- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
ay evet bazeen bırakıp gidesim geliyo cıldırtıyolar beni
Teşekkür ederim canım benim içeyim bol bol :)iyiyim canim :) artik yarin olsunda hafta bitsin istiyorum
Gunaydiiin :)
gunaydin canim sicak biseyler ic surekli yumusat bogazinii :)
Gunaydiiinn
ay onlara kalsa son gün al zaten bende model atıyorum adama bak diyorum nasıl ben ne biliyim aşkm diyo sen nasıl beğeniyosan diyo vur kafasına iki tane :)
:) :) erkeklerr işte... Bazen bizde gezerken vitrinde görüyorum ayy ne güzel baksana diyorum tmm güzelde daha çok erken sende herşeyi beğeniyosun zaten diyoo :) delirtiyo beni
Çok canım sürekli bişeyler çıkıyor yine kredi kartını kullanmk zorunda kalıyor.
evet çalışıyorum canım ama benim kendime göre harcamalarım var çeyiz alıyorum evlendiğimde nişan arifesinde bunlarla uğraşmak istemediğimden dolayı.
ailesi beyaz eşyayı alacak canım o sadece salon takımı yemek odası takımı köşe takımı alıp ödeyecek ama beğendiklerimde pahalı yani.
Deneyeyim canım sağolasınGeçmiş olsun canım, balı ılık su ile sulandırıp içsen faydasını görürsün
Eki Görüntüle 1294613
Kızlar benimde yaptırmak istediğim gelinlik modeli bu fransız güpüründen ,göğsü o kadar açık olmucak biraz daha uygun bir şekilde olucak isteğime göre öndeki kurdeleyide kaldırabilirim :)
Eki Görüntüle 1294619
Arkası kesinlikle düğmeli olucak şu şekilde olabilir ama yine fransız güpüründen :)
Yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl bir seçim?
Ayy annesiz yaşayan biri olarak kendimi çok iyi hisssettim böyle hastayken sizler ilgilenincegeçmiş olsun canım bol bol ılık şeyler iç ıhlamur ada çayı bal incir ne bulursan kaynatıp ılıtıp iç ...
gayet güzel cnm.ben straplez istiyorum bakalım benimki nasıl bi model olur :) düşüncesi bile heyecanlı :)
Aslında bi tane denedim o kadın olur demişti ama tasarlayamadım aklımda ben :Hımm onu görmek lazım tabii çok abartı olabilir ikisi
Aslında bi tane denedim o kadın olur demişti ama tasarlayamadım aklımda ben :
(
ahahahaha çok alemsiniz kızlarçakın çakın elinizi korkak alıştırmayın
neden borcun bitmesini bekliyorsunuz ki? bitmeden evlenin,düğünde gelen takılar bi kısmını kapar,birazda kredi çekersiniz.bizimde hiçbişiyimiz yok,birikimde yok ama kredi çekicez biraz,ev esyalarını taksitle alıcaz.düğünde takılanları hemen bozdurcaz ztn.borçların bi kısmını altınlarla ödeyip rahatlarız,geri kalanı da öderiz.ayrıca bence sevdiğin yanında olduktan sonra herşey çok pahalı olmasada olurorta halli olsun ama yanyana olalım.bu tabi dediğim gibi sadece benim düşüncem,sen herşeyin en iyisi olsun biraz daha bekleyelim diye düşünüyorsun belki ama malesef bekledikçe hep birşey çıkıyor ve o borçlar hiç bitmiyor
Sağol tatlım ya teşekkürlerÇok geçmiş olsun tatlıımmm
aynen bende günleri syaıyorum canımmm
Canım çok tatlıymış nevresimin güle güle aşkla kullan inşaAllahh
Şöyle bi gelinlik canımYinede senin fikrin önemli tabii giyecek olan sensin
o zaman ne mutlu bize sana iyi hissetirebiliyorsak canımAyy annesiz yaşayan biri olarak kendimi çok iyi hisssettim böyle hastayken sizler ilgilenince
Şöyle bi gelinlik canımEki Görüntüle 1294648
oyyy kuzuuu ne güzel seni burda görmekk ya çok mutlandımmmm kiinasılsın kuzumm ne var ne yok ?
yokmu sende bişiler dahaa
Kızlar ben bu gelinliğe asık oldm sizce nasıl Eki Görüntüle 1294584 Eki Görüntüle 1294587
Eki Görüntüle 1294613
Kızlar benimde yaptırmak istediğim gelinlik modeli bu fransız güpüründen ,göğsü o kadar açık olmucak biraz daha uygun bir şekilde olucak isteğime göre öndeki kurdeleyide kaldırabilirim :)
Eki Görüntüle 1294619
Arkası kesinlikle düğmeli olucak şu şekilde olabilir ama yine fransız güpüründen :)
Yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl bir seçim?
SupeeeeerBende boyle istiyorum ust kismini
İnsan o zamanlar anlamiyo ama sonradanda iyiki olmamıs diyosun dimi canım. Bizde öyle unv yıllarinda okul biter bitmez hemen evleniriz diyoduk askerlikmis maddiyatmıs vs dusunmeden simdide iyiki öyle yapmamısiz felan diyoruz Allah kulunu biliyor iste :))nisanimiz olucakAslinda bu ay olucakti ama aksadi, araliga kaldi.
taaa 2013te evlenicektik be kuzu su halimize bakGerci simdi simdi anliyorum bazi seyleri. Iyi ki o zaman olmamis diyorum. Ne cesaret evlenmek istemisim daha 1yil olmustu beraberligimiz
Hayirlisi olsunn
Bende bu sayfayi cok begeniyoruuuuuumm
SupeeeeerBende boyle istiyorum ust kismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?