2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Cok güzellermis canım

o siyah kısımlar beyaz olunca daha bi tatlı olur diye düşünüyorumda bakalım nolcak:)

mutluhatun bak olegcassininin sitesinde de çerçeveler düğün aksesuarları filan var... birz pahalılar ama fikir olur sana... belki ordakini alıp başkasına tasarlatırsın

kafesi ne kadara aldın tatlımm? bi de ben bu kuşlara bayılıyorum yaa

Aynı yavrum pek bir hazırlığım yok.. Nişan hediyelerini aldım bir de masa süslemelerine dair bikaç ufak tefek şey, çeyiz namına 2 aydır hiçbir şey almıyorum
Disarida mi dusunuyorsunuz kuzu Nisani? Ne aldin hediye olarak Bebeim? Valla nisan masrafli olunca mecbur Çeyizlik almalara ara veriliyor

Disarida mi dusunuyorsunuz kuzu Nisani? Ne aldin hediye olarak Bebeim? Valla nisan masrafli olunca mecbur Çeyizlik almalara ara veriliyor
Yok kuzu evde düşünüyoruz. Dedemlerin evi de bizim sitenin içinde erkekleri orda ağırlamayı düşünüyoruz daha rahat olur. Dışarda nişan yapmak için çok kalabalık değiliz birde çok masraflı O masrafı kına geceme vermeyi tercih ederim. Aldığım nişan hediyesini de şu:

İçlerine bikaç tane çifte kavrulmuş lokum koymayı düşünüyorum canım :)

Kızlar hani pastaların üstüne baş harflerden süsler konuluyor ya alt kısımları çubuk oluyor saplanıyor pastaya daha çok gümüşten yada plastik olup üstünü simle kaplıyorlar.. Her neyse bunu resmen bulamıyorum pasta malzemeleri satan her yere sordum adamlar ne olduğunu bile bilmiyorlar yani bunlar nerde satılır yaa pasta aksesuarı sonuçta nasıl bilmezler nasıl satmazlar ve insanlar nerden alıyorlar bu harfleri bileniniz var mı??

Canım netten de baktım senin için ama bulamadım. Yabancı sitelerde var ama bizim sitelerde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…