2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O sizin yani ailenin kararına kalmış o halde nasıl isterseniz canım :) ben sevdiceğimin ailesini tanıyordum o da benimkileri tanıyordu ama hiç görmemişti ..Doğum günümde geldiler hem tanışma hem isteme oldu ve o akşamda söz kestik :) Çok stresli değil tam tersine çok rahattım ..Ama tabii gelecekleri saati bildiğimden saat tam 6ya 5 kala ben anneme napsam diyorum kapıda olsam mı içeri mi gitsem nasıl olcak anne napıcam ben falan öyle öyle derken saat 6 da zil çaldı ve geldiler ... :) kapıda karşıladık ailemle çikolatayı ve çiçeğimi aldım salona geçtik tek tek öptüm herkesi sevdiceğiminde elini sıktım h.geldin dedim tabii bizim kaşlar gözler birbirimizle öyle anlaşıyoruz yani sonra çiçeğimi salonun baş köşesine koydum :) ayyy çok güzeldi sohbet eettiler daha sonra ben kahve servisine başladım kahveler içilirken baktım isteme konusu açılmış oturdum istediler beni babamda verdi :) :) o an çok güzeldi yaaa bizim ilişkimiz 4.5 senedir devam ediyor ve artık bunlar sözlü demeleri o kadar hoş ki güzel bir duygu :)

Evet canım şikayet var a girince ohoo bütün markalarda şikayet buluyorsun zaten fazlasıyla :) En azından en az şikayet alanı bulmak lazım Senin düşüncen de mantıklıymış aslında ama bilemedim scheafer'ın bile boyaları çıkıyorsa yani bilmediğimiz bi markanın nasıl olur. O dediğin markayı bi araştırıyım bakıyım.. Beyaz esya içinse kimse arçeliği önermiyor genelde hep bosh diyorlar.. Yani sonucta para verip alıyorsun yazık günah Evet sözlenen herkes öyle söylüyo heyecandan nasıl geçtiğini anlamadım falan.. Ben çok gergin olacağım orası kesin daha şimdiden gerilmeye başladım

Ayy çok hoş gerçekten :) bizde 4 yıldır beraberiz aileler falan herkes bilir beni ve gökhanı babanem ananem tüm sülaleyle tanıstık yani :) İşte tek engel askerlikti onuda ortadan kaldırıyoruz artık gelecek hemen allahın izniyle işine girip bu yola baş koyacağız :) şimdi mesela liste yapıyoruz içimiz şişiyo bu ne be diyoruz ne masraf çıktı gökhan kalbini tutuyo falan öküzüm Ay asıl ben kahveden korkuyorum ya hahaha ya dökersem elim titrer zaten benim rüyalarıma gircek artık o kahve taşıma korkusu

Aynı bizim gibisiniz o halde :) Bizim ailelerde tanıştı çok iyi anlaştılar maşallahhh ..Bizde bazen diyoruz nasıl kalkıcaz onca yük altından ama bakalım hayırlısı olsun inşallah .. Korkma ya dökmezsin :) o kadar heyecan olmuyo yani oluyoda dışarıya öyle titreme olarak yansımıyo merak etme

:)) hahaha evet inşalah herşey istediğimiz gibi olur.. Maşallah Allah bozmasın aranızı. Düğün nezaman hayırlısıyla canım

:)) hahaha evet inşalah herşey istediğimiz gibi olur.. Maşallah Allah bozmasın aranızı. Düğün nezaman hayırlısıyla canım

Sağol canım sizinde inşallahh :) Bu ayın 15inde iadei ziyaret amaçlı gitmeyi düşünüyoruz Bursa'ya bakalım o zaman nişan da düğün zamanıda konuşulur kısmet

Ayy ne tatli :) bizimde subatta sozumuz olcak ama tosbam daha askerligini yapmadi 2016 yazinda dugun dusunuyoruz o yuzden ben daha biseyler almaya baslamadim :) ama hepsini netlestirdik. O kadar pahaliki diyorki sanki kendi kendine yemekler agzimiza giricek bu ne diyor

Eklentiler

• 634711656857198594.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 65
  • kare-model-karaca-yemek-takımı-Yeni.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2014-11-03-15-25-19.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 70

