Ben geçen gün bernardo da görmüştüm 80 tl di fiyatı..ama beğenmedim..bu hafta sonu ikeay gidicem..belki orda gözüme çarpar
80 tl çok para ya 20 ye almıştım ben şimdide 25 olmuş:)
gitti gidiyora da bak bence.orda 50 küsüre de çok güzel tepsiler var.bana da yüksek geldi 80 tl.
emin olamıyorum işte acaba çok mu sönük olur tasarım mı yaptırsam kafamda deli sorular :)
ahahahaha çok güldümçok alemsiniz kızlar
cnm bende Pazar kapalı diye biliyorum Eminönünü.emin olmak için bence sorun gitmeden önce.
ne gibi mesela ben bi köşesine yapay çiçekler düşündüm :)Üstünde biraz oynama yapsan?
ne gibi mesela ben bi köşesine yapay çiçekler düşündüm :)
o siteden hiç alışveriş yapmadım, bu akşam oraya da bakayım en iyisi..işyerinde alışveriş sitelerine giremiyorum
Ben ablamla pazar günü gittim söz alışverişi için Allah allah :) :) cumartesi miydi o gün ?
Hatun sen nerden almıştın tepsiyi?80 tl çok para ya 20 ye almıştım ben şimdide 25 olmuş:)
züccaciyeden almıştım kuzumHatun sen nerden almıştın tepsiyi?
valla bugün burası çok sessiz bende kafamda bişeyleri oturtmaya çalışıyorum :)merhaba kızlar ben geldim napıyonu ne konusuyonuz bakalım :)
evtt bende giremedim sabhtan kızlar neler kaynatmıştr acaba dye merak ediyodum walla :) sen yine ne ayrıntılar düşünüyosun :)valla bugün burası çok sessiz bende kafamda bişeyleri oturtmaya çalışıyorum :)
kuzum açık büfenin üstüne ponponlar istiyorum ya onları tülden yapmaya karar verdim :)evtt bende giremedim sabhtan kızlar neler kaynatmıştr acaba dye merak ediyodum walla :) sen yine ne ayrıntılar düşünüyosun :)
Kuzum pardon gormemisim :) 170 gr kuse kagida bastiriyorum ben :) onun olcusune gore tasarimi yapiyormtasarimcibayan canım dün muhtemelen sordum ama söz çikolatalarını neye sarıyolar ben neye sarıp da o etiketi yapabilirm nişanlanıyoruz isimler vs.
iyiyiz kuzum sen nasılsın tülden ponpon yapımını araştırıyorum :)Kızlar eve geldimde anvak gorebildim cok yogun calısiyorummnasılsıniz keyifler nasıl
Bende iyim canım ponponlari hazir alcam ben 3-3,5 tl felan dı fiyatlarıiyiyiz kuzum sen nasılsın tülden ponpon yapımını araştırıyorum :)
6 ya filan buldum ben canım nerden alcaksınBende iyim canım ponponlari hazir alcam ben 3-3,5 tl felan dı fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?