- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
selam tatlım :)Selam kizlaar
Kuzum pardon gormemisim :) 170 gr kuse kagida bastiriyorum ben :) onun olcusune gore tasarimi yapiyorm
İyi aksamlar kizlar bugün sinir oldum annemle ceyizime koymak için şimdiden bi kaç iç camasiri alalim günlük dedik beyaz atlet kilot ordaki kizada ceyize alcaz demiş annem kizda bana sordu nisanlimisiniz diye elime bak bakalim yüzük var mi çok üzüldüm
ben burdayımda aklımı çerçeve ile bozdumselam kızlar nasılsınız akşamlar pek kimse olmuyor galiba gündüz çeneniz düşüyor çalışmaktan yazamıyorum..
kızlar ben nevresim takımı aldım şok marketten liraya çok güzel modelii inanamadım kendime nasıl beğendim die normalde markasız bişey almam ama gidip aldım hemen
gidin sizde bir bakın kumaşına felan baktım gayet güzel
ben burdayımda aklımı çerçeve ile bozdum
Eki Görüntüle 1294192 Eki Görüntüle 1294193 Eki Görüntüle 1294194 Eki Görüntüle 1294195 Eki Görüntüle 1294196 Eki Görüntüle 1294197 Eki Görüntüle 1294198
bunlar bulduğum bi kaç model kızlar sanırım kendi çerçevemi kendim yapıcam hem maliyeti az olucak hem ben yaptım diyebilcem :)
ne kdara aldın yani? çıkmamış orası
mesela 3 ve 5 tahta canım marangozda istediğim boyut ve kalınlıkta kestirip boyayıp süsleyebilirim :)Canım maşallahın var her güne bir uğraş bulabiliyorsun kendine
Bbunları kendin nasıl yapıcaksın anlamadım ben canım
mesela 3 ve 5 tahta canım marangozda istediğim boyut ve kalınlıkta kestirip boyayıp süsleyebilirim :)
diğerlerini yine mukavvadan yapabilirim renkli yapışkanlı kağıt ile kaplarım kagıt düz yada desenli olabilir :)
nişan hatırası diye küçük bi çıktı alıp yapıştırıncada tamamdır :)
60 liraya buldum aslında ama emin olamıyorum :)mantklı canım gayet de hoş olur bence pahalı bunlar çünkü.
60 liraya buldum aslında ama emin olamıyorum :)
herşeyimle kendim ilgilendim ya bunun hazır olması pek içime sinmez sanki :)
aaa rakam kısmındaki tuş kapalı imiş :)
34,90 tl ye aldım canım sen aklıma geldin ama kullancı adını unuttuğumdan etiketleyemedim :)
anne baba bohçasına da koyulabilir bence.
yok tatlim olur mu oyle sey. Kuse kagit dedgm normal kagidin daha kalin ve parlak olani. Jelatin uzerine yapman lazim bunu yani. Once sen jelatinle cikolatalari. Uzerine hazirladigin yaziyi dedigim gibi kalin kagida baski al :) umarim anlatabilmisimdir. Anlatamadiysam tekrar sor tatlim :)kuzum şimdi yiğenim aralık sonuna doğru dünyaya gelecek madlen çikolatalar alıp o çikolataları altın sarısı bişey sarıp hoş geldin okan çınar yazıp çikolataları kaplıyım diye düşündğm ama neye saracağımı bilmiyorum o altn sarısı jelatinin adı kuse kağıdı mı oluyor inan bilmiyorum kusura bakma soruyorum böyle
yok tatlim olur mu oyle sey. Kuse kagit dedgm normal kagidin daha kalin ve parlak olani. Jelatin uzerine yapman lazim bunu yani. Once sen jelatinle cikolatalari. Uzerine hazirladigin yaziyi dedigim gibi kalin kagida baski al :) umarim anlatabilmisimdir. Anlatamadiysam tekrar sor tatlim :)
evet gayet uygunmuş,,bizim burda ki Şok markete bakayım bende yarın var mı die bakalım.
Ya kizlar biliyosunuz ase tasarim tepsilerine hayranim ben. Ama 200 tl fiyat aldimdedim bari kendim yapayim bugun cicekciye yapay cicek sordm 30 ile 50 tl arasinda degisir sedi biz de sevgilimle ufak bi hesap yaptk zaten 150 tl fln olcak. O da ben alayim o tepsiyi dedi. Ama yukselticisini ayri alcam yarin fiyat alcam bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?