aaa gerçekten mi çok sevindimm canım ya sende bi adım atıcaksın demek olsun aralığa ne kaldı şurda kiiiinisanimiz olucakAslinda bu ay olucakti ama aksadi, araliga kaldi.
taaa 2013te evlenicektik be kuzu su halimize bakGerci simdi simdi anliyorum bazi seyleri. Iyi ki o zaman olmamis diyorum. Ne cesaret evlenmek istemisim daha 1yil olmustu beraberligimiz
Hayirlisi olsunn
İyimm canım dükkanda faturalarla boğuşuyorum forklif sesleri arasındaa cok iyimm :) :) Sen napıyosunn nasılsınn :)naslsn canım
İyimm canım dükkanda faturalarla boğuşuyorum forklif sesleri arasındaa cok iyimm :) :) Sen napıyosunn nasılsınn :)
İyimm canım dükkanda faturalarla boğuşuyorum forklif sesleri arasındaa cok iyimm :) :) Sen napıyosunn nasılsınn :)
bu defa kimden kıskandı :)Naim bende çalışıyorum son gün bugün ama hiç keyfim yok . moralim bozuk bir yandan sevgili nişanlım ile tartışıyorum
adamın kıskançlığı ile başım dertte
noldu ki bebişimmNaim bende çalışıyorum son gün bugün ama hiç keyfim yok . moralim bozuk bir yandan sevgili nişanlım ile tartışıyorum
adamın kıskançlığı ile başım dertte
GÜLE GÜLE KULLAN HATUNCUM :)
yeni ganimetlerim kızlar :)
Merhaba gelin adayları ve aday adayları
Aynı yavrum pek bir hazırlığım yok.. Nişan hediyelerini aldım bir de masa süslemelerine dair bikaç ufak tefek şey, çeyiz namına 2 aydır hiçbir şey almıyorumIyiyim çok şükür canım ::) işler güçlerkış tarifesine geçince erken yatışlar mevcut oldu ondan pek giremiyorum asker yolu beklemece işte canm hiç bişi Yapmıyorum :) senin nasl gidiyor hazırlıklar
kızlar mrb..
bende uğrayamaz oldum buraya... hormon bozukluğu vardır bnde diye kadın doğuma gttm bugün.
ufak ufak kistlerim varmış biraz polpkisitk over dedi..kan sonuçlarımı yarın alıcam...canm skldı buna biraz
yeni ganimetlerim kızlar :)
aaa gerçekten mi çok sevindimm canım ya sende bi adım atıcaksın demek olsun aralığa ne kaldı şurda kiiii
sorma ya 2013 gelinleriydikk güya biz Rabbim nasip etmeyince etmeyi vardır demekki zamanı diyip yola devam bizlerde
çok teşekkür ederim canımGÜLE GÜLE KULLAN HATUNCUM :)
merhabaa bugün pek sessiz burasıMerhaba gelin adayları ve aday adayları
çok şükür canım özellikle 2. çok sevdim güle güle kullan :)Eki Görüntüle 1295879 Eki Görüntüle 1295880
Ben de bunları aldım kızlar.. :)
Bu arada mememdeki problem de geçti dünden beri yok, inşallahhh geri gelmez. :)
40 lira canımCanım kızartma tencereni kaça aldın?
evet bugün nolmuş burayakimsecikler yok bugun topikte
nasılsın canım :)Ben geldiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?