2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Cok güzel düsunmüssün tatlım. Eminimki prenses gibi olucaksın

ben de sana bi öneri atmaya çalışıyorum sırt için ama telefondan nedense imkansız gibi duruyor bu

Kizlar sadece tepsiye 95 tl diyor. Makas 45 tl imis. Makasi kendim susleyebilirm sadece tepsiyi alicam sanirm 25 de yukselticileri alcam makasta 10 15 tl ye satiliyor iste

Ben de arkasini boyle istiyorum gerci daha 2 sene var :)

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-31-11-04-56.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 66
Benim belimi ince gösteriyo canım. Kadın bunun için hoş olur dedi en son ihtimal akılmda bu var:)

Sen bu haftasonu gitte bi bak canım olur mu? 2 ay çabucak geçer erteleme sakın Koşturmaktan heyecanını yaşayamazsın ki bir kez evleniceksin :)

Devlet dairesi bana göre değil dedim bende limanda yapmıştım stajımı bi ay gecmedi cok sıkıcı cok monoton aa hayatta yapamam ben hareketli hayat istiyorum kendimi geliştrcem böyle sıkılmıcan özel sektrde çalışcam kpssye de girmem dedim dedim ahh gördüm gnümü şimdi kafamı hangi duvarlara vursam diye bakıyorum :)

Sen bu haftasonu gitte bi bak canım olur mu? 2 ay çabucak geçer erteleme sakın Koşturmaktan heyecanını yaşayamazsın ki bir kez evleniceksin :)
Evet ben bu hafta sonu bu işi halledeyim:)

orya doğru söylüyo benm agustosta düğünüm ben bile bakıyorum tabi gidip magzalara değil ama netten sürekli bakıyorum ay bn mi cok aceleciyim yahu ne evlenme meraklısıymışm
Ya memleketimde olsam şuan bende yapmştım ama burda yok bişe canım ( ondan gecikti bu kadar

orya doğru söylüyo benm agustosta düğünüm ben bile bakıyorum tabi gidip magzalara değil ama netten sürekli bakıyorum ay bn mi cok aceleciyim yahu ne evlenme meraklısıymışm

:) sağol canım .. Yoo bence aceleci değilsin evlenme meraklısıda :) benim düğün günüm bile belli değil ben bile bakıyorum

Ya memleketimde olsam şuan bende yapmştım ama burda yok bişe canım ( ondan gecikti bu kadar
çok iyi anlıyorum seni bnde karacasu diye bi köyde okudum hiçbişey yok tek alışveriş yeri bi adet şok market ve bim 2 tane banka ve kahveler 2 yıl nasıl durdum bilmiyorum ki ozaman nişanlım askerdeydi gelince evlenemyi düşünüyoduk bende netten bakıp duruyodum elim kolum bağlı gibi hissediyom imkan olmayınca dha snrasnda ozamanda olmadı zaten bu zamana nasipmiş :)

bu beğendiğim köşe takımı oturma odası için

salon takımı bunu şimdi pek beğenmiyorum nedense

yemek odası takımı

oturma odasına tv ünitesi

Nasıl kızlar?

İşte aynı durumdayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…