Cok güzel düsunmüssün tatlım. Eminimki prenses gibi olucaksınEki Görüntüle 1294613
Kızlar benimde yaptırmak istediğim gelinlik modeli bu fransız güpüründen ,göğsü o kadar açık olmucak biraz daha uygun bir şekilde olucak isteğime göre öndeki kurdeleyide kaldırabilirim :)
Eki Görüntüle 1294619
Arkası kesinlikle düğmeli olucak şu şekilde olabilir ama yine fransız güpüründen :)
Yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl bir seçim?
Cok güzel düsunmüssün tatlım. Eminimki prenses gibi olucaksın
ben de sana bi öneri atmaya çalışıyorum sırt içinnisanimiz olucakAslinda bu ay olucakti ama aksadi, araliga kaldi.
taaa 2013te evlenicektik be kuzu su halimize bakGerci simdi simdi anliyorum bazi seyleri. Iyi ki o zaman olmamis diyorum. Ne cesaret evlenmek istemisim daha 1yil olmustu beraberligimiz
Hayirlisi olsunn
Bende bu sayfayi cok begeniyoruuuuuumm
SupeeeeerBende boyle istiyorum ust kismini
Benim belimi ince gösteriyo canım. Kadın bunun için hoş olur dedi en son ihtimal akılmda bu var:)Güzelmiş canım ben pek drape sevmem ama sen beğeniyorsan hoş
Benim belimi ince gösteriyo canım. Kadın bunun için hoş olur dedi en son ihtimal akılmda bu var:)
200 lira vermekten daha iyi bence :)Kizlar sadece tepsiye 95 tl diyor. Makas 45 tl imis. Makasi kendim susleyebilirm sadece tepsiyi alicam sanirm 25 de yukselticileri alcam makasta 10 15 tl ye satiliyor iste
Devlet dairesi bana göre değil dedim bende limanda yapmıştım stajımı bi ay gecmedi cok sıkıcı cok monoton aa hayatta yapamam ben hareketli hayat istiyorum kendimi geliştrcem böyle sıkılmıcan özel sektrde çalışcam kpssye de girmem dedim dedim ahh gördüm gnümü şimdi kafamı hangi duvarlara vursam diye bakıyorum :)Ben de cok skinti yasiyorm. Umarim atanma sansim olur.. mesela 1 senedir burdayim ben bi tasarmci aldiik 3 ay once cocuk bi gelio bi gelmio kafasna gore ama ben hep mesaimde geliorm 5 dk gec kalaym bana laf ediolar.. neyse dun diyoki artk islerin son halinden o tasarimci sorumlu ondan onay almadan musteriye gitmick fln.. yani resmen benden ust konmda hadi onu da gectm yahu cocuk ofise ugramio ona kalirsa tum isler kalir ohooo
Evet ben bu hafta sonu bu işi halledeyim:)Sen bu haftasonu gitte bi bak canım olur mu? 2 ay çabucak geçer erteleme sakınKoşturmaktan heyecanını yaşayamazsın ki bir kez evleniceksin :)
orya doğru söylüyo benm agustosta düğünüm ben bile bakıyorum tabi gidip magzalara değil ama netten sürekli bakıyorum ay bn mi cok aceleciyim yahu ne evlenme meraklısıymışmEvet ben bu hafta sonu bu işi halledeyim:)
Çeyizime yeni cicler aldım:) battaniye alfım engilish homeden:)
Ya memleketimde olsam şuan bende yapmştım ama burda yok bişe canımorya doğru söylüyo benm agustosta düğünüm ben bile bakıyorum tabi gidip magzalara değil ama netten sürekli bakıyorum ay bn mi cok aceleciyim yahu ne evlenme meraklısıymışm
orya doğru söylüyo benm agustosta düğünüm ben bile bakıyorum tabi gidip magzalara değil ama netten sürekli bakıyorum ay bn mi cok aceleciyim yahu ne evlenme meraklısıymışm
çok iyi anlıyorum seni bnde karacasu diye bi köyde okudum hiçbişey yok tek alışveriş yeri bi adet şok market ve bim 2 tane banka ve kahveler 2 yıl nasıl durdum bilmiyorum ki ozaman nişanlım askerdeydi gelince evlenemyi düşünüyoduk bende netten bakıp duruyodum elim kolum bağlı gibi hissediyom imkan olmayınca dha snrasnda ozamanda olmadı zaten bu zamana nasipmiş :)Ya memleketimde olsam şuan bende yapmştım ama burda yok bişe canım( ondan gecikti bu kadar
Çok heycanlı şeyler ya bi an önce olsn ama bitmesin istyorum bendee :):) sağol canım .. Yoo bence aceleci değilsin evlenme meraklısıda :) benim düğün günüm bile belli değil ben bile bakıyorum
İşte aynı durumdayım bendeçok iyi anlıyorum seni bnde karacasu diye bi köyde okudum hiçbişey yok tek alışveriş yeri bi adet şok market ve bim 2 tane banka ve kahveler 2 yıl nasıl durdum bilmiyorum ki ozaman nişanlım askerdeydi gelince evlenemyi düşünüyoduk bende netten bakıp duruyodum elim kolum bağlı gibi hissediyom imkan olmayınca dha snrasnda ozamanda olmadı zaten bu zamana nasipmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?