O kampanyayi ben de surekli goruyorum ara ara cikiyor ben dedigm gibi bunlari nişandan sonra almaya baslicam daha cokk zaman var.
Güle güle kullan :) markafoni ara ara yapıyo bu kampanyayı ama kargo bedavayı da yakalaman süper olmuş :) Ben bıraktım artık nevresimi koycak yer kalmıyacakevet cnm bedavaya geldi kargo.günlük kullanım için gayet uygun 40 tl.
cnm ürünlerin üzerine gelince kopyala yok o yüzden ayrı ayrı kopyalayamadım ama benim aldıklarım toplu olarak şunlar ;
markafonide de linki şu ; https://www.markafoni.com/her-sey-3999-tl/all/kampanya/32640/
Eki Görüntüle 1294798
özellikle en altta ki love story'e olana bayıldım :) keramika'da ki tabaklara benziyor deseni :)
bende beğenemiyorum alt tarafı iki nevresim takımı alıcam bıktım şu kararszlığımdan herseyde her zaman oldugu gibi yine karar veremedm sıkıldım ve sayfayı kapattım offffbende öyle diyip hiçbişi almadım ama suan cok pişmanımönümde dağ gibi alınacak listesi var ve tabi ki doğal olarak maddi anlamda da bi çığ keşke zamanında 1-2 bişi alıp koysaymısım kenara diyorum şuan
Güle güle kullan :) markafoni ara ara yapıyo bu kampanyayı ama kargo bedavayı da yakalaman süper olmuş :) Ben bıraktım artık nevresimi koycak yer kalmıyacak
bende beğenemiyorum alt tarafı iki nevresim takımı alıcam bıktım şu kararszlığımdan herseyde her zaman oldugu gibi yine karar veremedm sıkıldım ve sayfayı kapattım offff
Bende çok araştırmıştım nişanda bunlardan :) kendim yaptım en sonunda biraz daha kalın bir çerçeve düşün bence renkli tül falan olabilir güzel duruyo :)Eki Görüntüle 1294583
Kızlar çerçeve için böyle bişeye karar verdim nişan hatırası ve tarih yazıcak bi köşesindede yapay çiçekler olucak:)
resmi var mı peki:)Bende çok araştırmıştım nişanda bunlardan :) kendim yaptım en sonunda biraz daha kalın bir çerçeve düşün bence renkli tül falan olabilir güzel duruyo :)
ayy bende istiyorum yaa 150 tanesi 150 liraymış
Vardı evet :) biraz kalabalık etrafı ama bulayım :)resmi var mı peki:)
Benim için gelen çikolata kutusunun üstünde yazıyodu. Kızınızı almaya değil oğlunuz olmaya geldim yazıyodu:))
bunu görmeniz lazımdı
tam emin olmak için sordum kuzum cevap bekliyorum ama koli ile satılıyomuş ve kolide 150 adet varmış...çikolatası ile beraber mi 150 lira
bekliyorumm :)Vardı evet :) biraz kalabalık etrafı ama bulayım :)
ayy ne güzel :)Benim için gelen çikolata kutusunun üstünde yazıyodu. Kızınızı almaya değil oğlunuz olmaya geldim yazıyodu:))
mesaj attım ama becerebildim mi bilmiyorum :)tam emin olmak için sordum kuzum cevap bekliyorum ama koli ile satılıyomuş ve kolide 150 adet varmış...
bekliyorumm :)
ayy ne güzel :)
Sağol canım benim şükür bitti seminer hemen geldim ama öğrencilerim 5 de gidecek ondan sonra dinlenirimo zaman ne mutlu bize sana iyi hissetirebiliyorsak canımyakın olsak seminerde sana playback de yapardık
Bizim daha seneye yazin olcak dugun insallah :) o yuzden hiiic mi hic acele etmiyorum kuzu.bende öyle diyip hiçbişi almadım ama suan cok pişmanımönümde dağ gibi alınacak listesi var ve tabi ki doğal olarak maddi anlamda da bi çığ keşke zamanında 1-2 bişi alıp koysaymısım kenara diyorum şuan
bunu görmeniz lazımdı
Güle güle kullan canım benimm :)Çeyizime yeni cicler aldım battaniye alfım engilish homeden:)
Aydın karaccasu mu canımçok iyi anlıyorum seni bnde karacasu diye bi köyde okudum hiçbişey yok tek alışveriş yeri bi adet şok market ve bim 2 tane banka ve kahveler 2 yıl nasıl durdum bilmiyorum ki ozaman nişanlım askerdeydi gelince evlenemyi düşünüyoduk bende netten bakıp duruyodum elim kolum bağlı gibi hissediyom imkan olmayınca dha snrasnda ozamanda olmadı zaten bu zamana nasipmiş :)
nasıl yapılıyo canım bunlarBizim daha seneye yazin olcak dugun insallah :) o yuzden hiiic mi hic acele etmiyorum kuzu.
Bunlardan ben de yapicamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?