- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Kızlar hani pastaların üstüne baş harflerden süsler konuluyor ya alt kısımları çubuk oluyor saplanıyor pastaya daha çok gümüşten yada plastik olup üstünü simle kaplıyorlar.. Her neyse bunu resmen bulamıyorum pasta malzemeleri satan her yere sordum adamlar ne olduğunu bile bilmiyorlar yani bunlar nerde satılır yaa pasta aksesuarı sonuçta nasıl bilmezler nasıl satmazlar ve insanlar nerden alıyorlar bu harfleri bileniniz var mı??
bak bu tarz aynalı kesim yaptırabiliriz :) çok tutcagını da sanmıyorumm. yüzük yükselticilerini yaptıgm bayana söyleriz biCanım böyle bişeyler biraz daha güzeli olabilir bunlara da seve seve razıyım ama yok bildiğinBüyük pastanelere sorucam bakalım
Eki Görüntüle 1296647 Eki Görüntüle 1296648
Evet canım ya aynı böyle hoş bitane buldum 74 tlydiNe bu ya altın kaplama mı
Mukavvayı düşündüm basitte durmaz aslında ama o kadar güzel nasıl çizip kesebilirim?kuzu bence bunu kendin yap o fiyat ne yaaa. bence ne yap biliyor musun kalın bi mukavvaya harfleri yaz kez vs üzerine de sim dök. çok basit durur dersen seni birisine yönlendireyim 4 mm ahşap lazer kesim yapsın. üzerini de boyarsın olur biter
Canım süper olur aynadan falan harflerin boyutu yaklaşık 8/10 cm altında ki çubuk farketmez kısa yada uzun olabilir valla çok sevnirim canım sorarsan?bak bu tarz aynalı kesim yaptırabiliriz :) çok tutcagını da sanmıyorumm. yüzük yükselticilerini yaptıgm bayana söyleriz bi
İlgi alanları ne canım? Daha önce bir arkadaşa da aynı fikri vermiştim ama 1 ayda örebilirim diyorsan güzel bir atkı örsen hem senin emeğin olur hem de winter is coming..gelincikler önümüzdeki ay sevdiceğimle 2. yılımıza gireceğizhediye fikirlerine çok açığım
Mukavvayı düşündüm basitte durmaz aslında ama o kadar güzel nasıl çizip kesebilirim?
Canım süper olur aynadan falan harflerin boyutu yaklaşık 8/10 cm altında ki çubuk farketmez kısa yada uzun olabilir valla çok sevnirim canım sorarsan?
Kuzum ben aklima gelebilcek maddi ve manevi her seyi yaptmİlgi alanları ne canım? Daha önce bir arkadaşa da aynı fikri vermiştim ama 1 ayda örebilirim diyorsan güzel bir atkı örsen hem senin emeğin olur hem de winter is coming..Ama sadece bu olmaz tabi ilgi alanlarına göre hoş bir hediye düşünebiliriz :)
selamm tatlim. Hosgeldin :) hayirli ugurlu olsun :)Mrb kizlar ! Sozleneli bi hafta oldu bizimde yaza dugun duşunuyoruz kismet olursa :)
canım hiç tavsiye etmem denize giremediğinde saklıkente gidemediğinde hiç bir anlamı yok ki:)Canım fethiye kışın balayı için nasıl bi yer
hepsi birbirinden tatlı canım Aşkla kullan
yeni ganimetlerim kızlar :)
Tubbbb bende istiyorum o harflerdeen ahşap düşünyodum bende instagramdan da harfimo var fiyatlarını bilmiyorum ama düğünde bi masa hazrlatıcam ben o masaya bizim harfler yada isimler şeklinde onlardan lazımmm :)Mukavvayı düşündüm basitte durmaz aslında ama o kadar güzel nasıl çizip kesebilirim?
Canım süper olur aynadan falan harflerin boyutu yaklaşık 8/10 cm altında ki çubuk farketmez kısa yada uzun olabilir valla çok sevnirim canım sorarsan?
Vayy yeni cicişler de güzel canım güle güle kullan ve çok geçmiş olsunEki Görüntüle 1295879 Eki Görüntüle 1295880
Ben de bunları aldım kızlar.. :)
Bu arada mememdeki problem de geçti dünden beri yok, inşallahhh geri gelmez. :)
Ayy ayy öyle kayınvalide bi tane de ben alayımblendr setimde alınmış:) kayınvalideciğim buğün benim için çalışmış:)
hoşgeldinnn taze gelin :) :)Mrb kizlar ! Sozleneli bi hafta oldu bizimde yaza dugun duşunuyoruz kismet olursa :)
internet sitesinde bimiş yoksa bende alacaktım gazetelik canım AşklA kllanya kızlar ben gördüğüm indirimleri yazmayı unutuyorum. english home dan yine bişeyler aldım %50 indirim var aksesuarlarda. kafes, gazetelik bi tane de kelebekli askı aldım ama onun fotosu yok
Eki Görüntüle 1296218 Eki Görüntüle 1296219
bir de geçen hafta sonu gratiste %40+%10 indirim vardı. yani %46ya falan geliyor. orayı da biraz yağmaladım galiba. bohçaya koymak için, makyaj malzemeleri, saç ürünleri, parfüm falan büssürü şey aldım.
çok şkr canım sevindim bişey çıkmamasınaayy cnm çok mutlu oldum beni merk edip ilgilenmene
ufak ufak kistlerm çıktı ama abartılcak hormon bozukluğu yok dedi.yaz ismnde doğum kontrol hapı verdi ama diğer ay adetm başlayınca kullncm.malesef ki adetm bugün btii.
canm instgram adın neydi?ekleşmiydk blmyrm
benm hylmzz35... bu arada kızlar ekledm bikaç kişiyi ama kim kim unuttum
aklmda olnlar tikkablla-k...a
nicki kym... ile başlayan december miydi math miydi
Orya cnm teşekkr ederm ilgin için
çok tatlı soft renkler canım Aşkla kllanBen de şu yüz havlularını aldım kızlar English Home'dan.. :)
Eki Görüntüle 1296270 Eki Görüntüle 1296271 Eki Görüntüle 1296272
Evet ya tecrübe sahibi oldukk o topicte hakkatenBen geldiimm
bosveeeerr
Herseyi ogrendik o zaman ne nasil yapilir baya fikrim oldu, sudan cikmis balik gibiydim ilk zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?