2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ahsap harflerden bahsediyorsun dmi tatlim ben ig daki tum hesaplara sordum 50 den filan basliyor fiyatlar dedigm fiyat 15 cm. Bazilari taç biyik icin extra para aliyor. Ben cizimini yaptim direk onu sordm. Mutluhatun dun facede bi sayfa soyledi 35 tlmis. Bende face olmadigi icin henuz konusamadm. Bugun kardesmden msj aticam :)

mutluhatun bak olegcassininin sitesinde de çerçeveler düğün aksesuarları filan var... birz pahalılar ama fikir olur sana... belki ordakini alıp başkasına tasarlatırsın
çok saol kuzum orayada bi bakıyım :)
bu ara ben de bunlara taktımm yaa bikaç site buldum ama pahallı geldii
35 e buldum kuzum ham halide 20 tl...
gelincikler önümüzdeki ay sevdiceğimle 2. yılımıza gireceğiz hediye fikirlerine çok açığım
ben ilk yıl saat almştım tabi bu zamana kadar bi sürü şey aldım kuş dijital çerçeve atkı çalışma masası için saat kişiye özel cüzdan kemer seti gömlek...

Mrb kizlar ! Sozleneli bi hafta oldu bizimde yaza dugun duşunuyoruz kismet olursa :)
hayırlı olsunn hoşgeldinn :)

hepsi birbirinden tatlı canım Aşkla kullan
çok saol canım benim:)
Ayy ayy öyle kayınvalide bi tane de ben alayım
fazla olsa verirdim bi tane maşallah gönlü zengin:)
Kizlar soz mendili nerde yaptirabilirm ne kadar ? Yaptiran varsa paylasabilir mi :)
kuzum söz mendili için netten uzak dur bence pikoculara yaptır:) ben 2 tanesini 15 a yada 15 e yaptırdım tam hatırlamıyorum ama nette sormuştum birine 80 demişti...

Tatlim ben hediye o olarak o kdr cok sey aldimki suan tikandm. Forma, ayakkabi, saat, iddia sonucu rayban gozluk, gomlek kazak vs.. ayrica sevgili kitabi karikatur cizimi, herkese harf tutrurup fotograflarini cektim vs video hazirlasim bi kez yani cogu seyi yaptm
mendil icin birisine fiyat sordm smdi aklimdaki boyle bsey

Eklentiler

• IMG_20141108_101727.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 63
kuş al benim gibi buna bakamazsan sana çocuk filan yok demiştim gözü gibi bakıyo
bakalım ne vercek fiyatını herkese dağıtmak için mi istiyosun peki?

kuş al benim gibi buna bakamazsan sana çocuk filan yok demiştim gözü gibi bakıyo
bakalım ne vercek fiyatını herkese dağıtmak için mi istiyosun peki?
Eger 2 2.5 tl fln olursa tum erkek tarafina dagitmak istiyorum ama bu modele 7.5 dedi. Eger oyleyse kayinvalideme veririm sadece. Iyice bi arastirmak lazim. Zaten erkek tarafi sozde cok kalabalk olmaz die dusunuyorn

Eger 2 2.5 tl fln olursa tum erkek tarafina dagitmak istiyorum ama bu modele 7.5 dedi. Eger oyleyse kayinvalideme veririm sadece. Iyice bi arastirmak lazim. Zaten erkek tarafi sozde cok kalabalk olmaz die dusunuyorn
bencede kalabalık olmaz yada hiç belli olmaz :)
güzelmiş bu model ben sadece kayınvalideme vericem..
Bende kapodakya diyorum ama sevdicek istemiyo ki daha yakın. Hem otele kapanıp kalmayızda ama bilmiyorum işte. Son kez diyim bi dha bakalım:)
bence bi daha şansını dene :)

kafesi ne kadara aldın tatlımm? bi de ben bu kuşlara bayılıyorum yaa

35e geldi indirimle Kuslari pazardan aldim

kızlar sevgilim geliyo 2 ay 10 gündür görüşmüyorduk :)

gözünaydınnn

Evet ya tecrübe sahibi oldukk o topicte hakkaten
yaza da düğün yaparsınızzz dimiiii artıkk

eylulde olacak galiba Yazin bizde pek dugun olmaz kimse gelmez yazlikta tatilde olurlar. Eylul istiyorum bende

bencede kalabalık olmaz yada hiç belli olmaz :)
güzelmiş bu model ben sadece kayınvalideme vericem..

bence bi daha şansını dene :)

Bi kac yere daha sordum ortalama fiyatlar 7.5 ile 15 arasi.. amaaa minimum siparis adeti vs olayi var dusunucem bakalm belki ankarada yapan bulurm

Bi kac yere daha sordum ortalama fiyatlar 7.5 ile 15 arasi.. amaaa minimum siparis adeti vs olayi var dusunucem bakalm belki ankarada yapan bulurm
pikocu mutlaka vardır kuzum istediğin model için bide onlardan fiyat al hem adet sınırlamasıda yok...

Fethiyeyi eledik o zaman :)) bolu nasıl olır ki abant mesela. Sevdicek uzak dedi ama:*
canım bolu sapancada kesinlikle güralsapanca ya gidin.biz önce orayı düşüyorduk ama snradan yurtdışı turu ayarlayalım dedik.

kapadokya dersende karlık evleri hrika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…