2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben geçen gün bernardo da görmüştüm 80 tl di fiyatı..ama beğenmedim..bu hafta sonu ikeay gidicem..belki orda gözüme çarpar

gitti gidiyora da bak bence.orda 50 küsüre de çok güzel tepsiler var.bana da yüksek geldi 80 tl.

ahahahaha çok güldüm çok alemsiniz kızlar

cnm bende Pazar kapalı diye biliyorum Eminönünü.emin olmak için bence sorun gitmeden önce.

Ben ablamla pazar günü gittim söz alışverişi için Allah allah :) :) cumartesi miydi o gün ?

o siteden hiç alışveriş yapmadım, bu akşam oraya da bakayım en iyisi..işyerinde alışveriş sitelerine giremiyorum

bana güvenilir geliyor,ben çok şey aldım önceden ordan.ztn sen aldıgın eline geçip,onay vermedikçe ödeme satıcıya geçmiyor.bakınca begeneceğin modeller olur bana göre.ben bi çok model begendım ama eminönüne bakıcam yine de önce :)
Ben ablamla pazar günü gittim söz alışverişi için Allah allah :) :) cumartesi miydi o gün ?

bence Cumartesi oalbilir cnm.çünkü geçen yaz sözlümün kız kardeşine kına tacı bakmaya gidecektim orya,Pazar kapalı demişlerdi bana ama yine de bence gitmeden önce netten telefonunu bulup sormak en mantıklısı.

tasarimcibayan canım dün muhtemelen sordum ama söz çikolatalarını neye sarıyolar ben neye sarıp da o etiketi yapabilirm nişanlanıyoruz isimler vs.

Kızlar eve geldimde anvak gorebildim cok yogun calısiyorumm nasılsıniz keyifler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…