2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gule gule kullan Bu modele bende baktim ama buyuk oldugundan yer kaplar dusuncesiyle almadim. Bide bunun rendesiz olani ablamda var, fazla bisey koyunca ust tarafi parcalamadan birakiyor.
saol canım kendim alsam bunu almazdım inşallah memnun kalırım :)

Sevindim canım senin adına vok sükür.
canim ben instagram kullanmiyorum sadece facebook hesabım var

1. Atsana canim resim ponpon suslerdende atcaktin fikir olur bizee

bunlar örnek canım siyah kısımlar beyaz olcak isimlerimizin geçtiği konuşma balonlarıda var...ayy ponponu tamamen unuttum çok az ve ince bi tülle bu kadar oldu canım biraz özen gösterilirse daha güzel daha büyük olur bide tavana asılı gibi tutunca belli ediyo kendini canım

Açıkçası ben tüm eşyalarımı kendim seçmek isterim çünkü kafamda bir konsept var mutfağım salonum için, gidip de uygun olmayan bişi alır kullanmam.

valla canım istemesende alıyorlar. aşkımın ablası da bize battaniye falan almıştı, kırmızılı almış bana bir gösterişi var çekine çekine artık nasıl korkutmuşsam, sen pembe seviyorsun ama bu nasıl dedi beğendim ben güzeldi hoşuma da gitti. havlu falan alıyor gösteriyor bana. doğum günümde bile pembe kazak almış bana

en azından ne sevdiğini az çok belli edersen ona uymaya çalışıyorlar merak etme

ya kızlar ben gördüğüm indirimleri yazmayı unutuyorum. english home dan yine bişeyler aldım %50 indirim var aksesuarlarda. kafes, gazetelik bi tane de kelebekli askı aldım ama onun fotosu yok

bir de geçen hafta sonu gratiste %40+%10 indirim vardı. yani %46ya falan geliyor. orayı da biraz yağmaladım galiba. bohçaya koymak için, makyaj malzemeleri, saç ürünleri, parfüm falan büssürü şey aldım.

Açıkçası ben tüm eşyalarımı kendim seçmek isterim çünkü kafamda bir konsept var mutfağım salonum için, gidip de uygun olmayan bişi alır kullanmam.

ben kalbi kırılmasın diye kullanırım canım zaten onca şey kız tarafı alıyo 2 3 parça şeyde alıversinler nolcak ondan mutfağada uysun uymasın 2 3 şey bişeycik olmaz herşey tam tekmil olmasada olur

evet işte burda haklısın canım özellikle nişanlın yada sevgilin seni çok iyi tanıyosa zaten o da engel olur istemediğin bişey almalarına hem bunlar çok minik dertler yeterki tek dertlerimiz bunlar olsun kızlar allah başka dert vermesin :)

şu gratisten alamadım alamadım ona yanarım erkek arkadasımla geziyoduk 2 3 kere gectik önünden hep mi dolu olur sevdiğimide oraya sokmak istemedim kuyrukta beklemesin diye içim gittiii
aaldıklarında çok ciciymiş netten mi adlın canım :)

aynen öyle

düşünüp almışlar ben asla kırmam. dünyanın en çirkin şeyi bile olsa çok beğendim derim yani. aşkulatam için de aynı şey geçerli. bana kırmızı bi mont almış. hiç tarzım değil aslında. ben sana yakışır diye düşündüm dedi, sağol paşam dedim aşkla giyiyorum valla bir de ofiste arkadaşlar dalga geçiyorlar kırmızı diye düşün yani. hadi ordan benim erkekim aldı bunu, hıııhhh dedim

seviyorum

valla bizim burda genelde boş olan avm'ye gittik tıklım tıklım doluydu gratis ve resmen yağmalanmıştı. bulabildiğim ürünleri aldım ona rağmen indirimle 180tl ödedim

english home dan aldım şuan indirim var, ama bişey kalmamış olabilir

Yok ya hoşuma gitmeyen bir şeyse ben kullanmam, huyum bu ne yapalım..

çokta iyi yapıyosun canım valla bende senle aynı fikirdeyim o hediyelerin manevi değeri büyük kim bilir seçerken ne kararsızlıklardan geçiyo

iyiki de indirimmiş indirim olamsaydı yanmıştın valla kuzu heee baktım canımda hiç bişey kalmamış cidden hemen hepsi kapılmışş iyi sen alabilmişsin :)

düşünüp alıyolar işte canım çok ortalıkta durup bütünlüğü bozcak şeylerden bende hoşlanmam ama bundan bişey olmaz heralde bu ay bu mutfak işini bitiriyorum sanırım çok keyifliyim:)

hiç sorma yanmıştım valla

düşünüp alıyolar işte canım çok ortalıkta durup bütünlüğü bozcak şeylerden bende hoşlanmam ama bundan bişey olmaz heralde bu ay bu mutfak işini bitiriyorum sanırım çok keyifliyim:)

sırada ne var mutfak bitince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…