Çok beğendim canım, böyle alsa ben de ses etmem tabi ki de.. Bakalım nasıl olacak ileride görcez artıkın..
valla öyle şeylere para veriyoruz ki ama sen en güzelini yapmışsın :)Hesapta olmayan şeyler çıkıyor cidden.. Annem ben parayı verirken kadın çok üzülmüştü, yani sen şimdi koca bir yıl kazandığını verdin mi ayy kıyamam yavruma oralarda tek başına çalıştı diyor..
valla öyle şeylere para veriyoruz ki ama sen en güzelini yapmışsın :)
ben babamı merak ediyorum kıyamam ya dünyadan haberi yok geçen gün yine bizim ne yapmamız gerekiyosa kredi çekelimde ben taksitleri ödemeye başlıyım diyo aldıklarımı ögrenince ne diycek meraktan ölüyorum
yok kuzum çekmez benden haber bekliyo kaba bi hesap yapda ona göre bankaya başvurcam diyo bende hep erteliyorumKız adam habersiz kredi çekmesin sonra.. Valla yapar yapar. Bir de aldıklarını eve getirmiyor musun, görmüyor mu ki?
ama borçlar azalmadan devam etme canım insan dengesini şaşırıyoValla bnde bi an aldm yuklendm.suan durulna evresndryim. Borclar hafiflesn devm edicrm almaya
yok kuzum çekmez benden haber bekliyo kaba bi hesap yapda ona göre bankaya başvurcam diyo bende hep erteliyorum
daha aldıklarımı hiç görmedi çeyiz aldığım zaman eve ondan önce geliyorum özellikle bi kaç defa kargo geldi kıyafet kitap filan diye geçiştirdim
ama borçlar azalmadan devam etme canım insan dengesini şaşırıyo
bencede kıymetimi bilsin üstünden büyük bi yük aldımHaberi verince babanın gözünde dolar işaretleri dönecek
benim hiç kredi kartım olmadı olsa neler olur bilmiyorumKendimi tutamayacagimi bildigim icin krredi kartini anneme biraktm geldimulasilmaz olmali benm icin
bencede kıymetimi bilsin üstünden büyük bi yük aldım
benim hiç kredi kartım olmadı olsa neler olur bilmiyorum
sende bendensin desene bende hep babamın kredi kartından çekiyorum güzel bişey görünce dayanamıyom napiim ekstreyi görünce napcak bu ay meraktayımvalla öyle şeylere para veriyoruz ki ama sen en güzelini yapmışsın :)
ben babamı merak ediyorum kıyamam ya dünyadan haberi yok geçen gün yine bizim ne yapmamız gerekiyosa kredi çekelimde ben taksitleri ödemeye başlıyım diyo aldıklarımı ögrenince ne diycek meraktan ölüyorum
yok kuzum ben babamı hiç zorlamadım :)sende bendensin desene bende hep babamın kredi kartından çekiyorum güzel bişey görünce dayanamıyom napiim ekstreyi görünce napcak bu ay meraktayım
Canım benim şu ilgin yeter teşekkür ederimmTatlim gun icerisinde aynayi sorup sana haber vericem :) mukavvayi harfleri bilg ciktisi alip filan kesebilirsin aslnda. Uzerinide simle kaplarsn. Dur bi aynayi soralim pahali gelrse mukavva yaparsn. Ayyy ankarada olsan beraber yapardk :)
Kuzum ben aklima gelebilcek maddi ve manevi her seyi yaptmsimdi o yuzden kafam cok karisti :) atki orme yetenegimm 0 :)
selamm tatlim. Hosgeldin :) hayirli ugurlu olsun :)
selam tatlımSelam herkese
Bu arada unuttunuz benim sonuçlarımı sormadınız, ölsem farketmiceksiniz heee
