- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Allah sifa versin canım . Rabbimin izniyle bisey cikmaz
çıkmazz tabikiii hiç aklına getirme bile moralinide bozmaa iyi düşün güzel düşünn iyi şeyler olsunn :)
aklına kötü şeyler getirme canım...iyi akşamlar , kızlar benim için dua edin olur mı?..Yarın sabah boynumdaki bezenin sonucu çıkacak moralim çok bozuk..inşallah kötü birşey çıkmaz.
iyi akşamlar , kızlar benim için dua edin olur mı?..Yarın sabah boynumdaki bezenin sonucu çıkacak moralim çok bozuk..inşallah kötü birşey çıkmaz.
iyi akşamlar , kızlar benim için dua edin olur mı?..Yarın sabah boynumdaki bezenin sonucu çıkacak moralim çok bozuk..inşallah kötü birşey çıkmaz.
walla eline laptopu almayan ben sizin yüzünüzden brakmıyorum artık :) kızlar bişey yazmıştr ızlar napmıştr dye kendimi bunun başnda buluyorum :) sessiz gerçi bursıda napıyonuz gelinciklerr :)
bende öyleee nişanlım hala iştee sıkıntıdan patlıyorumCanım sıkılıyor valla yapacak bişi bulamadım.
bende de vardı kist öyle küçükte değildi 2 yıl önce kadar unuttum gitti onları deli gibi ağrılarım oluyodu hala adet dönemim cok zor gecer ama kendiliğinden yok olmuş kistler hc kafaya takmadm sende takma canım moralini bozma hc :)kızlar mrb..
bende uğrayamaz oldum buraya... hormon bozukluğu vardır bnde diye kadın doğuma gttm bugün.
ufak ufak kistlerim varmış biraz polpkisitk over dedi..kan sonuçlarımı yarın alıcam...canm skldı buna biraz
bende de vardı kist öyle küçükte değildi 2 yıl önce kadar unuttum gitti onları deli gibi ağrılarım oluyodu hala adet dönemim cok zor gecer ama kendiliğinden yok olmuş kistler hc kafaya takmadm sende takma canım moralini bozma hc :)
kızlar mrb..
bende uğrayamaz oldum buraya... hormon bozukluğu vardır bnde diye kadın doğuma gttm bugün.
ufak ufak kistlerim varmış biraz polpkisitk over dedi..kan sonuçlarımı yarın alıcam...canm skldı buna biraz
Benim 1 yıl önce yaklaşık 6 cm kist vardı, tahlil sonuçlarına göre kötü bişi değilmiş ama ne olduğunu anlayamadılar. Tekrar ultrason istendi daha detaylı.. Atanınca gidemedim ve öyle kaldı. Ne alemde bilmiyorum.
canım sende bi git ya.evlenicez allah nsaip ederse. en azından öncelikle sağlığımız içn önlem almalıyız..ilerde hamilelkte başka başka sorunlar çıkablr allah korusun
1.5 yıl önce doğum kontrol hapına başlamıştım doktor gözetiminde.. Adet düzensizliği için kullanıyorum ve gerçekten faydalı oldu. O feci sancılarım artık çok olmuyor. Adet sürem de kısaldı. Ama bu ay son kullanıyorum, bırakmaya karar verdim. Bırakınca ne tepki verecek vücut onu merak ediyorum. Belki düzenli haline devam eder.
Cnm neden birakacaksin?bnde senin gazinla gttm doktora
kızlar bi arkadaşım benim için konuşma balonlarını hazırlıycak neler yazdırabilirim :)
olmasada olur canım aslında ben o güne renk katması için istiyorum daha çok :)bi ben sevemedim su konusma balonlarini hatira cercevelerini
greenandblue canim kotu bisey cikmayacak Allahin izniyle kotu dusunme hic gonlunu ferah tut. Hayirli haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?