- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bitiririz diyoruzda canım hergün yeni bişeyle karşılaşıyoruz :)o zamana kadar bitirirsin canımm hepsinii hayırlısı :)
Cok güzellermis canım
Eki Görüntüle 1296186
bunlar örnek canım siyah kısımlar beyaz olcak isimlerimizin geçtiği konuşma balonlarıda var...ayy ponponu tamamen unuttum çok az ve ince bi tülle bu kadar oldu canım biraz özen gösterilirse daha güzel daha büyük olur bide tavana asılı gibi tutunca belli ediyo kendini canım
o siyah kısımlar beyaz olunca daha bi tatlı olur diye düşünüyorumda bakalım nolcak:)Cok güzellermis canım
o siyah kısımlar beyaz olunca daha bi tatlı olur diye düşünüyorumda bakalım nolcak:)
kafesi ne kadara aldın tatlımm? bi de ben bu kuşlara bayılıyorum yaaya kızlar ben gördüğüm indirimleri yazmayı unutuyorum. english home dan yine bişeyler aldım %50 indirim var aksesuarlarda. kafes, gazetelik bi tane de kelebekli askı aldım ama onun fotosu yok
Eki Görüntüle 1296218 Eki Görüntüle 1296219
bir de geçen hafta sonu gratiste %40+%10 indirim vardı. yani %46ya falan geliyor. orayı da biraz yağmaladım galiba. bohçaya koymak için, makyaj malzemeleri, saç ürünleri, parfüm falan büssürü şey aldım.
çok şekermişş havlularınnBen de şu yüz havlularını aldım kızlar English Home'dan.. :)
Eki Görüntüle 1296270 Eki Görüntüle 1296271 Eki Görüntüle 1296272
bu ara ben de bunlara taktımm yaa bikaç site buldum ama pahallı geldii
bu tarz aksesuarlar canım :)
çok şekermişş havlularınnözellikle pembesi
Disarida mi dusunuyorsunuz kuzu Nisani? Ne aldin hediye olarak Bebeim? Valla nisan masrafli olunca mecbur Çeyizlik almalara ara veriliyorAynı yavrum pek bir hazırlığım yok.. Nişan hediyelerini aldım bir de masa süslemelerine dair bikaç ufak tefek şey, çeyiz namına 2 aydır hiçbir şey almıyorum
güle güle kullan :)Ben de şu yüz havlularını aldım kızlar English Home'dan.. :)
Eki Görüntüle 1296270 Eki Görüntüle 1296271 Eki Görüntüle 1296272
Yok kuzu evde düşünüyoruz. Dedemlerin evi de bizim sitenin içinde erkekleri orda ağırlamayı düşünüyoruz daha rahat olur. Dışarda nişan yapmak için çok kalabalık değiliz birde çok masraflıDisarida mi dusunuyorsunuz kuzu Nisani? Ne aldin hediye olarak Bebeim? Valla nisan masrafli olunca mecbur Çeyizlik almalara ara veriliyor
Kızlar hani pastaların üstüne baş harflerden süsler konuluyor ya alt kısımları çubuk oluyor saplanıyor pastaya daha çok gümüşten yada plastik olup üstünü simle kaplıyorlar.. Her neyse bunu resmen bulamıyorum pasta malzemeleri satan her yere sordum adamlar ne olduğunu bile bilmiyorlar yani bunlar nerde satılır yaa pasta aksesuarı sonuçta nasıl bilmezler nasıl satmazlar ve insanlar nerden alıyorlar bu harfleri bileniniz var mı??
Evet canım yaa alibaba da çıkıyor başka bulamadım bendeCanım netten de baktım senin için ama bulamadım. Yabancı sitelerde var ama bizim sitelerde yok.
canım görüntüsünü atsana belki buluruz adı sanı neykiEvet canım yaa alibaba da çıkıyor başka bulamadım bende
Evet canım yaa alibaba da çıkıyor başka bulamadım bende
yuhh diyorum çok fena buCanım buldum sonunda ama fiyatı uçuk.. http://www.artikeldeko.com.tr/?urun-365-bijuteri-pasta-susu
Canım böyle bişeyler biraz daha güzeli olabilir bunlara da seve seve razıyım ama yok bildiğincanım görüntüsünü atsana belki buluruz adı sanı neyki
Evet canım ya aynı böyle hoş bitane buldum 74 tlydiCanım buldum sonunda ama fiyatı uçuk.. http://www.artikeldeko.com.tr/?urun-365-bijuteri-pasta-susu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?