- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
naptım ki
beni de götürsene
Aday bile yok ama benide alırrrmıısnızzz aranızaaa
naptım ki
Senin ne var ne yok anlamış değilim dedin kız,Kendimden tırsıyorum fena gaza gelip çıkıcam karşısına ne zaman nişanlanıyoruz diye
kuzum marangoza giderim diye düşündüm :)
bide nişan tepsimin aynısının çerçevesini buldum belki onuda kullanabilirim fotoğraf çekimi için :):)
Ayy bebisim donuyorum suan :/
bebegiiiiimmmmbende burdayimmm :) yeniden beraberiz:)
Canım onu ben dedim bir daha bak bakiim :) kızın da günahını alma
Benim hafta içi iznim yok ya, cumartesi de çalışıyorum..pazar günü kapalı oluyomuş galiba eminönü
ovvvvvv hadi yaaa, anamm çok utanmdım ben
ayyy bende naptım ki diyorum şaşkın yaaSenin ne var ne yok anlamış değilim dedin kız,Kendimden tırsıyorum fena gaza gelip çıkıcam karşısına ne zaman nişanlanıyoruz diye
valla sıradan bi magaza kuzum çerçevesinide yine orda buldum alıcam sanırım ama emin olamıyorum :)sen o nişan tepsini nerden aldın yaaaa, çok güzel o bayıldım ben onaMarangoz da yapılabilir evet..Zaten çerçevesini bulmuşsunda
Senin ne var ne yok anlamış değilim dedin kız,Kendimden tırsıyorum fena gaza gelip çıkıcam karşısına ne zaman nişanlanıyoruz diye
Canım onu ben dedim bir daha bak bakiim :) kızın da günahını alma
Yooo asıl pazar günleri açık canım pazar günü nasıl kapalı olsun h.içi çalışanlar ne zaman gitcekler :) :) pazar günü açık her yer
Yooo asıl pazar günleri açık canım pazar günü nasıl kapalı olsun h.içi çalışanlar ne zaman gitcekler :) :) pazar günü açık her yer
ayyy bende naptım ki diyorum şaşkın yaa
valla sıradan bi magaza kuzum çerçevesinide yine orda buldum alıcam sanırım ama emin olamıyorum :)
çerçeveside daha büyük ve aynasız hali kuzumÇerçeveyi görmedim de , tepsiye bayıldım..inşallah bende bulabilirim ya(sanki nişan günü belli de )
çerçeveside daha büyük ve aynasız hali kuzum
Çerçeveyi görmedim de , tepsiye bayıldım..inşallah bende bulabilirim ya(sanki nişan günü belli de )
benimde nişan tepsisine ihtiyacım var.bende bi gün eminönüne gidip bakmak istiyorum
emin olamıyorum işte acaba çok mu sönük olur tasarım mı yaptırsam kafamda deli sorular :)ee süper işte , niye çerçeve arıyosun ki ?
80 tl çok para ya 20 ye almıştım ben şimdide 25 olmuş:)Ben geçen gün bernardo da görmüştüm 80 tl di fiyatı..ama beğenmedim..bu hafta sonu ikeay gidicem..belki orda gözüme çarpar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?