hoşgeldiin :)selamm bende gelebilirmiyim
eveeet onlardan canım banada agustosa kadr lazım dha zaman cok ama alıpta koysam kenarı olur yani bakayım diyorum o sebepten adı neymiş facede ki sayfanın acaba @mutluhatun yardıımmm :) :)Ahsap harflerden bahsediyorsun dmi tatlim ben ig daki tum hesaplara sordum 50 den filan basliyor fiyatlar dedigm fiyat 15 cm. Bazilari taç biyik icin extra para aliyor. Ben cizimini yaptim direk onu sordm. Mutluhatun dun facede bi sayfa soyledi 35 tlmis. Bende face olmadigi icin henuz konusamadm. Bugun kardesmden msj aticam :)
Tünaydın canım öğlen oldu yeni mi kalktın :) :)
İşteyim canım, saate bakmamışım
Kolay gelsin canım aynen bende işteyim ve bugün nedense pek çalışasım yok
Ahh aynen bende hiç çalışmak istemiyorum, özellikle cumartesi günleri..Haftada iki gün izinli olmak nasıl bir duygu acaba
hafta da iki gün tatil ayy resmen cennett nasıl bi mutluluktur dimi ahh bi bulamadık öyle işBilen varsa bize de anlatsın nasıl oluyor ki ??
hafta da iki gün tatil ayy resmen cennett nasıl bi mutluluktur dimi ahh bi bulamadık öyle iş
benimde 3e kdr ama sabh kalmak bile yetiyor o günü kendine ayırıp hatta evli olduğumuzu varsayarsak sabhtan ev işlerini bitrip öğlen kendine ayırsan cumartesi akşamları ve pazarları nasıl rahat ve musmutlu gecerdi aaahh aaahhhhBulan olursa bize de söylesin canımm ..Aslında ben şikayet etmiyorum çünkü bazı cumartesiler çabuk geçiyor ama geçmeyenlerrr
Teşekkür ederim hoşbuldumtanışalım adım nida,istanbulda oturuyorum ve askerimi bekliyorum Bizde inşallah nisan-mayıs gibi söz yapmayı düşünüyoruz.. Bende bi kaç aya kadar çeyiz işlerini hızlandırıyım diyorum. Kızlar siz nelerle basladınız? hali hazırda var çeyizim ama önemli parçaları almadım daha.. Fikir verebilirimisin ne almakla baslasam mesela
benimde 3e kdr ama sabh kalmak bile yetiyor o günü kendine ayırıp hatta evli olduğumuzu varsayarsak sabhtan ev işlerini bitrip öğlen kendine ayırsan cumartesi akşamları ve pazarları nasıl rahat ve musmutlu gecerdi aaahh aaahhhh
Allah kavuştursun canım önceliklee su gibi geçsin zaman bi an önce kavuşun :) Çeyiz konusunda @mutluhatun başta olmak üzere bi sürüü arkdaşım baya tecrübeliler yardımcı olurlar :) :)benmde ağustosta düğünüm ama ben dha sallana sallana dolanaıp karar veremeyip alamayanlardanım :) :)benimde 3e kdr ama sabh kalmak bile yetiyor o günü kendine ayırıp hatta evli olduğumuzu varsayarsak sabhtan ev işlerini bitrip öğlen kendine ayırsan cumartesi akşamları ve pazarları nasıl rahat ve musmutlu gecerdi aaahh aaahhhh
ay yok evimin kadını değil cumartesi pazarlarım olsun yeter bana :)İnşallah evlenince evinin kadını olursun ne diiyim :) :)
hafta da iki gün tatil ayy resmen cennett nasıl bi mutluluktur dimi ahh bi bulamadık öyle iş
Bulan olursa bize de söylesin canımm ..Aslında ben şikayet etmiyorum çünkü bazı cumartesiler çabuk geçiyor ama geçmeyenlerrr
benimde 3e kdr ama sabh kalmak bile yetiyor o günü kendine ayırıp hatta evli olduğumuzu varsayarsak sabhtan ev işlerini bitrip öğlen kendine ayırsan cumartesi akşamları ve pazarları nasıl rahat ve musmutlu gecerdi aaahh aaahhhh
Bulamadık vallahi, cumartesi ister 3 ister öğlene kadar, o evden çıkıp işe geliyosun ya, gerisi boş yanii..
Bu arada unuttunuz benim sonuçlarımı sormadınız, ölsem farketmiceksiniz heee
Bu arada unuttunuz benim sonuçlarımı sormadınız, ölsem farketmiceksiniz heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?