- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
cevap geldi kuzum çikolatası ile beraber 150 liraymış:)çikolatası ile beraber mi 150 lira
eveeeetttttttAydın karaccasu mu canım
evett bende yapmak istedimm cok tatlıı düğünde dağıtılabilr 250 tanecik :)nasıl yapılıyo canım bunlar
hadi ya çok uygunmuş canım o zamannnnncevap geldi kuzum çikolatası ile beraber 150 liraymış:)
sevgilime dedim bundan allmadan gelmehadi ya çok uygunmuş canım o zamannnnn
Bizim daha seneye yazin olcak dugun insallah :) o yuzden hiiic mi hic acele etmiyorum kuzu.
Tatlim cokk uygnmus. Ben kendim yaparm diyorum tasarimi vs. Cikolatalari alir sararim direkcevap geldi kuzum çikolatası ile beraber 150 liraymış:)
yok kuzu 2016 yazi :) bu yaz nişan olcak2015 Ağustos yani dimi? biz de o tarihte düşünüyoruz bi aksilik olmazsa,ama benim şimdiden iki ayağım bi pabuç hiçbişiyim olmayıncaama tabi sen ne zmn istiyorsan o zmn almaya başla cnm,içine en sinen şekilde olsun herşey.
ugraşıyoruz buralarda canım sen napıyosun :)Selam hatunlar nasılsınız napıyorsunuz bakiyimm
zaten beceremiyorum ben bu işleri en mantıklısı hazır benim için :)Tatlim cokk uygnmus. Ben kendim yaparm diyorum tasarimi vs. Cikolatalari alir sararim direk
yok kuzu 2016 yazi :) bu yaz nişan olcak
BU FİYATA OLUNCA BENDE SÖYLİYİM ÖYLE YAPSIN ALMADAN GELEMSİN AHAHA:)sevgilime dedim bundan allmadan gelme
tabi canım onları büyük bi dertten kurtarıyoruz çikolatamızı bile kendimiz seçiyoruzBU FİYATA OLUNCA BENDE SÖYLİYİM ÖYLE YAPSIN ALMADAN GELEMSİN AHAHA:)
ayy gercekten miiiii bnde gelceeeeemmmm
bunu görmeniz lazımdı
Bizim daha seneye yazin olcak dugun insallah :) o yuzden hiiic mi hic acele etmiyorum kuzu.
Bunlardan ben de yapicamm :)
valla içiyle ilgilenmedim direk dışına vuruldum :)geeeell bebeğim geeelll
ayy nerde bunları da beğendim bende mi istesemmm
içine koyacakları çikolata da önemli ama.. markası var mı acaba
canım 150tane 150tl normal mi? bunun baskısı falan o kadar tutar mı?
ugraşıyoruz buralarda canım sen napıyosun :)
zaten beceremiyorum ben bu işleri en mantıklısı hazır benim için :)
O kadar tutmaz diye dusunuyorum kuzum :) ama bilemiyorum tabii. Ben denemedim hic. Sozumde deniycem sonra belki sayfamda satmaya da baslarimgeeeell bebeğim geeelll
ayy nerde bunları da beğendim bende mi istesemmm
içine koyacakları çikolata da önemli ama.. markası var mı acaba
canım 150tane 150tl normal mi? bunun baskısı falan o kadar tutar mı?
Allah sifa versin canım . Rabbimin izniyle bisey cikmaziyi akşamlar , kızlar benim için dua edin olur mı?..Yarın sabah boynumdaki bezenin sonucu çıkacak moralim çok bozuk..inşallah kötü birşey çıkmaz.
Ben sordum kızlar elit markasınin cikolatalarıymıs :)O kadar tutmaz diye dusunuyorum kuzum :) ama bilemiyorum tabii. Ben denemedim hic. Sozumde deniycem sonra belki sayfamda satmaya da baslarim
çıkmazz tabikiii hiç aklına getirme bile moralinide bozmaa iyi düşün güzel düşünn iyi şeyler olsunn :)iyi akşamlar , kızlar benim için dua edin olur mı?..Yarın sabah boynumdaki bezenin sonucu çıkacak moralim çok bozuk..inşallah kötü birşey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?