bu beğendiğim köşe takımı oturma odası için
salon takımı bunu şimdi pek beğenmiyorum nedense
yemek odası takımı
oturma odasına tv ünitesi
Nasıl kızlar?
bunu beğenmiyorum dediğin salon takımının altındaki koltuk takımını ben çok beğendim duvarları daha güzel dizayn edilirse ferah bir salon olur gibi canım
BORÇSUZ EVLENMEK İSTEDİĞİNİ EN BAŞINDAN BERİ SÖYLÜYOR.
altınları ancak ev içn bozdurmak istiyor takıları salon parası yaacağız salon parası bile çıkmayabilir
En iyisdinden ziyade beeğendiğim modeller öyle maalesef canım
Maalesef hiç bitmiyor hep bişeyler çıkıyor gerçekten.
nikah istiyor ama ben düğün istediğim için mobilya borcunu ödeyip yüzük takıldığında da salon gelinlik vs. için para biriktirecek canım. fazla nişanlı kalmak istemiyor
tabi böyle yaparak ne kadar sürede evleniriz meçhul
Olmaz ben beğendimmm
İnsan o zamanlar anlamiyo ama sonradanda iyiki olmamıs diyosun dimi canım. Bizde öyle unv yıllarinda okul biter bitmez hemen evleniriz diyoduk askerlikmis maddiyatmıs vs dusunmeden simdide iyiki öyle yapmamısiz felan diyoruz Allah kulunu biliyor iste :))
kendi eviniz mi olcak eviniz canım ?bu beğendiğim köşe takımı oturma odası için
salon takımı bunu şimdi pek beğenmiyorum nedense
yemek odası takımı
oturma odasına tv ünitesi
Nasıl kızlar?
neyse ki ayni eve gelin gitmicez
kızlar bu arada Markafoni'de herşey 39,99 diye bir kampanya war.newresim takımları ve yatak örtüleri var.günlük kullanım içi çok uygun bence.ben 3 tane nevresim,2 tane de yatak örtüsü takımı aldım çift kişilik çeyize.bence bi bakın derim
kendi eviniz mi olcak eviniz canım ?
süper hemen bakıyorum canımkızlar bu arada Markafoni'de herşey 39,99 diye bir kampanya war.newresim takımları ve yatak örtüleri var.günlük kullanım içi çok uygun bence.ben 3 tane nevresim,2 tane de yatak örtüsü takımı aldım çift kişilik çeyize.bence bi bakın derim
Şaka yapıyorum canım :) zaten o imkansız senin sevdiceğini bilmem ama benim sevdiceğim tek erkek
ah şu tek erkekleerrr...valla bende saka yaptim
Benim sevgilim de tek erkek
Üçüncü resimdeki salon koltukları çok güzelmiş :)kendi eviniz mi olcak eviniz canım ?
Hayırlı olsun canım :) Hemde 75 tl üzerinde olursa alışverişin kargo bedavaaa
Love01 sağol canım amin
hangi nevresimleri aldın bende bohça için beğendim ama almadmm aldıkların resm yok mu :)
güle güle kullan tatlım
Üçüncü resimdeki salon koltukları çok güzelmiş :)
evet cnm bedavaya geldi kargo.günlük kullanım için gayet uygun 40 tl.
cnm ürünlerin üzerine gelince kopyala yok o yüzden ayrı ayrı kopyalayamadım ama benim aldıklarım toplu olarak şunlar ;
markafonide de linki şu ; https://www.markafoni.com/her-sey-3999-tl/all/kampanya/32640/
Eki Görüntüle 1294798
özellikle en altta ki love story'e olana bayıldım :) keramika'da ki tabaklara benziyor deseni :)
bende kalpli olana bayıldım ama bohçaya koyulmaz ki o da ağır bişey olmalı kayınvalideye koyacağım sonuçta:)
ayy gercekten miiiii bnde gelceeeeemmmmSuan kadikoyde gelinlikcilerin oldugu caddedeyim
Az once madameamour un onunden bile gectimapril1109
Vitrinden oyle cekici degil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?