2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Herkese günaydınnnn Bugün nasılsınız kızlarr :)

@karanfilseven geçmiş olsun canım ılık limonlu su iç iyi gelir bir de varsa pastil alabilirsin çıkmadan önce

günaydın kızlar. Ben çok kötüyüm ya stres başladı benim. Hiç bişeyim yok. Gelinlikçiler 2015i bekle diyo. Onada zamanım yok ne yapacam bilmiyorum.

Bu arada engilish home da battaniyelerde indirim var

günaydın canlarım grip oldum sesim gidik ve bugün seminerim var ya

Çok geçmiş olsun tatlıımmm
iyiyim canim :) artik yarin olsunda hafta bitsin istiyorum

Gunaydiiin :)

gunaydin canim sicak biseyler ic surekli yumusat bogazinii :)

Gunaydiiinn :)

aynen bende günleri syaıyorum canımmm

Canım çok tatlıymış nevresimin güle güle aşkla kullan inşaAllahh

günaydın kızlar. Ben çok kötüyüm ya stres başladı benim. Hiç bişeyim yok. Gelinlikçiler 2015i bekle diyo. Onada zamanım yok ne yapacam bilmiyorum.

günaydın canım . düğünün ne zaman ki ? gelinliğini diktircek misin hazır mı alcaksın ?

Çok geçmiş olsun tatlıımmm

aynen bende günleri syaıyorum canımmm

Canım çok tatlıymış nevresimin güle güle aşkla kullan inşaAllahh
Teşekkr ederim canımcımm dün öyle yeğenime ıvır zıvır almaya girmiştim bi baktım 35 lira :) günlük falan kullanım için alayım dedim şansıma denk geldi :)

28 ocak canım. Hiç bi fikrim yok işte. Aklımda bi modelde yok
benim de 31 ocak ben gelinliğimi diktirmeye başladım .. 2015 i beklersen gelinliğin istediğin gibi olmaz çünkü aceleye gelmiş olur 3 ay bence iyi bi süre gelinlik için .. balık mı istiyorsun gelinliğini ?

Günaydın canım :) Allah allah neden 2015 i bekle diyorlar ki anlamadım zaten yeni seneye girer girmez ocak ayında düğünün daha neyi beklicekmişsin ki? bence erteleme aklında da bir fikir olsun yani hiç mi istediğin bir model yada ne bilim gördüğün beğendiğin bir gelinlik yok diktirmeye başlamalısın yani sonra sıkışırsın çeyiz için de koşturursan yorulursun çok

28 ocak canım. Hiç bi fikrim yok işte. Aklımda bi modelde yok
canım diktirceksen madame amourdaki modellere bak derim cok sade ve cok güzeller bnm aklımda gelinliğin g si bile yoktu begenemicem bulamıcam diyodum cnkü nerde baksam beğenmiyorum modelleri madame amourn sayfasında gördüm aşık oldum resmen şimdi izmirde diktirmek için düzgün bi yer bulabilrsem onu yaptırıcam sende bak derim belki fikir olur

benim de 31 ocak ben gelinliğimi diktirmeye başladım .. 2015 i beklersen gelinliğin istediğin gibi olmaz çünkü aceleye gelmiş olur 3 ay bence iyi bi süre gelinlik için .. balık mı istiyorsun gelinliğini ?
31 ocakta da nişanlımın memleketinde düğünümüz. Yok ya balık istemiyorum basen var bende. Balık olmaz

31 ocak ne güzel bi gün topikte 2 düğün 2 nişan var :)

31 ocakta da nişanlımın memleketinde düğünümüz. Yok ya balık istemiyorum basen var bende. Balık olmaz

31 ocak ne güzel bi gün topikte 2 düğün 2 nişan var :)

ooo sen gelinliğini baya giyceksin ozaman çok daha önemli bu gelinlik meselesi bence en güzeli sen internetten model beğen ve direk moda evine git zaten işini bilen birisine gidersen sana neyin yakışıp yakışmayacağını söyleyip en güzelini bulursunuz umuyorum

math27 pronovias gelinlik sitesinde de harika gelinlikler var ordan bakıp aklında bir model yaratabilirsin,işini bilen ve güvenebileceğin bir moda evinde diktirirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…