- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Olur mu kızzz Allah korusun neyin varmış ki turp gibisin maşallahh çalışıyosun bir de cumartesi cumartesi bişeyciğin yok senin
Maşşallahım var kız orası ayrı, boynumdada iki ne olduğu belirsiz fıngırdak bezeler olmasa daha iyi olucamm
gelincikler önümüzdeki ay sevdiceğimle 2. yılımıza gireceğizhediye fikirlerine çok açığım
Ahh aynen bende hiç çalışmak istemiyorum, özellikle cumartesi günleri..Haftada iki gün izinli olmak nasıl bir duygu acaba
Bilen varsa bize de anlatsın nasıl oluyor ki ??
hafta da iki gün tatil ayy resmen cennett nasıl bi mutluluktur dimi ahh bi bulamadık öyle iş
Teşekkür ederim hoşbuldumtanışalım adım nida,istanbulda oturuyorum ve askerimi bekliyorum Bizde inşallah nisan-mayıs gibi söz yapmayı düşünüyoruz.. Bende bi kaç aya kadar çeyiz işlerini hızlandırıyım diyorum. Kızlar siz nelerle basladınız? hali hazırda var çeyizim ama önemli parçaları almadım daha.. Fikir verebilirimisin ne almakla baslasam mesela
Teşekkür ederim hoşbuldumtanışalım adım nida,istanbulda oturuyorum ve askerimi bekliyorum Bizde inşallah nisan-mayıs gibi söz yapmayı düşünüyoruz.. Bende bi kaç aya kadar çeyiz işlerini hızlandırıyım diyorum. Kızlar siz nelerle basladınız? hali hazırda var çeyizim ama önemli parçaları almadım daha.. Fikir verebilirimisin ne almakla baslasam mesela
İnşallah yoktur , iyi hissedelim iyi olsunHımm benim haberim yoktu canım geçmiş olsun.Ama maşallahın var önemli birşey yoktur canını sıkma
ilgine çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içindeMemnun oldum nida :) hayırlı tezkereler çok çabuk geçer inşallah .. Hayırlısı olsun benimde geçtiğimiz ay sözüm oldu.. Evde ufak tefek aldığım çeyizlik eşyalar var bende büyük işlere daha girmedim o yüzden bu konuda sana yardımcı olamıcam canım bende arkadaşların aldıklarına dayanarak fikir ediniyorum ama sana yardımcı olanlar olur burada hiç merak etme herşey gönlünce olsun inşallah
ilgine çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içindebende çok memnun oldum.. Sözde neler yapılır yani siz neler yaptınız bohça falan yaptınızmı sora sora öğrencem herşeyi inşallah burada
Teşekkür ederim amin:) Evet deneyimli arkdaşların yardımlarına açığım öğrenecek çok şeyim var buradaMerhaba , hoş geldin ,Allah kavuştursun , çabucak geçsin inşallah..Çeyiz konusunda çok deneyimli arkadaşlar var burda.
kızlar şimdi yanlış anlamayın ama çok güzel bi duyguCumartesi yarım gün bile çalışsan,sabah kalkıp gittikten sonra o gün ztn ölmüş oluyor.gerçi bana 2 gün tatilde yetmiyor,keşke 5 gün tatil olsa 2 gün çalışsam inşallah gönlünüze göre işler olur en kısa sürede.
Evet yemek takımımı almayı dusunuyorum bende ilk olarak.. Arkadaşım karacanın takımını aldı ama çok olumsuz yorum geldi karacayla ilgili.. Bende sorup soruşturmadan almam hiç bişeyi :) Çatal bıçak takımım sandıklı var nevresim takımları ev tekstili ürünleri işte her kızın çeyizinde bulunan havlusuydu çetiğiydihoşgeldin cnm..biz bohça yaptık nişsanda.önce onalr getrdi.snra biz iadei ziyaret şeklnde götrdk. biz sadece aile içindekilere bohça yaptık.bazıları nenelere akrabalarada yapıyor.
çeyiz olarak önce büyük parçalardan başla bnce. tencere takımları. 12 kişilk yemek takımı ve çatal bıçak takımı. kahvaltı seti.ütü. süpürge gibi...
Evet yemek takımımı almayı dusunuyorum bende ilk olarak.. Arkadaşım karacanın takımını aldı ama çok olumsuz yorum geldi karacayla ilgili.. Bende sorup soruşturmadan almam hiç bişeyi :) Çatal bıçak takımım sandıklı var nevresim takımları ev tekstili ürünleri işte her kızın çeyizinde bulunan havlusuydu çetiğiydiSözde bohça oluyormu bu arada
Çok sağolun kızlar Amin.. Çoğu gitti azı kaldı çok şükür.. O yüzden de eteklerim zil çalmaya başladıtünaydın herkese kızlar..
sevgili kitabı yaptır dicektim ama yaptırmışsın ztn
kızlar şimdi yanlış anlamayın ama çok güzel bi duyguCumartesi yarım gün bile çalışsan,sabah kalkıp gittikten sonra o gün ztn ölmüş oluyor.gerçi bana 2 gün tatilde yetmiyor,keşke 5 gün tatil olsa 2 gün çalışsam inşallah gönlünüze göre işler olur en kısa sürede.
mrb hoşgeldin.Allah kavustursun bi an önce inşallah.
