geçen kayınvalide muahhbeti olmştu burda.bu kdar denk gelir.. benmkide uyku seti almıs özdilekten
allahtan kadın zevkimi hemencecik öğrenmiş.çok beğendim
Eki Görüntüle 1297035
Canım zaten acelem de yok ya 2016 yazından önce düğün falan olmayacak. Sen ne güzel bitirdin valla maşallah..
valla büyük bi yük kalktı üstümden canım...
ütü masası kurutmalığım ve mutfak takımım var şu an büyük eksik olarak ama bu kadarınıda çok şükür gerçekten...
hiç aksesuarım yok yavaş yavaş almaya başlarım belki çok begendiklerimi...
nasıl bişeyden bahsediyosun canımMutfak takımı dediğin ne canım? Aksesuar olarak en pahalıya patlayan salon takımı var, onu alabilirsin bence çok şık olanlar var.
nasıl bişeyden bahsediyosun canım
mutfak takımı dediğim mutfak önlüğü eldiveni tutacagı şapkası filan canım...
güzeller ama hiç bunlardan almayı planlamadım canımCanım internetten rastgele koyuyorum bak böyle şeyler..
alsın alsın bende öyle istiyorum zaten . zayiflamasindan çok korkuyorum :)güzel yerde yapcak ama kilo alıp gelir demedi deme
güzeller ama hiç bunlardan almayı planlamadım canım
bizde yok sanırım öyle bi adet varsada uygulamıycam:)Bizde mutlaka alınır canım salon takımı :)
bizde yok sanırım öyle bi adet varsada uygulamıycam:)
alıyım diyorum aksesuarları ama mobilyalarımla bütünlük sağlar mı sağlamaz mı diyede korkuyorum
mesela evimde kahverengi beyaz ve siyah istemiyorum(süt beyaz dedikleri renk)Aynen, mobilya belli olmadan ben de güvenemiyorum bazı şeylere.. Ama aklında salonun ne renk olacak diye az bir fikir vardır. Ben pudra, vizon, krem renkleri düşünüyorum. Aksesuarları da ona göre seçiyorum.
mesela evimde kahverengi beyaz ve siyah istemiyorum(süt beyaz dedikleri renk)
mobilyaları boyatma fikri bile var aklımda
country ve vintage tarzlarını begeniyorum aslında ama toz almaktan nefret ettiğim için çok aksesuarda istemiyorum
ayy ben napcam
evet kısa dönem gün sayıyorum 166 gün kaldı gelmesine :) :)Allah kavuştursun canım kısa dönem mi benim de hem sevgilim hem kardeşim askerde
aslında ikea ve englısh homedan alınan aksesuarlardan kimseye zarar gelmez gibi:)Canım yine aksesuar al ama girintili çıkıntılı olmasın, daha sade yuvarlak veya düz kesim olsun :)
aslında ikea ve englısh homedan alınan aksesuarlardan kimseye zarar gelmez gibi:)
valla durmanın imkanı yok :)Aynen :) Ben de arada alıyorum ama sonra diyorum o kadar eksik var bari onları al bunlara kadar ama sen de anlarsın ki bu çeyiz alışverişinde bizi durdurabilene aşk olsun.
valla durmanın imkanı yok :)
ama ben azcık nefes alıyım yoksa bu iş böyle olmıycak sürekli bişeylerin peşinde koşar oldum
annen haklı benceValla maddi sıkıntıdayım deyip bu kadar alıyorum, şu kömür taksidim bitse neler yapcam kim bilir5300 lirayı ameliyata vermesem şimdiye tüm evi düzmüştüm valla.. Aman napiim o da benim en değerli çeyizim oldu Annem söyle ona başka çeyiz beklemesin diyor
annen haklı bence
hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyo aslında bende çoktan bitirirdim de kitaplarıma dünyanın parasını verdim her ay yol parası yemek filan derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?