2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu bence bunu kendin yap o fiyat ne yaaa. bence ne yap biliyor musun kalın bi mukavvaya harfleri yaz kez vs üzerine de sim dök. çok basit durur dersen seni birisine yönlendireyim 4 mm ahşap lazer kesim yapsın. üzerini de boyarsın olur biter

Bizim de 17 sinde sevgilimin dogum günü 20 si 4.yılımız olacak hayırlısıyla ne yapacagım ben de pek karar veremedim :)

Mukavvayı düşündüm basitte durmaz aslında ama o kadar güzel nasıl çizip kesebilirim?
bak bu tarz aynalı kesim yaptırabiliriz :) çok tutcagını da sanmıyorumm. yüzük yükselticilerini yaptıgm bayana söyleriz bi
Canım süper olur aynadan falan harflerin boyutu yaklaşık 8/10 cm altında ki çubuk farketmez kısa yada uzun olabilir valla çok sevnirim canım sorarsan?

gelincikler önümüzdeki ay sevdiceğimle 2. yılımıza gireceğiz hediye fikirlerine çok açığım
İlgi alanları ne canım? Daha önce bir arkadaşa da aynı fikri vermiştim ama 1 ayda örebilirim diyorsan güzel bir atkı örsen hem senin emeğin olur hem de winter is coming.. Ama sadece bu olmaz tabi ilgi alanlarına göre hoş bir hediye düşünebiliriz :)

Tatlim gun icerisinde aynayi sorup sana haber vericem :) mukavvayi harfleri bilg ciktisi alip filan kesebilirsin aslnda. Uzerinide simle kaplarsn. Dur bi aynayi soralim pahali gelrse mukavva yaparsn. Ayyy ankarada olsan beraber yapardk :)

Kuzum ben aklima gelebilcek maddi ve manevi her seyi yaptm simdi o yuzden kafam cok karisti :) atki orme yetenegimm 0 :)

Mrb kizlar ! Sozleneli bi hafta oldu bizimde yaza dugun duşunuyoruz kismet olursa :)
selamm tatlim. Hosgeldin :) hayirli ugurlu olsun :)

Tubbbb bende istiyorum o harflerdeen ahşap düşünyodum bende instagramdan da harfimo var fiyatlarını bilmiyorum ama düğünde bi masa hazrlatıcam ben o masaya bizim harfler yada isimler şeklinde onlardan lazımmm :)

burada günaydınn yolarkaadaslarımmm :) :)

internet sitesinde bimiş yoksa bende alacaktım gazetelik canım AşklA kllan

çok şkr canım sevindim bişey çıkmamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…