Aynı gelinlik olacak canım evet evin önünfe düşünüyoruz :))) bu arada düğün 29una alındı şimdi:) perşembe bizim ilçedeki düğün için cuma foto çekimi için cmartesi antepteki düğün için gelinlik giyecem :)
Hayır sevdicekte bekle diyio duruyo arkadaş ya :) o damatlığı benim gelinlikten daha zor alır zaten:)walla öyle yap onları mı dinlicen onlar satıcı kendilerini düşünüyolar sonuçta
Bugün yada cumartesi gidecem :)Git ve diktir şu gelinliğiiiiii
Hayır sevdicekte bekle diyio duruyo arkadaş ya :) o damatlığı benim gelinlikten daha zor alır zaten:)
ay onlara kalsa son gün al zaten bende model atıyorum adama bak diyorum nasıl ben ne biliyim aşkm diyo sen nasıl beğeniyosan diyo vur kafasına iki tane :)Hayır sevdicekte bekle diyio duruyo arkadaş ya :) o damatlığı benim gelinlikten daha zor alır zaten:)
Onada aralıkta bakarız artık canım:)O beklesin canım her yerde hazır damatlıklar var ..Gelinlik önemli ama :)
ay onlara kalsa son gün al zaten bende model atıyorum adama bak diyorum nasıl ben ne biliyim aşkm diyo sen nasıl beğeniyosan diyo vur kafasına iki tane :)
walla ya çok rahatlar en azndan bnmki öyle :):) :) erkeklerr işte
ay evet kuruntu yapıyorum boyle kendimi sıkıyorum napıcz biz bizi böylee :)
neden ki canım sorun nedir
ay onlara kalsa son gün al zaten bende model atıyorum adama bak diyorum nasıl ben ne biliyim aşkm diyo sen nasıl beğeniyosan diyo vur kafasına iki tane :)
Ben gösterdim miss defne de bi tane. Bu krem dedi bende dedim beyazı olabilir diye ama bu krem diyip duruyo. Valla brnimde bi tane ağzına yapıştırasım geldiay onlara kalsa son gün al zaten bende model atıyorum adama bak diyorum nasıl ben ne biliyim aşkm diyo sen nasıl beğeniyosan diyo vur kafasına iki tane :)
Ben gösterdim miss defne de bi tane. Bu krem dedi bende dedim beyazı olabilir diye ama bu krem diyip duruyo. Valla brnimde bi tane ağzına yapıştırasım geldi
Pronaviasta güzel gelinlikler varmış:)
Canım aslında ben drape istiyorum bel bölgesine. Onlarda şık duruyo. Acaba belde drape olup göğüs ve üst tarflarda süsleme olsa dantel ya da inciyle falan nasıl olır kiHımm o krem değilde kırık beyaz deseydin yayapıştırma canım yazık :)
Ben sana dedim onlardan beğenip diktirebilirsin.Bende ordan bulup diktiricem.Harika gelinlikler var,beğenmene sevindim en azından yol göstermiş oldum biraz da olsa
Canım aslında ben drape istiyorum bel bölgesine. Onlarda şık duruyo. Acaba belde drape olup göğüs ve üst tarflarda süsleme olsa dantel ya da inciyle falan nasıl olır ki
kredi kartı borcu cok mu ? Sen çalışıyodun demi canım gerci mobilyada büyük eşya onları bekletmekte dert bizde aynısnı yapcaktık aileler izin vermedi beyaz esyları aldık onun yerine diyeceğim o ki şimdi şimdi sende başlasan oda baslasa tabi cok yüklü bi borcunuz yoksa ya para atın kenara taksit gibi yada beraberce zman kaybetmeden bişeyleri ödeyin ki hem ikinz yapınca brbrnıze destek olur hemde zaman kaybetmezsniztakmamayı öğrenmeliyiz kendimize ediyoruz byle yaptığımızda canım
Bizim ilişkimiz 1,5 yıllık sevgilim ocak 2015 de kredi kartını bitirip mobilya alacaktı mobilyaları borcunu ödeyip ailelerimize söylücektik resmiyete dökeceğiz.
Ama maalesef daha kredi kartı bitmedi ne zaman alınacak ne zaman o borçlar bitecek bilmiyorum ya içim sıkılıyor düşnmekte istemiyorum ama elimde de değil ona da belli etmiyorum bu durumu.
Evet drapeyle hoş olur mu ama?Dantel olarak fransız güpürü de çok hoş durur canım
bende bakayım bakayıımm :) benmki de uyuz insan hc mi bi fikir söylemez yok söylemiyo yaBen gösterdim miss defne de bi tane. Bu krem dedi bende dedim beyazı olabilir diye ama bu krem diyip duruyo. Valla brnimde bi tane ağzına yapıştırasım geldi
Pronaviasta güzel gelinlikler varmış:)
Evet drapeyle hoş olur mu ama?
kredi kartı borcu cok mu ? Sen çalışıyodun demi canım gerci mobilyada büyük eşya onları bekletmekte dert bizde aynısnı yapcaktık aileler izin vermedi beyaz esyları aldık onun yerine diyeceğim o ki şimdi şimdi sende başlasan oda baslasa tabi cok yüklü bi borcunuz yoksa ya para atın kenara taksit gibi yada beraberce zman kaybetmeden bişeyleri ödeyin ki hem ikinz yapınca brbrnıze destek olur hemde zaman kaybetmezsniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?