2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bunu beğenmiyorum dediğin salon takımının altındaki koltuk takımını ben çok beğendim duvarları daha güzel dizayn edilirse ferah bir salon olur gibi canım

bunu beğenmiyorum dediğin salon takımının altındaki koltuk takımını ben çok beğendim duvarları daha güzel dizayn edilirse ferah bir salon olur gibi canım

BENDE O KOLTUĞU YENİ GÖRDÜM VE BAYILDIM CANIM AŞKIMA GÖSTERECEĞİM ONDAN VAZGEÇTİM BUNA BAKALIM DİYE:)

tabi böyle yaparak ne kadar sürede evleniriz meçhul

hayırlısı olsun hakkınızda o halde cnm.herşey gönlünüzce olsun.

kızlar bu arada Markafoni'de herşey 39,99 diye bir kampanya war.newresim takımları ve yatak örtüleri var.günlük kullanım içi çok uygun bence.ben 3 tane nevresim,2 tane de yatak örtüsü takımı aldım çift kişilik çeyize.bence bi bakın derim

Olmaz ben beğendimmm

neyse ki ayni eve gelin gitmicez

bide 2013olmayacagi belliydi benim ablam evlendi o sene. 2014e hic niyetlenmedim bile cunku kayinvalide cok hastaydi evlilik hayatimizda son siralara itildi mecburen. cok istiyordum annesinin de gormesini ama nasip degilmis

Hayırlı olsun canım :) Hemde 75 tl üzerinde olursa alışverişin kargo bedavaaa

süper hemen bakıyorum canım indirimleri seviyorum

Suan kadikoyde gelinlikcilerin oldugu caddedeyim

Az once madameamour un onunden bile gectim april1109

Vitrinden oyle cekici degil ama

Hayırlı olsun canım :) Hemde 75 tl üzerinde olursa alışverişin kargo bedavaaa

evet cnm bedavaya geldi kargo.günlük kullanım için gayet uygun 40 tl.
Love01 sağol canım amin
hangi nevresimleri aldın bende bohça için beğendim ama almadmm aldıkların resm yok mu :)

güle güle kullan tatlım

cnm ürünlerin üzerine gelince kopyala yok o yüzden ayrı ayrı kopyalayamadım ama benim aldıklarım toplu olarak şunlar ;
markafonide de linki şu ; https://www.markafoni.com/her-sey-3999-tl/all/kampanya/32640/

özellikle en altta ki love story'e olana bayıldım :) keramika'da ki tabaklara benziyor deseni :)

bende kalpli olana bayıldım ama bohçaya koyulmaz ki o da ağır bişey olmalı kayınvalideye koyacağım sonuçta:)

O kampanyayi ben de surekli goruyorum ara ara cikiyor ben dedigm gibi bunlari nişandan sonra almaya baslicam daha cokk zaman var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…