- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
saol canım kendim alsam bunu almazdım inşallah memnun kalırım :)Gule gule kullanBu modele bende baktim ama buyuk oldugundan yer kaplar dusuncesiyle almadim. Bide bunun rendesiz olani ablamda var, fazla bisey koyunca ust tarafi parcalamadan birakiyor.
ayy cnm çok mutlu oldum beni merk edip ilgilenmene
ufak ufak kistlerm çıktı ama abartılcak hormon bozukluğu yok dedi.yaz ismnde doğum kontrol hapı verdi ama diğer ay adetm başlayınca kullncm.malesef ki adetm bugün btii.
canm instgram adın neydi?ekleşmiydk blmyrm
benm hylmzz35... bu arada kızlar ekledm bikaç kişiyi ama kim kim unuttum
aklmda olnlar tikkablla-k...a
nicki kym... ile başlayan december miydi math miydi
@Orya cnm teşekkr ederm ilgin için
Sevindim canım senin adına vok sükür.
canim ben instagram kullanmiyorum sadece facebook hesabım var
- Atsana canim resim ponpon suslerdende atcaktin fikir olur bizee
yapsın tabi gelinine bi iyilik herşeyide biz gelinlere yıkmasınlar canım :))
Açıkçası ben tüm eşyalarımı kendim seçmek isterim çünkü kafamda bir konsept var mutfağım salonum için, gidip de uygun olmayan bişi alır kullanmam.
Açıkçası ben tüm eşyalarımı kendim seçmek isterim çünkü kafamda bir konsept var mutfağım salonum için, gidip de uygun olmayan bişi alır kullanmam.
valla canım istemesende alıyorlar. aşkımın ablası da bize battaniye falan almıştı, kırmızılı almış bana bir gösterişi var çekine çekineartık nasıl korkutmuşsam, sen pembe seviyorsun ama bu nasıl dedi beğendim ben güzeldi hoşuma da gitti. havlu falan alıyor gösteriyor bana. doğum günümde bile pembe kazak almış bana
en azından ne sevdiğini az çok belli edersen ona uymaya çalışıyorlar merak etme
şu gratisten alamadım alamadım ona yanarım erkek arkadasımla geziyoduk 2 3 kere gectik önünden hep mi dolu olur sevdiğimide oraya sokmak istemedim kuyrukta beklemesin diye içim gittiiiya kızlar ben gördüğüm indirimleri yazmayı unutuyorum. english home dan yine bişeyler aldım %50 indirim var aksesuarlarda. kafes, gazetelik bi tane de kelebekli askı aldım ama onun fotosu yok
Eki Görüntüle 1296218 Eki Görüntüle 1296219
bir de geçen hafta sonu gratiste %40+%10 indirim vardı. yani %46ya falan geliyor. orayı da biraz yağmaladım galiba. bohçaya koymak için, makyaj malzemeleri, saç ürünleri, parfüm falan büssürü şey aldım.
ben kalbi kırılmasın diye kullanırım canım zaten onca şey kız tarafı alıyo 2 3 parça şeyde alıversinler nolcak ondan mutfağada uysun uymasın 2 3 şey bişeycik olmaz herşey tam tekmil olmasada olur
evet işte burda haklısın canım özellikle nişanlın yada sevgilin seni çok iyi tanıyosa zaten o da engel olur istemediğin bişey almalarına hem bunlar çok minik dertler yeterki tek dertlerimiz bunlar olsun kızlar allah başka dert vermesin :)
şu gratisten alamadım alamadım ona yanarım erkek arkadasımla geziyoduk 2 3 kere gectik önünden hep mi dolu olur sevdiğimide oraya sokmak istemedim kuyrukta beklemesin diye içim gittiii
aaldıklarında çok ciciymiş netten mi adlın canım :)
valla canım istemesende alıyorlar. aşkımın ablası da bize battaniye falan almıştı, kırmızılı almış bana bir gösterişi var çekine çekineartık nasıl korkutmuşsam, sen pembe seviyorsun ama bu nasıl dedi beğendim ben güzeldi hoşuma da gitti. havlu falan alıyor gösteriyor bana. doğum günümde bile pembe kazak almış bana
en azından ne sevdiğini az çok belli edersen ona uymaya çalışıyorlar merak etme
ben kalbi kırılmasın diye kullanırım canım zaten onca şey kız tarafı alıyo 2 3 parça şeyde alıversinler nolcak ondan mutfağada uysun uymasın 2 3 şey bişeycik olmaz herşey tam tekmil olmasada olur
evet işte burda haklısın canım özellikle nişanlın yada sevgilin seni çok iyi tanıyosa zaten o da engel olur istemediğin bişey almalarına hem bunlar çok minik dertler yeterki tek dertlerimiz bunlar olsun kızlar allah başka dert vermesin :)
Yok ya hoşuma gitmeyen bir şeyse ben kullanmam, huyum bu ne yapalım..
aynen öyle
düşünüp almışlar ben asla kırmam. dünyanın en çirkin şeyi bile olsa çok beğendim derim yani. aşkulatam için de aynı şey geçerli. bana kırmızı bi mont almış. hiç tarzım değil aslında. ben sana yakışır diye düşündüm dedi, sağol paşam dedim aşkla giyiyorum vallabir de ofiste arkadaşlar dalga geçiyorlar kırmızı diye düşün yani. hadi ordan benim erkekim aldı bunu, hıııhhh dedim
seviyorum
valla bizim burda genelde boş olan avm'ye gittik tıklım tıklım doluydu gratis ve resmen yağmalanmıştı. bulabildiğim ürünleri aldımona rağmen indirimle 180tl ödedim
english home dan aldımşuan indirim var, ama bişey kalmamış olabilir
düşünüp alıyolar işte canım çok ortalıkta durup bütünlüğü bozcak şeylerden bende hoşlanmam ama bundan bişey olmaz heralde bu ay bu mutfak işini bitiriyorum sanırım çok keyifliyim:)Açıkçası ben tüm eşyalarımı kendim seçmek isterim çünkü kafamda bir konsept var mutfağım salonum için, gidip de uygun olmayan bişi alır kullanmam.
çokta iyi yapıyosun canım valla bende senle aynı fikirdeyim o hediyelerin manevi değeri büyük kim bilir seçerken ne kararsızlıklardan geçiyo
iyiki de indirimmiş indirim olamsaydı yanmıştın valla kuzu heeebaktım canımda hiç bişey kalmamış cidden hemen hepsi kapılmışş iyi sen alabilmişsin :)
düşünüp alıyolar işte canım çok ortalıkta durup bütünlüğü bozcak şeylerden bende hoşlanmam ama bundan bişey olmaz heralde bu ay bu mutfak işini bitiriyorum sanırım çok keyifliyim:)
yatak odası bittisırada ne var mutfak bitince
ne zaman düğün canım buarada :)yatak odası bitti
küçük ev aletleri tamam
mutfakta bitince sıra banyoda heralde bi ayda onu alsam sonra ütü masası ve çamaşır kurutmalığı alırım
bunları alana kadar listeye kesin bişeyler eklenir zaten
2015 yazı diyoruz canım bakalım ne olcak :)ne zaman düğün canım buarada :)
o zamana kadar bitirirsin canımm hepsinii hayırlısı :)2015 yazı diyoruz canım bakalım ne olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?