2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım onada nasıl olur güvenemiyorum ki
gelinlik riskli iş güvenmemekte haklısın bnde diktirmem hayatta diyodum hazır üstüme göre olanı alırım riske atamam diyodum ama gel gör ki beğendiğim gelinlik dikilcek türden

cnm gitti gidiyora bi bak bence.bu tarz nişan tepsisi gördüm ben hemde çok daha uygun fiyata.eğer emin önünde bulamazsam,bende ordan alıcam hatta.

ben yerinde olsam beklemem.son ana gelirse tam stres olursun.
Gelinlikçilerde bi buçuk ay kalana kadar bekle diyolar ya :) şaka gibi

Canım gitti gidiyora bak orda güzel tepsiler vardı:)

gelinlik riskli iş güvenmemekte haklısın bnde diktirmem hayatta diyodum hazır üstüme göre olanı alırım riske atamam diyodum ama gel gör ki beğendiğim gelinlik dikilcek türden
Evet canım bakayım artık. Cumartesine kadar bakayım diyorum :) ama bilmiyorum işte nasıl olur

Gelinlikçilerde bi buçuk ay kalana kadar bekle diyolar ya :) şaka gibi
herkese söylüyolar onu bnm bu yaz evlendi arkdasım düğünü agustosta oldu kız gidiyo herkes bi ay kala gel yeni model cıkcak diye diye son haftaya aldırdılar kıza cokta memnun değildi düğünnden bi gün önce de tadilatla uğrasıyodu hala gelinliğinin

ya hafta ici calismak coook skici :)

benim eminonune gitme sansim yok canim ya ankaradayim ben.

tmm işte o yüzden gitti gidiyor sitesine de bi bak diyorum :) orda da çok güzel tepsiler var 50-70 arası.

Gidip aralıkta düğünüm var desem o zamn napacaklar acaba. Gelinliği beğendikten sonrada ocağa ertelendi derim:)

Kına evde düşünüyoruz. Düğün hem bizim ilçede hemde antepte olacak:)

Ohh maşallahh kına evde derken evin önünde falan mı? Düğün 2 tane ne güzelll :) :) iki yerde de gelinlik giyiceksin ve hala bir model yok aklındaaa

Ohh maşallahh kına evde derken evin önünde falan mı? Düğün 2 tane ne güzelll :) :) iki yerde de gelinlik giyiceksin ve hala bir model yok aklındaaa
Aynı gelinlik olacak canım evet evin önünfe düşünüyoruz :))) bu arada düğün 29una alındı şimdi:) perşembe bizim ilçedeki düğün için cuma foto çekimi için cmartesi antepteki düğün için gelinlik giyecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…