2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çaylar çok etkili kuzum ya niye içmiyosun ama alıştır kendini hem normal zamanda bile rahatlatır mesela ben şimdi bile içiyorum 2. koskocaman bardağım hemde limonsuz şekersiz :))

çaylar çok etkili kuzum ya niye içmiyosun ama alıştır kendini hem normal zamanda bile rahatlatır mesela ben şimdi bile içiyorum 2. koskocaman bardağım hemde limonsuz şekersiz :))

Haklısın etkili ama ne bileyim çok denemedim ama sevmiyorum bazılarını özellikle adaçayı,rezene vs.. rahatlatır tabii de ben içsem bile hani burnumu tıkayıp dikerim kafaya anca öyle olur yani :) Afiyet olsun sen ne içiyorsun..
Bu arada tavsiyen için teşekkür ederim

benimde annem almış forever living diye bir markanın ürünü içerisnide farklı bitkisel karşım ürünler var canım onu içiyorum dengeye sokuyomuş vücudu egzamalarım varda saç derimde içten kesiyomuş tatlım denemediğim şey kalmadı
Aloe Blossom Herbal Tea adı da

Anladım canım geçmiş olsun iç tabii sen

Slm hatunlar nasılsıniz neler yapıyosunuz bakiyim?

Kızlar minnakprenses ten haberiniz varmı acaba sonucları nasil cıktı? insaAllah biseyi yoktur

Kızlar minnakprenses ten haberiniz varmı acaba sonucları nasil cıktı? insaAllah biseyi yoktur

ayy cnm çok mutlu oldum beni merk edip ilgilenmene
ufak ufak kistlerm çıktı ama abartılcak hormon bozukluğu yok dedi.yaz ismnde doğum kontrol hapı verdi ama diğer ay adetm başlayınca kullncm.malesef ki adetm bugün btii.
canm instgram adın neydi?ekleşmiydk blmyrm

benm hylmzz35... bu arada kızlar ekledm bikaç kişiyi ama kim kim unuttum
aklmda olnlar tikkablla-k...a
nicki kym... ile başlayan december miydi math miydi

Orya cnm teşekkr ederm ilgin için

Çok sevindim canım önemli bişey olmadığına merak ettim bende,dua da ettim senin için.. Artık diğer ay başlarsın ilacına geçmiş olsun

çok yorgunum ahşap harflere bakıyorum boyasız hali 20 lira...
kadın bana boyalı 70 lira dedi onun şokunu yaşıyorum

blendr setimde alınmış:) kayınvalideciğim buğün benim için çalışmış:)

Gule gule kullan Bu modele bende baktim ama buyuk oldugundan yer kaplar dusuncesiyle almadim. Bide bunun rendesiz olani ablamda var, fazla bisey koyunca ust tarafi parcalamadan birakiyor.

kym benimmm Bende bi ara herkesi karistirdim ama simdi oturttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…