2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzum pardon gormemisim :) 170 gr kuse kagida bastiriyorum ben :) onun olcusune gore tasarimi yapiyorm

kuzum şimdi yiğenim aralık sonuna doğru dünyaya gelecek madlen çikolatalar alıp o çikolataları altın sarısı bişey sarıp hoş geldin okan çınar yazıp çikolataları kaplıyım diye düşündğm ama neye saracağımı bilmiyorum o altn sarısı jelatinin adı kuse kağıdı mı oluyor inan bilmiyorum kusura bakma soruyorum böyle

Canım bozma moralini gç olsun güç olmasın her zaman hayırlısın iste Allahtan elbet günü zamanı var.

kızlar ben nevresim takımı aldım şok marketten liraya çok güzel modelii inanamadım kendime nasıl beğendim die normalde markasız bişey almam ama gidip aldım hemen

gidin sizde bir bakın kumaşına felan baktım gayet güzel

bunlar bulduğum bi kaç model kızlar sanırım kendi çerçevemi kendim yapıcam hem maliyeti az olucak hem ben yaptım diyebilcem :)

ne kdara aldın yani? çıkmamış orası

ben burdayımda aklımı çerçeve ile bozdum

Canım maşallahın var her güne bir uğraş bulabiliyorsun kendine

Bbunları kendin nasıl yapıcaksın anlamadım ben canım

ne kdara aldın yani? çıkmamış orası

aaa rakam kısmındaki tuş kapalı imiş :)
34,90 tl ye aldım canım sen aklıma geldin ama kullancı adını unuttuğumdan etiketleyemedim :)

anne baba bohçasına da koyulabilir bence.

Canım maşallahın var her güne bir uğraş bulabiliyorsun kendine

Bbunları kendin nasıl yapıcaksın anlamadım ben canım
mesela 3 ve 5 tahta canım marangozda istediğim boyut ve kalınlıkta kestirip boyayıp süsleyebilirim :)
diğerlerini yine mukavvadan yapabilirim renkli yapışkanlı kağıt ile kaplarım kagıt düz yada desenli olabilir :)
nişan hatırası diye küçük bi çıktı alıp yapıştırıncada tamamdır :)

mantklı canım gayet de hoş olur bence pahalı bunlar çünkü.

aaa rakam kısmındaki tuş kapalı imiş :)
34,90 tl ye aldım canım sen aklıma geldin ama kullancı adını unuttuğumdan etiketleyemedim :)

anne baba bohçasına da koyulabilir bence.

evet gayet uygunmuş,,bizim burda ki Şok markete bakayım bende yarın var mı die bakalım.

yok tatlim olur mu oyle sey. Kuse kagit dedgm normal kagidin daha kalin ve parlak olani. Jelatin uzerine yapman lazim bunu yani. Once sen jelatinle cikolatalari. Uzerine hazirladigin yaziyi dedigim gibi kalin kagida baski al :) umarim anlatabilmisimdir. Anlatamadiysam tekrar sor tatlim :)

Ya kizlar biliyosunuz ase tasarim tepsilerine hayranim ben. Ama 200 tl fiyat aldim dedim bari kendim yapayim bugun cicekciye yapay cicek sordm 30 ile 50 tl arasinda degisir sedi biz de sevgilimle ufak bi hesap yaptk zaten 150 tl fln olcak. O da ben alayim o tepsiyi dedi. Ama yukselticisini ayri alcam yarin fiyat alcam bakalm

Şimdi anladığımı anlatayım canım şeffaf jelatinle sarıcam çikolayı sonra da bu parlak kağıdı sarıcam sonraında da etiketileri bastırcam doğru mu anlamışım:)

evet gayet uygunmuş,,bizim burda ki Şok markete bakayım bende yarın var mı die bakalım.

Bak bak canım inşallah kalmışdır bak resmini göstereyim sana hatta aldığımın

wuuuuu ne kadaaaa pahalı öyle ya alt tarafı tepsi neyden yapıyorlamış
ne güzel düşünmüş sevgilin ama çok pahalı be canım sence gerek var mı o kadarına du bende bakayım şu tasarımcıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…