2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim hafta içi iznim yok ya, cumartesi de çalışıyorum..pazar günü kapalı oluyomuş galiba eminönü

Yooo asıl pazar günleri açık canım pazar günü nasıl kapalı olsun h.içi çalışanlar ne zaman gitcekler :) :) pazar günü açık her yer

Senin ne var ne yok anlamış değilim dedin kız, Kendimden tırsıyorum fena gaza gelip çıkıcam karşısına ne zaman nişanlanıyoruz diye
ayyy bende naptım ki diyorum şaşkın yaa
sen o nişan tepsini nerden aldın yaaaa, çok güzel o bayıldım ben ona Marangoz da yapılabilir evet..Zaten çerçevesini bulmuşsunda
valla sıradan bi magaza kuzum çerçevesinide yine orda buldum alıcam sanırım ama emin olamıyorum :)

Senin ne var ne yok anlamış değilim dedin kız, Kendimden tırsıyorum fena gaza gelip çıkıcam karşısına ne zaman nişanlanıyoruz diye

Canım onu ben dedim bir daha bak bakiim :) kızın da günahını alma

ahahahaha çok güldüm çok alemsiniz kızlar

Yooo asıl pazar günleri açık canım pazar günü nasıl kapalı olsun h.içi çalışanlar ne zaman gitcekler :) :) pazar günü açık her yer

cnm bende Pazar kapalı diye biliyorum Eminönünü.emin olmak için bence sorun gitmeden önce.

Biri beni fena kandırmış o zaman, teşekkür ederim Orya hanım, yine sayenizde birşey daha öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…