış değilim halen :) :)
pantera14 Hoşgeldin canım :)
kuzum marangoza giderim diye düşündüm :)Kesinlikle daha romantik duruyo..nasıl yapacaksın ki sen bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?