2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok beğendim canım, böyle alsa ben de ses etmem tabi ki de.. Bakalım nasıl olacak ileride görcez artıkın..

Canm zevkini ogrenir kaynanan
Ben nisanlima hep begendigim seyleri gosyeriyorum.kafasina kazndi artok.belliki kynanamda ona sormus ne renkleri sever diye :)

valla öyle şeylere para veriyoruz ki ama sen en güzelini yapmışsın :)
ben babamı merak ediyorum kıyamam ya dünyadan haberi yok geçen gün yine bizim ne yapmamız gerekiyosa kredi çekelimde ben taksitleri ödemeye başlıyım diyo aldıklarımı ögrenince ne diycek meraktan ölüyorum

Kız adam habersiz kredi çekmesin sonra.. Valla yapar yapar. Bir de aldıklarını eve getirmiyor musun, görmüyor mu ki?

Kız adam habersiz kredi çekmesin sonra.. Valla yapar yapar. Bir de aldıklarını eve getirmiyor musun, görmüyor mu ki?
yok kuzum çekmez benden haber bekliyo kaba bi hesap yapda ona göre bankaya başvurcam diyo bende hep erteliyorum
daha aldıklarımı hiç görmedi çeyiz aldığım zaman eve ondan önce geliyorum özellikle bi kaç defa kargo geldi kıyafet kitap filan diye geçiştirdim

Haberi verince babanın gözünde dolar işaretleri dönecek

bencede kıymetimi bilsin üstünden büyük bi yük aldım

benim hiç kredi kartım olmadı olsa neler olur bilmiyorum

Ben internetten alışveriş yaptığım için çıkarttım kredi kartını ama hesapta olan parama güvenip harcarım öyle borç falan yapamam Allah korusun.

sende bendensin desene bende hep babamın kredi kartından çekiyorum güzel bişey görünce dayanamıyom napiim ekstreyi görünce napcak bu ay meraktayım

Canım benim şu ilgin yeter teşekkür ederimm Sordun mu canım aynanın fiyatını? Ben sanırım mukavvadan yaparım gibi geliyor mantıklı bayağı

Bu arada unuttunuz benim sonuçlarımı sormadınız, ölsem farketmiceksiniz heee

benim aklımdaaaa boynundan beze almışlardı biliyorum, ayrıca 2gündür de yoksun farketmedim sanma nerdesin

sen anlattıkça ben burda bayılıyorum

kızlar resmen bu çeyizi bitirdim gibi bişey oldu hafiflemişim gibi hissediyorum çok garip bi duygu:)

çeyiz bitmez bikereee

Ellerine sağlık, üşenmeden herşeyi açıklamışsın..şimdi saç kurutma ve ütüyü alsam onlarda da hemen başlıyo demekki garanti süresi..herkes önceden alıyo ama nasıl oluyo ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…