Iyiyim çok şükür canım ::) işler güçlerİyiyim canım yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın? Ay cidden yaa hiç karşılaşmıyoruz nasıl gidiyor :)
Tövbe de gızeveeeetttttttbiliyomusunn o allahın unuttuğu yeri yoksaaa :)
Canım sonuç çıkınca yaz mutlaka geçmiş olsuniyi akşamlar , kızlar benim için dua edin olur mı?..Yarın sabah boynumdaki bezenin sonucu çıkacak moralim çok bozuk..inşallah kötü birşey çıkmaz.
Geçmiş olsun canım benimkızlar mrb..
bende uğrayamaz oldum buraya... hormon bozukluğu vardır bnde diye kadın doğuma gttm bugün.
ufak ufak kistlerim varmış biraz polpkisitk over dedi..kan sonuçlarımı yarın alıcam...canm skldı buna biraz
Günaydın canımmm :)Günaydın güzeller nasılsınız.?
Çok berbat bi yer ya allah sabır versn orda kalana :)Tövbe de gızEvet biliyorum da köy deyince şaşırdım canım muğla fethiyeliyim bende üniden oda arkadaşım oralıydı
bende de tüylenme var cenemde tek tük ama cok can skıyo iğneli epilasyon düşünnyrum nasıl olur cildimde aşırı hassasayy insaşallh yok olur gider canım... benm tüylenme sivilce ve adetimde hep bi düzensizlk var.. belki ilaçla düzene girer hepsi
nasılsın kuzummGünaydın canımmm :)
yok kız o pek seviyor memleketi ya ama izmirde yaşıyorlar:)Çok berbat bi yer ya allah sabır versn orda kalana
İyimm canımm cuma rahatlığııı :) Sen nasılsınnn :)nasılsın kuzumm
canım zaten orası varya tam kafa dinlemelik cok güzel yer yalan yok ama bi hafta için sonradan cinnet getryo insana :) 2 yıl kaldım ben :)yok kız o pek seviyor memleketi ya ama izmirde yaşıyorlar:)
günaydıııııııııınn :)günaydın kızçeler
günaydıııııııııınn :)
Canım fethiye kışın balayı için nasıl bi yer:)Tövbe de gızEvet biliyorum da köy deyince şaşırdım canım muğla fethiyeliyim bende üniden oda arkadaşım oralıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?