iyiyiz canım yani ben iyiyim sen nasılsınHerkese günaydınnnnBugün nasılsınız kızlarr :)
@karanfilseven geçmiş olsun canım ılık limonlu su iç iyi gelir bir de varsa pastil alabilirsin çıkmadan önce
günaydın canlarım grip oldum sesim gidik ve bugün seminerim var ya
iyiyim canim :) artik yarin olsunda hafta bitsin istiyorum
Gunaydiiin :)
gunaydin canim sicak biseyler ic surekli yumusat bogazinii :)
Gunaydiiinn :)
TÇok geçmiş olsun tatlıımmm
aynen bende günleri syaıyorum canımmm
Canım çok tatlıymış nevresimin güle güle aşkla kullan inşaAllahh
günaydın canımgünaydın kızlar. Ben çok kötüyüm ya stres başladı benim. Hiç bişeyim yok. Gelinlikçiler 2015i bekle diyo. Onada zamanım yok ne yapacam bilmiyorum.
Bu arada engilish home da battaniyelerde indirim var
Teşekkr ederim canımcımm dün öyle yeğenime ıvır zıvır almaya girmiştim bi baktım 35 lira :) günlük falan kullanım için alayım dedim şansıma denk geldi :)Çok geçmiş olsun tatlıımmm
aynen bende günleri syaıyorum canımmm
Canım çok tatlıymış nevresimin güle güle aşkla kullan inşaAllahh
28 ocak canım. Hiç bi fikrim yok işte. Aklımda bi modelde yokgünaydın canım. düğünün ne zaman ki ? gelinliğini diktircek misin hazır mı alcaksın ?
benim de 31 ocak ben gelinliğimi diktirmeye başladım .. 2015 i beklersen gelinliğin istediğin gibi olmaz çünkü aceleye gelmiş olur 3 ay bence iyi bi süre gelinlik için .. balık mı istiyorsun gelinliğini ?28 ocak canım. Hiç bi fikrim yok işte. Aklımda bi modelde yok
günaydın kızlar. Ben çok kötüyüm ya stres başladı benim. Hiç bişeyim yok. Gelinlikçiler 2015i bekle diyo. Onada zamanım yok ne yapacam bilmiyorum.
Bu arada engilish home da battaniyelerde indirim var
canım diktirceksen madame amourdaki modellere bak derim cok sade ve cok güzeller bnm aklımda gelinliğin g si bile yoktu begenemicem bulamıcam diyodum cnkü nerde baksam beğenmiyorum modelleri madame amourn sayfasında gördüm aşık oldum resmen şimdi izmirde diktirmek için düzgün bi yer bulabilrsem onu yaptırıcam sende bak derim belki fikir olur28 ocak canım. Hiç bi fikrim yok işte. Aklımda bi modelde yok
31 ocakta da nişanlımın memleketinde düğünümüz. Yok ya balık istemiyorum basen var bende. Balık olmazbenim de 31 ocak ben gelinliğimi diktirmeye başladım .. 2015 i beklersen gelinliğin istediğin gibi olmaz çünkü aceleye gelmiş olur 3 ay bence iyi bi süre gelinlik için .. balık mı istiyorsun gelinliğini ?
ben çıkıyorum kızlar biraz işlerim var akşama burada olurum inşallah görüşmek üzere
60 lirayı bulmaz canım...maliyet bu fiyata yakın olacaksa hiç uğraşma derim
bu tepsiye mi 200 diyo dalga geçiyo olmalılar gerçektenooof cok pahali ama cokkk begeniormmhem sozde hem nisanda kullancaz
ekte hem tepsiyi hem de cikolatayi paylastim kuzum
görüşürüz canımmHoşçakal canım görüşürüzzz
31 ocakta da nişanlımın memleketinde düğünümüz. Yok ya balık istemiyorum basen var bende. Balık olmaz
31 ocak ne güzel bi gün topikte 2 düğün 2 nişan var :)
tepsinin fotoğrafını attınız mı göremedim ben ?60 lirayı bulmaz canım...
sorucamda zaten öyleyse ugraşamam ki:)
bu tepsiye mi 200 diyo dalga geçiyo olmalılar gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?