2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O kampanyayi ben de surekli goruyorum ara ara cikiyor ben dedigm gibi bunlari nişandan sonra almaya baslicam daha cokk zaman var.

bende öyle diyip hiçbişi almadım ama suan cok pişmanım önümde dağ gibi alınacak listesi var ve tabi ki doğal olarak maddi anlamda da bi çığ keşke zamanında 1-2 bişi alıp koysaymısım kenara diyorum şuan

Güle güle kullan :) markafoni ara ara yapıyo bu kampanyayı ama kargo bedavayı da yakalaman süper olmuş :) Ben bıraktım artık nevresimi koycak yer kalmıyacak

bende beğenemiyorum alt tarafı iki nevresim takımı alıcam bıktım şu kararszlığımdan herseyde her zaman oldugu gibi yine karar veremedm sıkıldım ve sayfayı kapattım offff

Güle güle kullan :) markafoni ara ara yapıyo bu kampanyayı ama kargo bedavayı da yakalaman süper olmuş :) Ben bıraktım artık nevresimi koycak yer kalmıyacak

çok tşk ederim cnm :)

bende beğenemiyorum alt tarafı iki nevresim takımı alıcam bıktım şu kararszlığımdan herseyde her zaman oldugu gibi yine karar veremedm sıkıldım ve sayfayı kapattım offff

bence en beğendiğin 1-2 tane seç al,kalsın köşede eğer ihtiyacın varsa :)

bunu görmeniz lazımdı

BEN BUNLARA BAYILIYORUMM CANIMMM YA ÇİKOLATALARI ALDIRCAM EVDE YAPACAĞIM AŞKA VERECĞİM SONRA GELİRKEN GETİRMELERİ İÇİN :)

ÇOK GÜZELLER

ŞİMDİ DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇACAK HALASININ KUZUSUNA YAPACAĞIM BUNLARDAN BAKALIM

ayy bende istiyorum yaa 150 tanesi 150 liraymış

Bizim daha seneye yazin olcak dugun insallah :) o yuzden hiiic mi hic acele etmiyorum kuzu.

bunu görmeniz lazımdı

Bunlardan ben de yapicamm :)

Aydın karaccasu mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…