- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
tatlim yok seffaf jelatine gerek yok o altin sarisi veya gumus renginde jelatinler var ya ona sarcaksin sonra etiket degil kalin kagida baski alip etrafindan dolayacaksinŞimdi anladığımı anlatayım canım şeffaf jelatinle sarıcam çikolayı sonra da bu parlak kağıdı sarıcam sonraında da etiketileri bastırcam doğru mu anlamışım:)
ooof cok pahali ama cokkk begeniormmBak bak canım inşallah kalmışdır bak resmini göstereyim sana hatta aldığımın
wuuuuu ne kadaaaa pahalı öyle ya alt tarafı tepsi neyden yapıyorlamış
ne güzel düşünmüş sevgilin ama çok pahalı be canım sence gerek var mı o kadarına du bende bakayım şu tasarımcıya
tatlim yok seffaf jelatine gerek yok o altin sarisi veya gumus renginde jelatinler var ya ona sarcaksin sonra etiket degil kalin kagida baski alip etrafindan dolayacaksin
ooof cok pahali ama cokkk begeniormmhem sozde hem nisanda kullancaz
ekte hem tepsiyi hem de cikolatayi paylastim kuzum
Ben sadece tepsiyi sorcam yukselticiyi 25 tl ye yapicak birisi. 120 fln derse alirim tepsiyi de..tamam canım çok sağol bir eminönüne bakayım ben..
evt bende sayfasına girdim çok güzeller malesefki
çikolatanın fiyatını sordun mu ben bikaç yere sordum geri dönüş alamadım malesef
tamam canım bırakmam artık konuyu izlemeye aldım bildirimler geliyor banabizi yalnız bırakma :)
selam tatlım hiç yoktun bugün nasılsın :)
mimar stroforu mu ne diye bişey var canım biz ondan yapmıştık geçen yıl https://www.google.com.tr/search?q=...eb_iys_dosyalar%2F11%2F01%2F974356%2F;432;270mesela 3 ve 5 tahta canım marangozda istediğim boyut ve kalınlıkta kestirip boyayıp süsleyebilirim :)
diğerlerini yine mukavvadan yapabilirim renkli yapışkanlı kağıt ile kaplarım kagıt düz yada desenli olabilir :)
nişan hatırası diye küçük bi çıktı alıp yapıştırıncada tamamdır :)
Günaydın canım iyiyim sen nasılsınGunaydiinnn guzelller nasilsinz bugun
Günaydıınnn
Gunaydiinnn guzelller nasilsinz bugun
bendee aldımmm dünnnn :):) pembeli olandann :)kızlar ben nevresim takımı aldım şok marketten liraya çok güzel modelii inanamadım kendime nasıl beğendim die normalde markasız bişey almam ama gidip aldım hemen
gidin sizde bir bakın kumaşına felan baktım gayet güzel
kötü olmuş canım ya geçmiş olsun ılık şeyler içseydin birazgünaydın canlarım grip oldum sesim gidik ve bugün seminerim var ya
bendee aldımmm dünnnn :):) pembeli olandann :)
iyiyim canim :) artik yarin olsunda hafta bitsin istiyorumGünaydın canım iyiyim sen nasılsın
Gunaydiiin :)Günaydın güzel hatunlar
gunaydin canim sicak biseyler ic surekli yumusat bogazinii :)günaydın canlarım grip oldum sesim gidik ve bugün seminerim var ya
Gunaydiiinn :)günaydınnnn
iyiyim canim :) artik yarin olsunda hafta bitsin istiyorum
Gunaydiiin :)
gunaydin canim sicak biseyler ic surekli yumusat bogazinii :)
Gunaydiiinn :)
Geçmiş olsun canım, balı ılık su ile sulandırıp içsen faydasını görürsüngünaydın canlarım grip oldum sesim gidik ve bugün seminerim var ya
FOTO ATIYORUM CANIMMçiçekli olan mı kelebekli olan mı canım
günaydın gelinciklerrr
geçmiş olsun canım bol bol ılık şeyler iç ıhlamur ada çayı bal incir ne bulursan kaynatıp ılıtıp iç ...Geçmiş olsun canım, balı ılık su ile sulandırıp içsen faydasını görürsün
çiçekli olan mı kelebekli olan mı canım
günaydın gelinciklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?