2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

eveeet onlardan canım banada agustosa kadr lazım dha zaman cok ama alıpta koysam kenarı olur yani bakayım diyorum o sebepten adı neymiş facede ki sayfanın acaba @mutluhatun yardıımmm :) :)

hafta da iki gün tatil ayy resmen cennett nasıl bi mutluluktur dimi ahh bi bulamadık öyle iş

Bulan olursa bize de söylesin canımm ..Aslında ben şikayet etmiyorum çünkü bazı cumartesiler çabuk geçiyor ama geçmeyenlerrr

Teşekkür ederim hoşbuldum tanışalım adım nida,istanbulda oturuyorum ve askerimi bekliyorum Bizde inşallah nisan-mayıs gibi söz yapmayı düşünüyoruz.. Bende bi kaç aya kadar çeyiz işlerini hızlandırıyım diyorum. Kızlar siz nelerle basladınız? hali hazırda var çeyizim ama önemli parçaları almadım daha.. Fikir verebilirimisin ne almakla baslasam mesela

Bulan olursa bize de söylesin canımm ..Aslında ben şikayet etmiyorum çünkü bazı cumartesiler çabuk geçiyor ama geçmeyenlerrr
benimde 3e kdr ama sabh kalmak bile yetiyor o günü kendine ayırıp hatta evli olduğumuzu varsayarsak sabhtan ev işlerini bitrip öğlen kendine ayırsan cumartesi akşamları ve pazarları nasıl rahat ve musmutlu gecerdi aaahh aaahhhh

Memnun oldum nida :) hayırlı tezkereler çok çabuk geçer inşallah .. Hayırlısı olsun benimde geçtiğimiz ay sözüm oldu.. Evde ufak tefek aldığım çeyizlik eşyalar var bende büyük işlere daha girmedim o yüzden bu konuda sana yardımcı olamıcam canım bende arkadaşların aldıklarına dayanarak fikir ediniyorum ama sana yardımcı olanlar olur burada hiç merak etme herşey gönlünce olsun inşallah

İnşallah evlenince evinin kadını olursun ne diiyim :) :)

Allah kavuştursun canım önceliklee su gibi geçsin zaman bi an önce kavuşun :) Çeyiz konusunda @mutluhatun başta olmak üzere bi sürüü arkdaşım baya tecrübeliler yardımcı olurlar :) :)benmde ağustosta düğünüm ama ben dha sallana sallana dolanaıp karar veremeyip alamayanlardanım :) :)

hafta da iki gün tatil ayy resmen cennett nasıl bi mutluluktur dimi ahh bi bulamadık öyle iş

Bulamadık vallahi, cumartesi ister 3 ister öğlene kadar, o evden çıkıp işe geliyosun ya, gerisi boş yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…