2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hatun çok beğendim banyo takımlarını, güle güle kullan. :) Ben bu ara büyük şeyler alamıyorum maddi sıkıntıdan.. Minikleri alıyorum.

Hatun çok beğendim banyo takımlarını, güle güle kullan. :) Ben bu ara büyük şeyler alamıyorum maddi sıkıntıdan.. Minikleri alıyorum.
çok saol canım miniklerde birikince ciddi sarsıyo bütçeyi canım en iyisini yapıyosun aslında :)

Kızlar şimdi yine bir sorum olacak benim..Ben küçük ev aletlerini alayım diyorum...Zaten Tost makinesi, kahve makinesi, mutfak robotu var..Bunlara ek olarak, ütü, süpürge, kettle, saç kurutma makinesi var alınması gereken sanırım..Yani daha fazla da olabilir, fikirlere açığım

Şimdi size sorularım;

1.Kahve, tost mak. arçelik onun için kettle de arçelik olsun diyorum.
2.Ütü olarak şu kazanlı ütülerden alayım diyorum, ütüyle aram pek iyi değil..duyduğuma göre iyi ütülüyomuş..bunun için hangi markaları önerirsiniz?

3.Süpürge olarak su ya da torbalımı tercih edeyim?

4.Son olarak da saç kurutma makine önerisi istiyorum

kendimce bildiklerimi cevplıym cnm

2.philips kazanlı aldm ve kazanlıda en iyisi philips
3.sulu alma koku yaptığı söyleniyor. ben phlips maraton aldım. bütçen varsa dyson alanında iyi.snra pehlips maraton.
4. braun saç kurutma makinesi

http://www.hepsiburada.com/liste/mo...aspx?productId=evmrich71090&categoryId=155123 benim elektrikli süpürgem bu canımn tüm özellikleride burda
saç kurutma makinesini braun aldım...
ütümde süpürgeyle aynı marka ve kazanlı:)

Canım teşekkür ederim..Evde bende phılıps süpürge kullanıyorum , istenilirse suya çekiyo asma torbalı kullanıyorum..memnunuz kendisinden, ütü olarak da phlıps marka kullanıyoruz o da çok iyi..

Bu durumda süpürge olarak phılıps daha mantıklı o zaman..Fiyatları hakkında bilgin varmı peki?

canım ben ağustosda aldım 800 tl. ama hemen hemen bu civarlarda..

fotoğraflarını çektim , yarın bakıcam inşallahh..çok teşekkür ederim..

aldklarımın kodlarıda şöyle
süpürge;
Philips FC9225 Marathon Torbasız elektrikli süpürge
ütü;
Philips Gc9246/02 Buhar Kazanlı ütü (illakı bu modeli olmk zorunda değil cnm.kazanlıların hepsi iyi zaten.philipsden aklına yatanı alırsn)

saç kurutma makinesi
Braun Satin Hair 7 Iontec / HD710 Saç Kurutma Makinesi

Çok teşekkür ederim canım, not aldım hepsini, yarın bakayım bennn

cnm bence beyaz eşyaları en son almalısın derim,çünkü aldığın günden itibaren garantisi başladıgından,düğüne kdr kullanmadıgın şeyin boşa garantisi gidiyor.mesela 1 ay sonra doğum günüm,ablam elektrik süpürgemi alacak ama ben modeli beğenicem o düğüne yakın alacak.süpürge olarak ben torbalı kullandım memnun kalmadım,o nedenle torbasız alacam.o bana daha kullanışlı geliyor.bende Philips düşünüyorum ya da Electrolux.o markayı da çok övmüşler nette.

ben beyaz eşyada mutlaka Yenibosnada ki Eskidji'ye bak derim.biz geçen ay sözlümle gittiğimizde,piyasanın baya altındaydı orda fiyatlar.hatta orda bi Philips Azur ütü gördük fiyatını sorduk,sonra Metroport'ta ki Bimeks'te sorduk aynı ürünü arada nerdeyse yarı yarıya fark vardı hatta sözlüm şok oldu :) ben düğüne yakın beyaz eşyalarımı ordan
alıcam yüzde doksan.

saç kurutma makinesi de benim ömrümde nadiren kullandıgım bişidir o yüzden bişi diyemicem.evde misafir fln gelir die aldıgım Sinbo'nun bi tane fön makinesi var,giderken onuda götürürüm

beyaz eşya ve küçük ev aletleri gibi elekktronik ürünlerin garantisini bazı yerler ,istedğin zaman başaltıyorlar.ben karacanın mazğasından aldım.evlenceğim zaman giidp garantisini başlatcam. anlaşmaya bağlı birazda cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…