2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım zaten acelem de yok ya 2016 yazından önce düğün falan olmayacak. Sen ne güzel bitirdin valla maşallah..

valla büyük bi yük kalktı üstümden canım...
ütü masası kurutmalığım ve mutfak takımım var şu an büyük eksik olarak ama bu kadarınıda çok şükür gerçekten...
hiç aksesuarım yok yavaş yavaş almaya başlarım belki çok begendiklerimi...

Mutfak takımı dediğin ne canım? Aksesuar olarak en pahalıya patlayan salon takımı var, onu alabilirsin bence çok şık olanlar var.

Mutfak takımı dediğin ne canım? Aksesuar olarak en pahalıya patlayan salon takımı var, onu alabilirsin bence çok şık olanlar var.
nasıl bişeyden bahsediyosun canım
mutfak takımı dediğim mutfak önlüğü eldiveni tutacagı şapkası filan canım...

bizde yok sanırım öyle bi adet varsada uygulamıycam:)
alıyım diyorum aksesuarları ama mobilyalarımla bütünlük sağlar mı sağlamaz mı diyede korkuyorum

Aynen, mobilya belli olmadan ben de güvenemiyorum bazı şeylere.. Ama aklında salonun ne renk olacak diye az bir fikir vardır. Ben pudra, vizon, krem renkleri düşünüyorum. Aksesuarları da ona göre seçiyorum.

Aynen, mobilya belli olmadan ben de güvenemiyorum bazı şeylere.. Ama aklında salonun ne renk olacak diye az bir fikir vardır. Ben pudra, vizon, krem renkleri düşünüyorum. Aksesuarları da ona göre seçiyorum.
mesela evimde kahverengi beyaz ve siyah istemiyorum(süt beyaz dedikleri renk)
mobilyaları boyatma fikri bile var aklımda
country ve vintage tarzlarını begeniyorum aslında ama toz almaktan nefret ettiğim için çok aksesuarda istemiyorum
ayy ben napcam

Canım yine aksesuar al ama girintili çıkıntılı olmasın, daha sade yuvarlak veya düz kesim olsun :)

aslında ikea ve englısh homedan alınan aksesuarlardan kimseye zarar gelmez gibi:)

Aynen :) Ben de arada alıyorum ama sonra diyorum o kadar eksik var bari onları al bunlara kadar ama sen de anlarsın ki bu çeyiz alışverişinde bizi durdurabilene aşk olsun.

Aynen :) Ben de arada alıyorum ama sonra diyorum o kadar eksik var bari onları al bunlara kadar ama sen de anlarsın ki bu çeyiz alışverişinde bizi durdurabilene aşk olsun.
valla durmanın imkanı yok :)
ama ben azcık nefes alıyım yoksa bu iş böyle olmıycak sürekli bişeylerin peşinde koşar oldum

valla durmanın imkanı yok :)
ama ben azcık nefes alıyım yoksa bu iş böyle olmıycak sürekli bişeylerin peşinde koşar oldum

Valla maddi sıkıntıdayım deyip bu kadar alıyorum, şu kömür taksidim bitse neler yapcam kim bilir 5300 lirayı ameliyata vermesem şimdiye tüm evi düzmüştüm valla.. Aman napiim o da benim en değerli çeyizim oldu Annem söyle ona başka çeyiz beklemesin diyor

annen haklı bence
hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyo aslında bende çoktan bitirirdim de kitaplarıma dünyanın parasını verdim her ay yol parası yemek filan derken

annen haklı bence
hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyo aslında bende çoktan bitirirdim de kitaplarıma dünyanın parasını verdim her ay yol parası yemek filan derken

Hesapta olmayan şeyler çıkıyor cidden.. Annem ben parayı verirken kadın çok üzülmüştü, yani sen şimdi koca bir yıl kazandığını verdin mi ayy kıyamam yavruma oralarda tek başına çalıştı diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…