2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay onlara kalsa son gün al zaten bende model atıyorum adama bak diyorum nasıl ben ne biliyim aşkm diyo sen nasıl beğeniyosan diyo vur kafasına iki tane :)

:) :) erkeklerr işte... Bazen bizde gezerken vitrinde görüyorum ayy ne güzel baksana diyorum tmm güzelde daha çok erken sende herşeyi beğeniyosun zaten diyoo :) delirtiyo beni

ay evet kuruntu yapıyorum boyle kendimi sıkıyorum napıcz biz bizi böylee :)

takmamayı öğrenmeliyiz kendimize ediyoruz byle yaptığımızda canım

neden ki canım sorun nedir

Bizim ilişkimiz 1,5 yıllık sevgilim ocak 2015 de kredi kartını bitirip mobilya alacaktı mobilyaları borcunu ödeyip ailelerimize söylücektik resmiyete dökeceğiz.

Ama maalesef daha kredi kartı bitmedi ne zaman alınacak ne zaman o borçlar bitecek bilmiyorum ya içim sıkılıyor düşnmekte istemiyorum ama elimde de değil ona da belli etmiyorum bu durumu.

ay onlara kalsa son gün al zaten bende model atıyorum adama bak diyorum nasıl ben ne biliyim aşkm diyo sen nasıl beğeniyosan diyo vur kafasına iki tane :)
Ben gösterdim miss defne de bi tane. Bu krem dedi bende dedim beyazı olabilir diye ama bu krem diyip duruyo. Valla brnimde bi tane ağzına yapıştırasım geldi

Pronaviasta güzel gelinlikler varmış:)

Ona belli etmemen en güzeli canım ödeyemiyo ona üzülür bide senin üzüldüğüne üzülür...
Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda ödeyip alırsınız istediklerinizi inşallah

Ben gösterdim miss defne de bi tane. Bu krem dedi bende dedim beyazı olabilir diye ama bu krem diyip duruyo. Valla brnimde bi tane ağzına yapıştırasım geldi

Hımm o krem değilde kırık beyaz deseydin ya yapıştırma canım yazık :)

Ben sana dedim onlardan beğenip diktirebilirsin.Bende ordan bulup diktiricem.Harika gelinlikler var,beğenmene sevindim en azından yol göstermiş oldum biraz da olsa

Canım aslında ben drape istiyorum bel bölgesine. Onlarda şık duruyo. Acaba belde drape olup göğüs ve üst tarflarda süsleme olsa dantel ya da inciyle falan nasıl olır ki

Canım aslında ben drape istiyorum bel bölgesine. Onlarda şık duruyo. Acaba belde drape olup göğüs ve üst tarflarda süsleme olsa dantel ya da inciyle falan nasıl olır ki

Dantel olarak fransız güpürü de çok hoş durur canım

kredi kartı borcu cok mu ? Sen çalışıyodun demi canım gerci mobilyada büyük eşya onları bekletmekte dert bizde aynısnı yapcaktık aileler izin vermedi beyaz esyları aldık onun yerine diyeceğim o ki şimdi şimdi sende başlasan oda baslasa tabi cok yüklü bi borcunuz yoksa ya para atın kenara taksit gibi yada beraberce zman kaybetmeden bişeyleri ödeyin ki hem ikinz yapınca brbrnıze destek olur hemde zaman kaybetmezsniz

bende bakayım bakayıımm :) benmki de uyuz insan hc mi bi fikir söylemez yok söylemiyo ya

Çok canım sürekli bişeyler çıkıyor yine kredi kartını kullanmk zorunda kalıyor.
evet çalışıyorum canım ama benim kendime göre harcamalarım var çeyiz alıyorum evlendiğimde nişan arifesinde bunlarla uğraşmak istemediğimden dolayı.
ailesi beyaz eşyayı alacak canım o sadece salon takımı yemek odası takımı köşe takımı alıp ödeyecek ama beğendiklerimde pahalı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…