O sizin yani ailenin kararına kalmış o halde nasıl isterseniz canım :) ben sevdiceğimin ailesini tanıyordum o da benimkileri tanıyordu ama hiç görmemişti ..Doğum günümde geldiler hem tanışma hem isteme oldu ve o akşamda söz kestik :) Çok stresli değil tam tersine çok rahattım ..Ama tabii gelecekleri saati bildiğimden saat tam 6ya 5 kala ben anneme napsam diyorum kapıda olsam mı içeri mi gitsem nasıl olcak anne napıcam ben falan öyle öyle derken saat 6 da zil çaldı ve geldiler ... :) kapıda karşıladık ailemle çikolatayı ve çiçeğimi aldım salona geçtik tek tek öptüm herkesi sevdiceğiminde elini sıktım h.geldin dedim tabii bizim kaşlar gözler birbirimizle öyle anlaşıyoruz yani sonra çiçeğimi salonun baş köşesine koydum :) ayyy çok güzeldi sohbet eettiler daha sonra ben kahve servisine başladım kahveler içilirken baktım isteme konusu açılmış oturdum istediler beni babamda verdi :) :) o an çok güzeldi yaaa bizim ilişkimiz 4.5 senedir devam ediyor ve artık bunlar sözlü demeleri o kadar hoş ki güzel bir duygu :)
kızlar resmen bu çeyizi bitirdim gibi bişey oldu hafiflemişim gibi hissediyorum çok garip bi duygu:)
cnm bence beyaz eşyaları en son almalısın derim,çünkü aldığın günden itibaren garantisi başladıgından,düğüne kdr kullanmadıgın şeyin boşa garantisi gidiyor.mesela 1 ay sonra doğum günüm,ablam elektrik süpürgemi alacak ama ben modeli beğenicem o düğüne yakın alacak.süpürge olarak ben torbalı kullandım memnun kalmadım,o nedenle torbasız alacam.o bana daha kullanışlı geliyor.bende Philips düşünüyorum ya da Electrolux.o markayı da çok övmüşler nette.
ben beyaz eşyada mutlaka Yenibosnada ki Eskidji'ye bak derim.biz geçen ay sözlümle gittiğimizde,piyasanın baya altındaydı orda fiyatlar.hatta orda bi Philips Azur ütü gördük fiyatını sorduk,sonra Metroport'ta ki Bimeks'te sorduk aynı ürünü arada nerdeyse yarı yarıya fark vardı hatta sözlüm şok oldu :) ben düğüne yakın beyaz eşyalarımı ordan
alıcam yüzde doksan.
saç kurutma makinesi de benim ömrümde nadiren kullandıgım bişidir o yüzden bişi diyemicem.evde misafir fln gelir die aldıgım Sinbo'nun bi tane fön makinesi var,giderken onuda götürürüm
cnm bence beyaz eşyaları en son almalısın derim,çünkü aldığın günden itibaren garantisi başladıgından,düğüne kdr kullanmadıgın şeyin boşa garantisi gidiyor.mesela 1 ay sonra doğum günüm,ablam elektrik süpürgemi alacak ama ben modeli beğenicem o düğüne yakın alacak.süpürge olarak ben torbalı kullandım memnun kalmadım,o nedenle torbasız alacam.o bana daha kullanışlı geliyor.bende Philips düşünüyorum ya da Electrolux.o markayı da çok övmüşler nette.
ben beyaz eşyada mutlaka Yenibosnada ki Eskidji'ye bak derim.biz geçen ay sözlümle gittiğimizde,piyasanın baya altındaydı orda fiyatlar.hatta orda bi Philips Azur ütü gördük fiyatını sorduk,sonra Metroport'ta ki Bimeks'te sorduk aynı ürünü arada nerdeyse yarı yarıya fark vardı hatta sözlüm şok oldu :) ben düğüne yakın beyaz eşyalarımı ordan
alıcam yüzde doksan.
saç kurutma makinesi de benim ömrümde nadiren kullandıgım bişidir o yüzden bişi diyemicem.evde misafir fln gelir die aldıgım Sinbo'nun bi tane fön makinesi var,giderken onuda götürürüm
şurda kendimi kandırıyorum 2 dakika bozma yaaçeyiz bitmez bikereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?