İyidir diyosun yani..valla ben de karacadan aldm baya beğenerek.kullanan arkdşlarımda var ama hiç olmsz bişi duymadım
İyidir diyosun yani..gerçi her markada olumsuz yorum oluyor bi kaç kişi kötü diyince kötü olmuyor ürün
Evet yemek takımımı almayı dusunuyorum bende ilk olarak.. Arkadaşım karacanın takımını aldı ama çok olumsuz yorum geldi karacayla ilgili.. Bende sorup soruşturmadan almam hiç bişeyi :) Çatal bıçak takımım sandıklı var nevresim takımları ev tekstili ürünleri işte her kızın çeyizinde bulunan havlusuydu çetiğiydiSözde bohça oluyormu bu arada
mutlaka sorucam kuzum. Yani soz evde olcagindan zaten az kisi olcak ya 5 6 adette yaptitabilirmm :)pikocu mutlaka vardır kuzum istediğin model için bide onlardan fiyat al hem adet sınırlamasıda yok...
selam nida. Tugba ben de ayrica hemen reklamimi da yapaym :) sayfam var tasarimevimm instagramda konusma balonu lavanta ve renkli kolonya sisesi karsilama karti amerikan servisi gibi suppper urunler yapiyorum :))Teşekkür ederim hoşbuldumtanışalım adım nida,istanbulda oturuyorum ve askerimi bekliyorum Bizde inşallah nisan-mayıs gibi söz yapmayı düşünüyoruz.. Bende bi kaç aya kadar çeyiz işlerini hızlandırıyım diyorum. Kızlar siz nelerle basladınız? hali hazırda var çeyizim ama önemli parçaları almadım daha.. Fikir verebilirimisin ne almakla baslasam mesela
tünaydın herkese kızlar..
sevgili kitabı yaptır dicektim ama yaptırmışsın ztn
mrb hoşgeldin.Allah kavustursun bi an önce inşallah.
ilgine çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içindebende çok memnun oldum.. Sözde neler yapılır yani siz neler yaptınız bohça falan yaptınızmı sora sora öğrencem herşeyi inşallah burada
Yani bencede canım banada söz bohçası sanki gereksiz gibi geliyor aman bilemedim şimdi biz ikimzde istanbulda oturuyoruz.. Anlatsana nasıl geçti sözün :) önce tanışmaya geliyorlar sonra söz takmaya sanırım ay çok stresli olmalıCanım bencede karaca alma bende hep kötü şeyler duydum o marka ile ilgili.. Bu arada ben sana sözümü anlatıyım dicem ama anlattıkça anlatasım geliyo bayaa detaylı olurr :) :) o yüzden şöyle kısadan söyliim benim sevdiceğim ve ailesi bursada oldukları bizde istanbulda olduğumuz için söz bohçası yapmadık daha doğrusu 2 anne konuştu birbiriyle annemde hiç gerek yok sözde uzak olduğumuz için şimdi biz oğlana sizde kızıma birşeyler almak durumunda kalıcaksınız hani beden önemli giyer mi giymez mi onlar sorun değil tabi ama uzaktan zor olur..En iyisi nişan bohçası yaparız siz gelirsiniz hep beraber çıkarız biz oğlunuza sizde kızıma alıcaklarımızı alırız daha iyi olur dedi.Öyle anlaştılar yani canım :)
instagram kullanmıyorum ama senin hatrına bakcagım canım aklımda bulunsun . Ben daha şimdiden gelin hamamını düşünyorum kesin yapacağım inşallah.. İnterntte görmüştüm renkli renkli sabunları tüllerle kurdelelerle falan süslüyorlar hediyelik çok hosuma gitmişti yapıyormusun o tarz ürünlermutlaka sorucam kuzum. Yani soz evde olcagindan zaten az kisi olcak ya 5 6 adette yaptitabilirmm :)
selam nida. Tugba ben de ayrica hemen reklamimi da yapaym :) sayfam var tasarimevimm instagramda konusma balonu lavanta ve renkli kolonya sisesi karsilama karti amerikan servisi gibi suppper urunler yapiyorum :))
Evet tatlim sevgili kitabini ilk dogm gununde yapmistm bu defa istedgmz bseyi alcaz galiba brbirimize.. :)
Buarada kizlar bende c tesi calismiyorum linc etmicekseniz super duygu oldugunu soylemek isterim
İyidir diyosun yani..gerçi her markada olumsuz yorum oluyor bi kaç kişi kötü diyince kötü olmuyor ürün
yani iyidr demiyorum ama kötüde demiyorumbende agustosta evlencem o zmn kullanmaya başlıcam..tabak sonuçta düştü mü hepsi kırılıyor
Yani bencede canım banada söz bohçası sanki gereksiz gibi geliyor aman bilemedim şimdi biz ikimzde istanbulda oturuyoruz.. Anlatsana nasıl geçti sözün :) önce tanışmaya geliyorlar sonra söz takmaya sanırım ay çok stresli olmalı
yani iyidr demiyorum ama kötüde demiyorumbende agustosta evlencem o zmn kullanmaya başlıcam..tabak sonuçta düştü mü hepsi kırılıyor
Yani bencede canım banada söz bohçası sanki gereksiz gibi geliyor aman bilemedim şimdi biz ikimzde istanbulda oturuyoruz.. Anlatsana nasıl geçti sözün :) önce tanışmaya geliyorlar sonra söz takmaya sanırım ay çok stresli olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?