- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
geçmiş olsun canım benim tek bildiğim bitki çayları...Merhaba kızlar
Bende bugün pek giremedim topiğe çok yoğunum ofiste üstelik afedersiniz gaz sancım var ve napıcam bilmiyorum intte okudum biraz ılık su için,papatya yada rezene çayı yapın diyo ama bende hiç sevmem bitki çaylarını.Napıcam bilmiyorum annem çok hızlı yemek yiyorsun hava yapıyo yerken ondan gazın oluyo dedi.Şimdi de okudum da aynı şeyler yazıyo gazıma çıkamıyorum üstelik karnımda şişti birazcık...Hepsini geçtim de sancısı çok kötü resmen karnımın içinde bişeyler hareket ediyo hissediyorum yani.Akşam eve gidince anneme sırtımı ovdurucam biraz ılık duş alıcam ve 7/11 nefes egzersizi yapıcam çok iyi geliyormuş.
Sizin bir fikriniz var mı çaylardan başka?
geçmiş olsun canım benim tek bildiğim bitki çayları...
azda içsen faydası olur belki canımTeşekkür ederim canım bende çayları biliyorum da sevmiyorum işte tek sorun bu
çok teşekkür ederim canım
merhabaa bugün pek sessiz burası
çok şükür canım özellikle 2. çok sevdim güle güle kullan :)
40 lira canım
evet bugün nolmuş buraya
nasılsın canım :)
Merhaba kızlar
Bende bugün pek giremedim topiğe çok yoğunum ofiste üstelik afedersiniz gaz sancım var ve napıcam bilmiyorum intte okudum biraz ılık su için,papatya yada rezene çayı yapın diyo ama bende hiç sevmem bitki çaylarını.Napıcam bilmiyorum annem çok hızlı yemek yiyorsun hava yapıyo yerken ondan gazın oluyo dedi.Şimdi de okudum da aynı şeyler yazıyo gazıma çıkamıyorum üstelik karnımda şişti birazcık...Hepsini geçtim de sancısı çok kötü resmen karnımın içinde bişeyler hareket ediyo hissediyorum yani.Akşam eve gidince anneme sırtımı ovdurucam biraz ılık duş alıcam ve 7/11 nefes egzersizi yapıcam çok iyi geliyormuş.
Merhaba kızlar
geçmiş olsun cnmdanone activia yogurdu denedin mi?
benim var fikrim
Bebeklere yapilan kimyon yontemi
Sicak suya biraz kimyon atiyorlar, sonra suyundan cay kasigiyla veriyolar cok asiri etkili oluyor
Birde karnini sagdan sola dogru yuvarlak sekilde ovalayabilirsin. Sag elini bagirsaklarinin ustune koy, once saga dogru ordan yukari dogru sonra sola dogru kalbinin alt kismina kadar gel. Gaz genelde kalbin altinda kalir, o kisimdan da asagi ittir
Kimyonu yap gecer ama
çok yorgunum ahşap harflere bakıyorum boyasız hali 20 lira...iyi sayilit. Bu hafta yogun ve yorucu gecti. Sukur haftasonuna kavustukSen nasilsin
çok şükür canım özellikle 2. çok sevdim güle güle kullan :)
40 lira canım
Merhaba kızlar
Geçmiş olsun canım, gaz sancısını iyi bilirim, insanı kıvrandırır. Papatya çayı niye sevmiyorsun ya ben bayılırım. Bol limonlu ve şekerli çok da güzel olur. :) İş yerinde olmasan yatıp dizlerini karnına çek diycem ama orda yapamazsın. Benim bazen olur hareket bile edemem, doğrulamam. İnşallah hemencik geçer.
pembede çok tatlı duruyodur :)Sağol canım.. Ben de geçen instagramda sormuştum da o da 40 liraydı, tamamen pembe.. :)
Canım sıcak su torbası hazırla yorganın altına gir onuda ya poponun altında yada ayaklarına yok öyle yat bir iki saat o sıcakta rahat rahat çıkarırsın merak etme :)Merhaba kızlar
Canım sıcak su torbası hazırla yorganın altına gir onuda ya poponun altında yada ayaklarına yok öyle yat bir iki saat o sıcakta rahat rahat çıkarırsın merak etme :)
ben de dun baktm harflere boyasiz 25 boyalisini da 50 ye yaptirdik. Bir de havale kesiyor 5 tl etti 30 arti kargo fln boyali alcam ben :) alcagm kizdan elden alabiliyorum en azindan :)çok yorgunum ahşap harflere bakıyorum boyasız hali 20 lira...
kadın bana boyalı 70 lira dedi onun şokunu yaşıyorum
şimdi 35 buldum canımben de dun baktm harflere boyasiz 25 boyalisini da 50 ye yaptirdik. Bir de havale kesiyor 5 tl etti 30 arti kargo fln boyali alcam ben :) alcagm kizdan elden alabiliyorum en azindan :)
ben de dun baktm harflere boyasiz 25 boyalisini da 50 ye yaptirdik. Bir de havale kesiyor 5 tl etti 30 arti kargo fln boyali alcam ben :) alcagm kizdan elden alabiliyorum en azindan :)
şimdi 35 buldum canım
bende boyamakla filan ugraşamıycam sanırım
kuzum nerden buldun bana da soyler misin? Boyutlari kac cm mis ve aksesuarlara extra ucret istiyor mu?şimdi 35 buldum canım
bende boyamakla filan ugraşamıycam sanırım
bu tarz aksesuarlar canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?