2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

geçmiş olsun canım benim tek bildiğim bitki çayları...

çok teşekkür ederim canım

merhabaa bugün pek sessiz burası

çok şükür canım özellikle 2. çok sevdim güle güle kullan :)

40 lira canım

evet bugün nolmuş buraya

nasılsın canım :)

iyi sayilit. Bu hafta yogun ve yorucu gecti. Sukur haftasonuna kavustuk Sen nasilsin

benim var fikrim

Bebeklere yapilan kimyon yontemi

Sicak suya biraz kimyon atiyorlar, sonra suyundan cay kasigiyla veriyolar cok asiri etkili oluyor
Birde karnini sagdan sola dogru yuvarlak sekilde ovalayabilirsin. Sag elini bagirsaklarinin ustune koy, once saga dogru ordan yukari dogru sonra sola dogru kalbinin alt kismina kadar gel. Gaz genelde kalbin altinda kalir, o kisimdan da asagi ittir

Kimyonu yap gecer ama

geçmiş olsun cnm danone activia yogurdu denedin mi?

Canım teşekkür ederim akşam eve gidince masajı denicem öncelikle daha sonra kimyon yöntemini deneyebilirim.

çok şükür canım özellikle 2. çok sevdim güle güle kullan :)

40 lira canım

Sağol canım.. Ben de geçen instagramda sormuştum da o da 40 liraydı, tamamen pembe.. :)

Geçmiş olsun canım, gaz sancısını iyi bilirim, insanı kıvrandırır. Papatya çayı niye sevmiyorsun ya ben bayılırım. Bol limonlu ve şekerli çok da güzel olur. :) İş yerinde olmasan yatıp dizlerini karnına çek diycem ama orda yapamazsın. Benim bazen olur hareket bile edemem, doğrulamam. İnşallah hemencik geçer.

Evet iş yerinde olmasam yapıcam ama artık eve gidince masajla birlikte bu dediğini okumuştum onu da yapıcam canım..Ya ne bileyim sevemedim ben hiç bitki çaylarını..Ama hani çayın tadı pek gelmezse limon ve şekeri atınca denemeye çalışırım. O zamanda bir etkisi olurmu peki orasını bilemiyorum.İlgin için teşekkür ederim canım çok sağol

Canım sıcak su torbası hazırla yorganın altına gir onuda ya poponun altında yada ayaklarına yok öyle yat bir iki saat o sıcakta rahat rahat çıkarırsın merak etme :)

çok yorgunum ahşap harflere bakıyorum boyasız hali 20 lira...
kadın bana boyalı 70 lira dedi onun şokunu yaşıyorum
ben de dun baktm harflere boyasiz 25 boyalisini da 50 ye yaptirdik. Bir de havale kesiyor 5 tl etti 30 arti kargo fln boyali alcam ben :) alcagm kizdan elden alabiliyorum en azindan :)

ben de dun baktm harflere boyasiz 25 boyalisini da 50 ye yaptirdik. Bir de havale kesiyor 5 tl etti 30 arti kargo fln boyali alcam ben :) alcagm kizdan elden alabiliyorum en azindan :)
şimdi 35 buldum canım
bende boyamakla filan ugraşamıycam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…