2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selam hatunlar nasılsınız napıyorsunuz bakiyimm

Bizim daha seneye yazin olcak dugun insallah :) o yuzden hiiic mi hic acele etmiyorum kuzu.

2015 Ağustos yani dimi? biz de o tarihte düşünüyoruz bi aksilik olmazsa,ama benim şimdiden iki ayağım bi pabuç hiçbişiyim olmayınca ama tabi sen ne zmn istiyorsan o zmn almaya başla cnm,içine en sinen şekilde olsun herşey.

cevap geldi kuzum çikolatası ile beraber 150 liraymış:)
Tatlim cokk uygnmus. Ben kendim yaparm diyorum tasarimi vs. Cikolatalari alir sararim direk
yok kuzu 2016 yazi :) bu yaz nişan olcak

Selam hatunlar nasılsınız napıyorsunuz bakiyimm
ugraşıyoruz buralarda canım sen napıyosun :)
Tatlim cokk uygnmus. Ben kendim yaparm diyorum tasarimi vs. Cikolatalari alir sararim direk

yok kuzu 2016 yazi :) bu yaz nişan olcak
zaten beceremiyorum ben bu işleri en mantıklısı hazır benim için :)

ayy gercekten miiiii bnde gelceeeeemmmm

geeeell bebeğim geeelll

bunu görmeniz lazımdı

ayy nerde bunları da beğendim bende mi istesemmm

içine koyacakları çikolata da önemli ama.. markası var mı acaba

Bizim daha seneye yazin olcak dugun insallah :) o yuzden hiiic mi hic acele etmiyorum kuzu.

Bunlardan ben de yapicamm :)

canım 150tane 150tl normal mi? bunun baskısı falan o kadar tutar mı?

valla içiyle ilgilenmedim direk dışına vuruldum :)

Buarada hatunlar o cikolata kutularına bendr vuruldumm :))

iyi akşamlar , kızlar benim için dua edin olur mı?..Yarın sabah boynumdaki bezenin sonucu çıkacak moralim çok bozuk..inşallah kötü birşey çıkmaz.

O kadar tutmaz diye dusunuyorum kuzum :) ama bilemiyorum tabii. Ben denemedim hic. Sozumde deniycem sonra belki sayfamda satmaya da baslarim

iyi akşamlar , kızlar benim için dua edin olur mı?..Yarın sabah boynumdaki bezenin sonucu çıkacak moralim çok bozuk..inşallah kötü birşey çıkmaz.
Allah sifa versin canım . Rabbimin izniyle bisey cikmaz

O kadar tutmaz diye dusunuyorum kuzum :) ama bilemiyorum tabii. Ben denemedim hic. Sozumde deniycem sonra belki sayfamda satmaya da baslarim
Ben sordum kızlar elit markasınin cikolatalarıymıs :)

çıkmazz tabikiii hiç aklına getirme bile moralinide bozmaa iyi düşün güzel düşünn iyi şeyler olsunn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…