- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
bayildiimmmmKızlar ben bu gelinliğe asık oldm sizce nasıl Eki Görüntüle 1294584 Eki Görüntüle 1294587
gelinlik riskli iş güvenmemekte haklısın bnde diktirmem hayatta diyodum hazır üstüme göre olanı alırım riske atamam diyodum ama gel gör ki beğendiğim gelinlik dikilcek türdenCanım onada nasıl olur güvenemiyorum ki
Gelinlikçilerde bi buçuk ay kalana kadar bekle diyolar ya :) şaka gibicnm gitti gidiyora bi bak bence.bu tarz nişan tepsisi gördüm ben hemde çok daha uygun fiyata.eğer emin önünde bulamazsam,bende ordan alıcam hatta.
ben yerinde olsam beklemem.son ana gelirse tam stres olursun.
bi tık daha kabarığı az olsun tamda bu olsun istiyorum hc baska bakıp kafamı karıştırmıyım diyorum yabayildiimmmm
Canım gitti gidiyora bak orda güzel tepsiler vardı:)ya hafta ici calismak coook skici :)
Evet kuzum gercekten yaa. Smdi tekrar fiyat istedim
Atiyorum tekrar canim :)
bi bakayim kuzum o sayfaya daya bi cicege 30 50 tl arasi olur dedi
benim eminonune gitme sansim yok canim ya ankaradayim ben.
Evet canım bakayım artık. Cumartesine kadar bakayım diyorum :) ama bilmiyorum işte nasıl olurgelinlik riskli iş güvenmemekte haklısın bnde diktirmem hayatta diyodum hazır üstüme göre olanı alırım riske atamam diyodum ama gel gör ki beğendiğim gelinlik dikilcek türden
yaa eğlenceli bi başlığa bnziyo bakıyım bi walla gülmeye ihtiyacm var :)
küçücük şeyleri takan bi yapım var bnmde boşyere can skıyom aslında dgru söylüyosun canımm
herkese söylüyolar onu bnm bu yaz evlendi arkdasım düğünü agustosta oldu kız gidiyo herkes bi ay kala gel yeni model cıkcak diye diye son haftaya aldırdılar kıza cokta memnun değildi düğünnden bi gün önce de tadilatla uğrasıyodu hala gelinliğininGelinlikçilerde bi buçuk ay kalana kadar bekle diyolar ya :) şaka gibi
Ya daha bindallıda var ama kınama tam karar vermedik nerde olsun nasıl olsun diye. Soğuk olur mu diye:)Bence de araştır erteleme en önemli şey gelinlik çokta zamanın yok yani anca
Ya daha bindallıda var ama kınama tam karar vermedik nerde olsun nasıl olsun diye. Soğuk olur mu diye:)
ya hafta ici calismak coook skici :)
benim eminonune gitme sansim yok canim ya ankaradayim ben.
Gidip aralıkta düğünüm var desem o zamn napacaklar acaba. Gelinliği beğendikten sonrada ocağa ertelendi derim:)herkese söylüyolar onu bnm bu yaz evlendi arkdasım düğünü agustosta oldu kız gidiyo herkes bi ay kala gel yeni model cıkcak diye diye son haftaya aldırdılar kıza cokta memnun değildi düğünnden bi gün önce de tadilatla uğrasıyodu hala gelinliğinin
Kına evde düşünüyoruz. Düğün hem bizim ilçede hemde antepte olacak:)Düğün kına falan adana da mı olucak?
Kına evde düşünüyoruz. Düğün hem bizim ilçede hemde antepte olacak:)
Gidip aralıkta düğünüm var desem o zamn napacaklar acaba. Gelinliği beğendikten sonrada ocağa ertelendi derim:)
ay evet kuruntu yapıyorum boyle kendimi sıkıyorum napıcz biz bizi böylee :)kesinlikle okumalsın :)
sende benim gibisin canım bende takılmıcak şeyi bile takan insanım
Aynı gelinlik olacak canım evet evin önünfe düşünüyoruz :))) bu arada düğün 29una alındı şimdi:) perşembe bizim ilçedeki düğün için cuma foto çekimi için cmartesi antepteki düğün için gelinlik giyecem :)Ohh maşallahh kına evde derken evin önünde falan mı? Düğün 2 tane ne güzelll :) :) iki yerde de gelinlik giyiceksin ve hala bir model yok aklındaaa
neden ki canım sorun nedirkendi aramızda nişanlıyız canım daha aileler bilmiyor
benim pek umudum da yok açıkçası şu sıralar buna sıkıntım çok.
Çok heveslendim hemen gidip bakasım var gelinliklere :) sevdicek inşallah yorgun gelmez:)bencede mantıklı :)
walla öyle yap onları mı dinlicen onlar satıcı kendilerini düşünüyolar sonuçtaGidip aralıkta düğünüm var desem o zamn napacaklar acaba. Gelinliği beğendikten sonrada ocağa ertelendi derim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?