2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar bi arkadaşım benim için konuşma balonlarını hazırlıycak neler yazdırabilirim :)

iyi akşamlar , kızlar benim için dua edin olur mı?..Yarın sabah boynumdaki bezenin sonucu çıkacak moralim çok bozuk..inşallah kötü birşey çıkmaz.

Ederim ben dua canım.. Merak etme önemli bişey değildir inşallah moralini bozma

walla eline laptopu almayan ben sizin yüzünüzden brakmıyorum artık :) kızlar bişey yazmıştr ızlar napmıştr dye kendimi bunun başnda buluyorum :) sessiz gerçi bursıda napıyonuz gelinciklerr :)

walla eline laptopu almayan ben sizin yüzünüzden brakmıyorum artık :) kızlar bişey yazmıştr ızlar napmıştr dye kendimi bunun başnda buluyorum :) sessiz gerçi bursıda napıyonuz gelinciklerr :)

Canım sıkılıyor valla yapacak bişi bulamadım.

kızlar mrb..
bende uğrayamaz oldum buraya... hormon bozukluğu vardır bnde diye kadın doğuma gttm bugün.
ufak ufak kistlerim varmış biraz polpkisitk over dedi..kan sonuçlarımı yarın alıcam...canm skldı buna biraz

bende de vardı kist öyle küçükte değildi 2 yıl önce kadar unuttum gitti onları deli gibi ağrılarım oluyodu hala adet dönemim cok zor gecer ama kendiliğinden yok olmuş kistler hc kafaya takmadm sende takma canım moralini bozma hc :)

ayy insaşallh yok olur gider canım... benm tüylenme sivilce ve adetimde hep bi düzensizlk var.. belki ilaçla düzene girer hepsi

Benim 1 yıl önce yaklaşık 6 cm kist vardı, tahlil sonuçlarına göre kötü bişi değilmiş ama ne olduğunu anlayamadılar. Tekrar ultrason istendi daha detaylı.. Atanınca gidemedim ve öyle kaldı. Ne alemde bilmiyorum.

canım sende bi git ya.evlenicez allah nsaip ederse. en azından öncelikle sağlığımız içn önlem almalıyız..ilerde hamilelkte başka başka sorunlar çıkablr allah korusun

canım sende bi git ya.evlenicez allah nsaip ederse. en azından öncelikle sağlığımız içn önlem almalıyız..ilerde hamilelkte başka başka sorunlar çıkablr allah korusun

1.5 yıl önce doğum kontrol hapına başlamıştım doktor gözetiminde.. Adet düzensizliği için kullanıyorum ve gerçekten faydalı oldu. O feci sancılarım artık çok olmuyor. Adet sürem de kısaldı. Ama bu ay son kullanıyorum, bırakmaya karar verdim. Bırakınca ne tepki verecek vücut onu merak ediyorum. Belki düzenli haline devam eder.

Cnm neden birakacaksin?bnde senin gazinla gttm doktora

Cnm neden birakacaksin?bnde senin gazinla gttm doktora

Canım doğum kontrol hapından çok memnunum ama 1 aydır çörek otu içmeye başlamıştım, adetim değişik bişi oldu bu ay.. Meğer doğum kontrol hapının etkisini azaltıyormuş. Şimdi çörek otunu bıraktım. Ama işte merak ediyorum hapsız nasıl olacak? Düzelme var mı? Ömür boyu mu kullanıcam yoksa bunu?

kızlar bi arkadaşım benim için konuşma balonlarını hazırlıycak neler yazdırabilirim :)

bi ben sevemedim su konusma balonlarini hatira cercevelerini

greenandblue canim kotu bisey cikmayacak Allahin izniyle kotu dusunme hic gonlunu ferah tut. Hayirli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…