2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aaa gerçekten mi çok sevindimm canım ya sende bi adım atıcaksın demek olsun aralığa ne kaldı şurda kiiii
sorma ya 2013 gelinleriydikk güya biz Rabbim nasip etmeyince etmeyi vardır demekki zamanı diyip yola devam bizlerde

İyimm canım dükkanda faturalarla boğuşuyorum forklif sesleri arasındaa cok iyimm :) :) Sen napıyosunn nasılsınn :)

Naim bende çalışıyorum son gün bugün ama hiç keyfim yok . moralim bozuk bir yandan sevgili nişanlım ile tartışıyorum

adamın kıskançlığı ile başım dertte

Aynı yavrum pek bir hazırlığım yok.. Nişan hediyelerini aldım bir de masa süslemelerine dair bikaç ufak tefek şey, çeyiz namına 2 aydır hiçbir şey almıyorum

günaydın herkese kızlar.gerçi artık öğlen oldu ama ben anca gelebildim

canım ben 2 sene önce o yüzden ameliyat oldum.seneler önce bana da doktor dogum kontrol ilacı vermişti kistin var diyerek,ama ben dogum kontrol ilacının bi çok yan etkisi var diye duydugumdan kullanmadım ve 2 sene önce berbat bi 2 ay geçirdim,her aksam acildeydim sancıdan,sonra işte 6 cm'i geçkin kist var dediler ve hemen ameliyat oldum.ilaç verirse ihmal etmeyin,benim yaptıgım hatayı yapmayın derim.çok geçmiş olsun

Ben geldiimm

bosveeeerr

Herseyi ogrendik o zaman ne nasil yapilir baya fikrim oldu, sudan cikmis balik gibiydim ilk zamanlar

GÜLE GÜLE KULLAN HATUNCUM :)
çok teşekkür ederim canım
Merhaba gelin adayları ve aday adayları
merhabaa bugün pek sessiz burası
Eki Görüntüle 1295879 Eki Görüntüle 1295880
Ben de bunları aldım kızlar.. :)

Bu arada mememdeki problem de geçti dünden beri yok, inşallahhh geri gelmez. :)
çok şükür canım özellikle 2. çok sevdim güle güle kullan :)
Canım kızartma tencereni kaça aldın?
40 lira canım

kimsecikler yok bugun topikte
evet bugün nolmuş buraya

nasılsın canım :)

Merhaba kızlar
Bende bugün pek giremedim topiğe çok yoğunum ofiste üstelik afedersiniz gaz sancım var ve napıcam bilmiyorum intte okudum biraz ılık su için,papatya yada rezene çayı yapın diyo ama bende hiç sevmem bitki çaylarını.Napıcam bilmiyorum annem çok hızlı yemek yiyorsun hava yapıyo yerken ondan gazın oluyo dedi.Şimdi de okudum da aynı şeyler yazıyo gazıma çıkamıyorum üstelik karnımda şişti birazcık...Hepsini geçtim de sancısı çok kötü resmen karnımın içinde bişeyler hareket ediyo hissediyorum yani.Akşam eve gidince anneme sırtımı ovdurucam biraz ılık duş alıcam ve 7/11 nefes egzersizi yapıcam çok iyi geliyormuş.
Sizin bir fikriniz var mı çaylardan başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…