Benim hafta içi iznim yok ya, cumartesi de çalışıyorum..pazar günü kapalı oluyomuş galiba eminönü
Biri beni fena kandırmış o zaman, teşekkür ederim Orya hanım, yine sayenizde birşey daha öğrendim.
işte sen diret canım sonra pişman olursun içine sinmezseneden karışıyorsun dimi hiç anlamıyorum böyle anne mi olur diyorum öylelerini görünce evlerden ırak
Ahh herşeyimiz meb e bağlı cidden canım ya allah gönlümüze göre versin inşallahBizde ayniyiz ya.herseyimiz meb e bagli
Mecburen ilkin kirada oturcaz.ama izmir istiyoruz insallah tayinimiz cikar. Velhasil izmirde de ev fiytlari almis basini gidiyor. Banka bile o kdr kredi vermez
Aslinda ben herseyi bitmis yeni ev iatemiyorum.muteahitten kaba isi bitmis ev denk getorirsek alip, icini kendi zevkimle yaptrmak iatiyorum.mutfak dolaplari ikea tarzi mesela.yani evim country havasinda olsun istiyorum.bakalm hayallerimiz ne zmn gercek olur
Nette vardı canım parti malzemeleri die arat bulursun bizim burdads oyle seyler satan yer var ordan alırim yada netten6 ya filan buldum ben canım nerden alcaksın
bi tane yaptım şimdi şirin oldu ama yinede bakıyım :)Nette vardı canım parti malzemeleri die arat bulursun bizim burdads oyle seyler satan yer var ordan alırim yada netten
bunun için moralini bozma canım :)İyi aksamlar kizlar bugün sinir oldum annemle ceyizime koymak için şimdiden bi kaç iç camasiri alalim günlük dedik beyaz atlet kilot ordaki kizada ceyize alcaz demiş annem kizda bana sordu nisanlimisiniz diye elime bak bakalim yüzük var mi çok üzüldüm
Resim atsana canım :))bi tane yaptım şimdi şirin oldu ama yinede bakıyım :)
ışıktan dolayı pek net çıkmıyor canım yarın atarım :)Resim atsana canım :))
Rabbim nasip ederse evet canımışıktan dolayı pek net çıkmıyor canım yarın atarım :)
bide sen sen hatıra çerçevesi konuşma balonları filan kullancak mısın canım :)
yapıcak mısın hazır mı alıcaksın peki canım :)Rabbim nasip ederse evet canım
İyi aksamlar kizlar bugün sinir oldum annemle ceyizime koymak için şimdiden bi kaç iç camasiri alalim günlük dedik beyaz atlet kilot ordaki kizada ceyize alcaz demiş annem kizda bana sordu nisanlimisiniz diye elime bak bakalim yüzük var mi çok üzüldüm
bizi yalnız bırakma :)selam kızlar nasılsınız konuyu izle demeyi unutmuşum hiç bildirim gelmeyince yazmayı unuttum buraya
selam tatlım hiç yoktun bugün nasılsın :)Selam kızlar.. :)
bizi yalnız bırakma :)
selam tatlım hiç yoktun bugün nasılsın :)
Yok canım hazır alirim ben kendim becerip yapamamyapıcak mısın hazır mı alıcaksın peki canım :)
bi kaç örnek gördümde çerçeveyi yapabilirmiyim acaba diye düşündüm :)
iyiyim kuzum hatıra çerçevelerine bakıyorum kendim yapıcam sanırım :)İyiyim canım ne olsun işte, sınav haftası ve ben çok bunaldım valla bir sürü evrak işi var daha.. Sen napıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?