patron müsvetteleri yüzünden sabh sabh bık bık ötüp btün moralimi alt üst ettiler nede güzel uyanmıştım oysa kibenimde bu aralar umutsuzluk var senin neyin var canım
gerizekalı patroncuğum yüzünden canım sabh sabh btn enerjimi çekti maldonado yaa uyuz herif ay nasıl sövesim varyardımlaşmak burda birinci görevimiz :)
nolduu ki:)
Canım orda tesettür model göremedim ki bencanım diktirceksen madame amourdaki modellere bak derim cok sade ve cok güzeller bnm aklımda gelinliğin g si bile yoktu begenemicem bulamıcam diyodum cnkü nerde baksam beğenmiyorum modelleri madame amourn sayfasında gördüm aşık oldum resmen şimdi izmirde diktirmek için düzgün bi yer bulabilrsem onu yaptırıcam sende bak derim belki fikir olur
amannn bunun için sıkma canını kuzum :)gerizekalı patroncuğum yüzünden canım sabh sabh btn enerjimi çekti maldonado yaa uyuz herif ay nasıl sövesim var
patron müsvetteleri yüzünden sabh sabh bık bık ötüp btün moralimi alt üst ettiler nede güzel uyanmıştım oysa ki
Canım 2015 modelleri çıkacakmış tatlım. Onun için diyolar. Aslında aklımda az buçuk bişeler var ama gelinlikçiyle görüşmem lazımGünaydın canım :) Allah allah neden 2015 i bekle diyorlar ki anlamadım zaten yeni seneye girer girmez ocak ayında düğünündaha neyi beklicekmişsin ki? bence erteleme aklında da bir fikir olsun yani hiç mi istediğin bir model yada ne bilim gördüğün beğendiğin bir gelinlik yok diktirmeye başlamalısın yani sonra sıkışırsın çeyiz için de koşturursan yorulursun çok
Hemen bakiyorum kuzum oraya da :)gelince diye bi site var orda da güzel şeyler var nişan için falan bi bak istersen
yardımlaşmak burda birinci görevimiz :)
nolduu ki:)
oof ozel sektorden nefret ediyorumm.patron müsvetteleri yüzünden sabh sabh bık bık ötüp btün moralimi alt üst ettiler nede güzel uyanmıştım oysa ki
Canım 2015 modelleri çıkacakmış tatlım. Onun için diyolar. Aslında aklımda az buçuk bişeler var ama gelinlikçiyle görüşmem lazım
hıı doğru acık hepsiiCanım orda tesettür model göremedim ki ben
İşte öyle bi yerde yaşıyorum ki moda evi yok burda malesefooo sen gelinliğini baya giyceksin ozaman çok daha önemli bu gelinlik meselesi bence en güzeli sen internetten model beğen ve direk moda evine git zaten işini bilen birisine gidersen sana neyin yakışıp yakışmayacağını söyleyip en güzelini bulursunuz umuyorum
ay evet bazeen bırakıp gidesim geliyo cıldırtıyolar beniHemen bakiyorum kuzum oraya da :)
oof ozel sektorden nefret ediyorumm.bende sknti yasiyorum ya
Bakıyorum canım şimdi :)math27 pronovias gelinlik sitesinde de harika gelinlikler var ordan bakıp aklında bir model yaratabilirsin,işini bilen ve güvenebileceğin bir moda evinde diktirirsin..
yaa eğlenceli bi başlığa bnziyo bakıyım bi walla gülmeye ihtiyacm var :)Hımm boşver takma kafana sıkma canını burda eşinize nasıl rezil oldunuz topiği oku en genelde öyle yapıyorummm iyi geliyor:)
küçücük şeyleri takan bi yapım var bnmde boşyere can skıyom aslında dgru söylüyosun canımmamannn bunun için sıkma canını kuzum :)
Haklısınız aslında. İşte aralığın ilk haftası memlekete gitcem o zamana kadar gelinlik araştırayım ben :)Hımm anladım ama çıksada yani bir kaç model çıkıcak ocak ayında da diktirmek biraz cesaret ister. Bence erteleme
Canım onada nasıl olur güvenemiyorum kihıı doğru acık hepsiiama model begenip tadilat yaptramazmsn nasıl olsa üstüne göre dikilecek zaten kafanda bi kaba taslak fikir oluşur hem
Haklısınız aslında. İşte aralığın ilk haftası memlekete gitcem o zamana kadar gelinlik araştırayım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?