- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
kuzum ona benzer tepsiler 150... sayfanın adıda pembe düşler...tatlim yok seffaf jelatine gerek yok o altin sarisi veya gumus renginde jelatinler var ya ona sarcaksin sonra etiket degil kalin kagida baski alip etrafindan dolayacaksin
ooof cok pahali ama cokkk begeniormmhem sozde hem nisanda kullancaz
ekte hem tepsiyi hem de cikolatayi paylastim kuzum
daha önceki sayfalarda tubb paylaşmış canım :)tepsinin fotoğrafını attınız mı göremedim ben ?
oyyy kuzuuu ne güzel seni burda görmekk ya çok mutlandımmmm kiiAyy bebisim donuyorum suan :/
bebegiiiiimmmmbende burdayimmm :) yeniden beraberiz:)
Teşekkr ederim canımcımm dün öyle yeğenime ıvır zıvır almaya girmiştim bi baktım 35 lira :) günlük falan kullanım için alayım dedim şansıma denk geldi :)
mrb canım nişanlısın galiba fotoya bakarsakGünaydınnnn
Günaydınlar herkeseee
tatlim yok seffaf jelatine gerek yok o altin sarisi veya gumus renginde jelatinler var ya ona sarcaksin sonra etiket degil kalin kagida baski alip etrafindan dolayacaksin
ooof cok pahali ama cokkk begeniormmhem sozde hem nisanda kullancaz
ekte hem tepsiyi hem de cikolatayi paylastim kuzum
günaydın kızlar. Ben çok kötüyüm ya stres başladı benim. Hiç bişeyim yok. Gelinlikçiler 2015i bekle diyo. Onada zamanım yok ne yapacam bilmiyorum.
Bu arada engilish home da battaniyelerde indirim var
günaydınn :)Günaydınlar herkeseee
günaydın canımmmcım :)herkese günaydınnn
neden canım bir şey mi olduhafta sonu tatiline mi ihtiyacın var
Evet kuzum gercekten yaa. Smdi tekrar fiyat istedim60 lirayı bulmaz canım...
sorucamda zaten öyleyse ugraşamam ki:)
bu tepsiye mi 200 diyo dalga geçiyo olmalılar gerçekten
Atiyorum tekrar canim :)tepsinin fotoğrafını attınız mı göremedim ben ?
bi bakayim kuzum o sayfaya dakuzum ona benzer tepsiler 150... sayfanın adıda pembe düşler...
hatta 100 liraydı ama bi tv programına çıktıktan sonra zam yapmışlar sanırım...
bi bak bence tepsiyi yaparken senin isteklerini dikkate alırlar tam istediğin gibi olur:)
daha önceki sayfalarda tubb paylaşmış canım :)
benim eminonune gitme sansim yok canim ya ankaradayim ben.cnm gitti gidiyora bi bak bence.bu tarz nişan tepsisi gördüm ben hemde çok daha uygun fiyata.eğer emin önünde bulamazsam,bende ordan alıcam hatta.
ben yerinde olsam beklemem.son ana gelirse tam stres olursun.
bak kuzum çünkü buna banziyolar sadece tepsiyi yaptırırsın yükseltileri 25 e alırsın yine iyi yani :)Evet kuzum gercekten yaa. Smdi tekrar fiyat istedim
bi bakayim kuzum o sayfaya daya bi cicege 30 50 tl arasi olur dedi
bugün ne konuşuyoruz :)günaydın canımmmcım :)
Aynen kuzu hmen bakiormm cok sagoll :)bak kuzum çünkü buna banziyolar sadece tepsiyi yaptırırsın yükseltileri 25 e alırsın yine iyi yani :)
iç acıcı seyler konusalım walla bnm moralim sıfır bugünnnbugün ne konuşuyoruz :)
mrb canım nişanlısın galiba fotoya bakarsak
iç acıcı seyler konusalım walla bnm moralim sıfır bugünnn
gelince diye bi site var orda da güzel şeyler var nişan için falan bi bak istersenAynen kuzu hmen bakiormm cok sagoll :)
yardımlaşmak burda birinci görevimiz :)Aynen kuzu hmen bakiormm cok sagoll :)
nolduu ki:)iç acıcı seyler konusalım walla bnm moralim sıfır bugünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?