yani işte en azından fiyatı uygun bişi olursa,bu sorunları yaşarsa insan o kdr zoruna gitmez.mesela bende Bernardo kupalar var,günlük kullanıyorum arkadasım hediye etmişti,sözde bone china denilen kaliteli malzemeden,ama içi çizik çizik oldu zamanla.ben böyle şeylerde fiyatların marka ismi nedeni ile de şişirildiğini düşünüyorum.yani mesela bi Levis kotun fiyatı ile markasız bi kot belki birbirine yakın materyaldan üretilse bile,Levis sırf isimden kat kat fazla fiyat olur :)
beyaz eşyada da ben çok araştırdım Bosch'un artık sadece Almanya'da üretilen ürünleri kaliteliymiş,tüm ürünleri değil,onu yakalayabilirsen Bosch al dediler.ama onuda nasıl bileceksin tek tek üretim yeri neresi die magaza magaza dolaşıp bakamam sonucta.Bosch'ta sırf isim nedeni ile acayip pahalı.ben mesela Altus aldım bulaşık makinemi 2 sene önce,hem fiyatı gayet uygundu hemde gayet memnunum.benim teyzem ilk olarak güvenemedi çamasır makinesini Altus aldı fiyatı uygun die,çok memnun kalınca bulasık makineside değiştirip Altus aldı.beyaz esyada da ya Altus alıcam ya da Samsung.çünkü aynı özelliklere sahip Bosch makine ile arada çok fark oluyor.ve son olarak bende sözümden önce günlerce hayaller kurdum strese girdim fln,ama o gün gelip çatınca hersey bi şekilde halloluyor merak etme :)

yemek takımın çok güzelmiş cnm.adı ne bu serinin? fiyatı ne kdr? gerçi baya pahalıdır muhtemelen ama yinede merak ettim :)

ahh hadi ya bu askerlikk herseye engel zaten.. nezaman yapacak canım nişanlın? bu arada bizde en geç 2016 yazını dusnuyoruz belki 2015 sonu 2016 başı da oalbilir aman herşey kısmet canım ya. bu arada attıgın yemek takımları çok ciciymiş fakat o çatal bıçak takımı çok pahalı geldi ya benim var çünkü sandıklı büyük kaaç sene önce almıştık gayet uygundu. İnsan bu işlerin içine girince görüyor işte yuva kolay yapılmıyorr

Ne güzel anlatmışsın.. söylediklerine harfiyen katılıyorum. Yani şuan da o marka diye şişirdikleri ürünlere bakış açım bile değişti . :) Sırf adı var diye fiyatı cep yakıyor.. Yani dediğin gibi çok fazla para vermeyince bozulsa bile içine oturmaz bencede.. E kullananda varmış sen de memnunmuşsun.. Tüm beyaz eşyaların Altus mu canım?

Karaca kuzum 1400 sanirm
ay allah soyletti daha nisan fln yok :) subatta sozumuz var allahin izniyle bu aralar teklif bekliyorum :)) arastiriyoruz kuzum yemek takimi alana hediye fln ediyolar oyle bsey yakalicaz insallah

eveeet onlardan canım banada agustosa kadr lazım dha zaman cok ama alıpta koysam kenarı olur yani bakayım diyorum o sebepten adı neymiş facede ki sayfanın acaba hayalseverrr yardıımmm :) :)
kuzum sayfanın adı erva bebek ve nikah şekeri...
hayırlı teskereler canım...
ben çeyizde ilk yatak odasınını bitirdim bölüm bölüm yaptım
küçük elektrikli aletleri aldım...
hatta biraz önce mutfak ve banyo kısmınıda tamamladım şoktayım şu anda
sözde bohça olmaz bizim aileler tanıştı
şubart mart gibi isteme olcak bir hafta sonrasında nişan :)

benim evim şuan bekar evi o yüzden her eşyam bi marka diğer beyaz eşyalarım ikinci el,sıfır olarak bulaşık makinemi aldım 2 sene önce işte.o zmn da çok arastırdım.4 programlı Altus ile Bosch arasında cok fark wardı.sonra Altus'un Arçelik firmasına ait oldugunu öğrenince aldım,dedim çok çok bekar evi bulasıgı ne olacak beni idare eder bi süre die düşündüm.ama memnun kaldım çok şükür 2 yıldır bi sorunum yok.düğünü yazın düşünüyoruz kısmetse ve ben bulasık makinemi değişmicem,götürcem giderkende evime.garantisi 3 yıl.daha seneye garantisi bile devam ediyor olacak.miyadı dolana kdr kullanırım :) annemin bulasık makinesi 15 küsür yıllık hala kullanıyor :) işini yaptıgı sürece sorun yok,değişmem.

Bizim seninle arka arkaya olacak sanırım söz ve nişanımız :) Hayırlı olsun canım inşallah güle güle kullanırsın huzurla:)

kızlar sabahtan beri yoktumm çünkü alışverişteydimmm

kahvaltı tabakları frech press keyif tepsisi kepçe takımı filan tamamdır :)

Karaca kuzum 1400 sanirm

ay allah soyletti daha nisan fln yok :) subatta sozumuz var allahin izniyle bu aralar teklif bekliyorum :)) arastiriyoruz kuzum yemek takimi alana hediye fln ediyolar oyle bsey yakalicaz insallah
:)) hahaha bak valla içimden nişanlın diye söylemek geldi.. İnşallah gönlünde ki gibi olur herşey teklifinde :) Bende şuanlık bakıyorumm en uygununu buluym kafama yatanı alcam hemen inşallah :) Sonra heralde küçük ev aletlerine falan geçerim yavaş yavaşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…