2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay evet bazeen bırakıp gidesim geliyo cıldırtıyolar beni

Ben de cok skinti yasiyorm. Umarim atanma sansim olur.. mesela 1 senedir burdayim ben bi tasarmci aldiik 3 ay once cocuk bi gelio bi gelmio kafasna gore ama ben hep mesaimde geliorm 5 dk gec kalaym bana laf ediolar.. neyse dun diyoki artk islerin son halinden o tasarimci sorumlu ondan onay almadan musteriye gitmick fln.. yani resmen benden ust konmda hadi onu da gectm yahu cocuk ofise ugramio ona kalirsa tum isler kalir ohooo

Kızlar benimde yaptırmak istediğim gelinlik modeli bu fransız güpüründen ,göğsü o kadar açık olmucak biraz daha uygun bir şekilde olucak isteğime göre öndeki kurdeleyide kaldırabilirim :)

Arkası kesinlikle düğmeli olucak şu şekilde olabilir ama yine fransız güpüründen :)

Yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl bir seçim?

ay onlara kalsa son gün al zaten bende model atıyorum adama bak diyorum nasıl ben ne biliyim aşkm diyo sen nasıl beğeniyosan diyo vur kafasına iki tane :)

:) :) erkeklerr işte... Bazen bizde gezerken vitrinde görüyorum ayy ne güzel baksana diyorum tmm güzelde daha çok erken sende herşeyi beğeniyosun zaten diyoo :) delirtiyo beni

ahahahaha çok alemsiniz kızlar çakın çakın elinizi korkak alıştırmayın

neden borcun bitmesini bekliyorsunuz ki? bitmeden evlenin,düğünde gelen takılar bi kısmını kapar,birazda kredi çekersiniz.bizimde hiçbişiyimiz yok,birikimde yok ama kredi çekicez biraz,ev esyalarını taksitle alıcaz.düğünde takılanları hemen bozdurcaz ztn.borçların bi kısmını altınlarla ödeyip rahatlarız,geri kalanı da öderiz.ayrıca bence sevdiğin yanında olduktan sonra herşey çok pahalı olmasada olur orta halli olsun ama yanyana olalım.bu tabi dediğim gibi sadece benim düşüncem,sen herşeyin en iyisi olsun biraz daha bekleyelim diye düşünüyorsun belki ama malesef bekledikçe hep birşey çıkıyor ve o borçlar hiç bitmiyor

gayet güzel cnm.ben straplez istiyorum bakalım benimki nasıl bi model olur :) düşüncesi bile heyecanlı :)

BORÇSUZ EVLENMEK İSTEDİĞİNİ EN BAŞINDAN BERİ SÖYLÜYOR.
altınları ancak ev içn bozdurmak istiyor takıları salon parası yaacağız salon parası bile çıkmayabilir

En iyisdinden ziyade beeğendiğim modeller öyle maalesef canım

Maalesef hiç bitmiyor hep bişeyler çıkıyor gerçekten.

nikah istiyor ama ben düğün istediğim için mobilya borcunu ödeyip yüzük takıldığında da salon gelinlik vs. için para biriktirecek canım. fazla nişanlı kalmak istemiyor

oyyy kuzuuu ne güzel seni burda görmekk ya çok mutlandımmmm kii nasılsın kuzumm ne var ne yok ?
yokmu sende bişiler dahaa

nisanimiz olucak Aslinda bu ay olucakti ama aksadi, araliga kaldi.

taaa 2013te evlenicektik be kuzu su halimize bak Gerci simdi simdi anliyorum bazi seyleri. Iyi ki o zaman olmamis diyorum. Ne cesaret evlenmek istemisim daha 1yil olmustu beraberligimiz

Hayirlisi olsunn

Kızlar ben bu gelinliğe asık oldm sizce nasıl Eki Görüntüle 1294584 Eki Görüntüle 1294587

Bende bu sayfayi cok begeniyoruuuuuumm

Supeeeeer Bende boyle istiyorum ust kismini

İnsan o zamanlar anlamiyo ama sonradanda iyiki olmamıs diyosun dimi canım. Bizde öyle unv yıllarinda okul biter bitmez hemen evleniriz diyoduk askerlikmis maddiyatmıs vs dusunmeden simdide iyiki öyle yapmamısiz felan diyoruz Allah kulunu biliyor iste :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…