- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
kı
Tubbbb bende istiyorum o harflerdeen ahşap düşünyodum bende instagramdan da harfimo var fiyatlarını bilmiyorum ama düğünde bi masa hazrlatıcam ben o masaya bizim harfler yada isimler şeklinde onlardan lazımmm :)
burada günaydınn yolarkaadaslarımmm :) :)
çok saol kuzum orayada bi bakıyım :)mutluhatun bak olegcassininin sitesinde de çerçeveler düğün aksesuarları filan var... birz pahalılar ama fikir olur sana... belki ordakini alıp başkasına tasarlatırsın
35 e buldum kuzum ham halide 20 tl...bu ara ben de bunlara taktımm yaa bikaç site buldum ama pahallı geldii
ben ilk yıl saat almştım tabi bu zamana kadar bi sürü şey aldım kuş dijital çerçeve atkı çalışma masası için saat kişiye özel cüzdan kemer seti gömlek...gelincikler önümüzdeki ay sevdiceğimle 2. yılımıza gireceğizhediye fikirlerine çok açığım
hayırlı olsunn hoşgeldinn :)Mrb kizlar ! Sozleneli bi hafta oldu bizimde yaza dugun duşunuyoruz kismet olursa :)
çok saol canım benim:)hepsi birbirinden tatlı canım Aşkla kullan
fazla olsa verirdim bi tane maşallah gönlü zengin:)Ayy ayy öyle kayınvalide bi tane de ben alayım
kuzum söz mendili için netten uzak dur bence pikoculara yaptır:) ben 2 tanesini 15 a yada 15 e yaptırdım tam hatırlamıyorum ama nette sormuştum birine 80 demişti...Kizlar soz mendili nerde yaptirabilirm ne kadar ? Yaptiran varsa paylasabilir mi :)
Fethiyeyi eledik o zaman :)) bolu nasıl olır ki abant mesela. Sevdicek uzak dedi ama:*canım hiç tavsiye etmem denize giremediğinde saklıkente gidemediğinde hiç bir anlamı yok ki:)
abant güzel denize girilmiycekse kapadokya benceFethiyeyi eledik o zaman :)) bolu nasıl olır ki abant mesela. Sevdicek uzak dedi ama:*
Tatlim ben hediye o olarak o kdr cok sey aldimki suan tikandm. Forma, ayakkabi, saat, iddia sonucu rayban gozluk, gomlek kazak vs.. ayrica sevgili kitabi karikatur cizimi, herkese harf tutrurup fotograflarini cektim vs video hazirlasim bi kez yani cogu seyi yaptmçok saol kuzum orayada bi bakıyım :)
35 e buldum kuzum ham halide 20 tl...
ben ilk yıl saat almştım tabi bu zamana kadar bi sürü şey aldım kuş dijital çerçeve atkı çalışma masası için saat kişiye özel cüzdan kemer seti gömlek...
hayırlı olsunn hoşgeldinn :)
çok saol canım benim:)
fazla olsa verirdim bi tane maşallah gönlü zengin:)
kuzum söz mendili için netten uzak dur bence pikoculara yaptır:) ben 2 tanesini 15 a yada 15 e yaptırdım tam hatırlamıyorum ama nette sormuştum birine 80 demişti...
kuş al benim gibi buna bakamazsan sana çocuk filan yok demiştim gözü gibi bakıyoTatlim ben hediye o olarak o kdr cok sey aldimki suan tikandm. Forma, ayakkabi, saat, iddia sonucu rayban gozluk, gomlek kazak vs.. ayrica sevgili kitabi karikatur cizimi, herkese harf tutrurup fotograflarini cektim vs video hazirlasim bi kez yani cogu seyi yaptm
mendil icin birisine fiyat sordm smdi aklimdaki boyle bsey
Eger 2 2.5 tl fln olursa tum erkek tarafina dagitmak istiyorum ama bu modele 7.5 dedi. Eger oyleyse kayinvalideme veririm sadece. Iyice bi arastirmak lazim. Zaten erkek tarafi sozde cok kalabalk olmaz die dusunuyornkuş al benim gibi buna bakamazsan sana çocuk filan yok demiştim gözü gibi bakıyo
bakalım ne vercek fiyatını herkese dağıtmak için mi istiyosun peki?
Bende kapodakya diyorum ama sevdicek istemiyo kiabant güzel denize girilmiycekse kapadokya bence
bencede kalabalık olmaz yada hiç belli olmaz :)Eger 2 2.5 tl fln olursa tum erkek tarafina dagitmak istiyorum ama bu modele 7.5 dedi. Eger oyleyse kayinvalideme veririm sadece. Iyice bi arastirmak lazim. Zaten erkek tarafi sozde cok kalabalk olmaz die dusunuyorn
bence bi daha şansını dene :)Bende kapodakya diyorum ama sevdicek istemiyo kidaha yakın. Hem otele kapanıp kalmayızda ama bilmiyorum işte. Son kez diyim bi dha bakalım:)
kafesi ne kadara aldın tatlımm? bi de ben bu kuşlara bayılıyorum yaa
kızlar sevgilim geliyo 2 ay 10 gündür görüşmüyorduk :)
Evet ya tecrübe sahibi oldukk o topicte hakkaten
yaza da düğün yaparsınızzz dimiiii artıkk
bencede kalabalık olmaz yada hiç belli olmaz :)
güzelmiş bu model ben sadece kayınvalideme vericem..
bence bi daha şansını dene :)
pikocu mutlaka vardır kuzum istediğin model için bide onlardan fiyat al hem adet sınırlamasıda yok...Bi kac yere daha sordum ortalama fiyatlar 7.5 ile 15 arasi.. amaaa minimum siparis adeti vs olayi vardusunucem bakalm belki ankarada yapan bulurm
canım bolu sapancada kesinlikle güralsapanca ya gidin.biz önce orayı düşüyorduk ama snradan yurtdışı turu ayarlayalım dedik.Fethiyeyi eledik o zaman :)) bolu nasıl olır ki abant mesela. Sevdicek uzak dedi ama:*
tabi ki sorman hata :)selamm bende gelebilirmiyim
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?