2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ellerine sağlık, üşenmeden herşeyi açıklamışsın..şimdi saç kurutma ve ütüyü alsam onlarda da hemen başlıyo demekki garanti süresi..herkes önceden alıyo ama nasıl oluyo ki?
cvp vermştm sana bu konuda ama görmedn sanırım...
tekrarlıuorum...bnde önceden aldm .aldığım mağzaya ş,mdi evlenmicem 1sene snra evlncem garantisini o zmn başlatsak olurmu dedm.öyle anlaştık...

kızlar bu arada akşam haberlerinde gördüm
istanbul avcılarda bi magaza %90 a varan indirimler yapmış
2000 lik yatak odaları 580 liraya filan düşmüş
tencere tava elektronik eşyalar filanda varmış

rica ederim cnm. incimete anlaşma yapmış mesela,eğer sende öyle bişi yakalarım dersen bak ama bence önce mutlaka Eskidji'yi de gez derim :)

kızlar bu arada akşam haberlerinde gördüm
istanbul avcılarda bi magaza %90 a varan indirimler yapmış
2000 lik yatak odaları 580 liraya filan düşmüş
tencere tava elektronik eşyalar filanda varmış

evet o haberin son anına denk geldim bende ama mağaza ismi olmadan neresi olduğunu bilemiyorsun ki,gidip bakasın
sana supppeeeer haberlerim var :)
sordum tatlim 10 cm harf 5 cm de ucu olunca 6 tl
15 cm harf 5 cm de ucu olunca 7.5 tl

cnm ya o harfleri bende çok begendım,nişandan önce bende isticem büyük ihtimalle :) senin tanıdıgın biri dimi? Ocak'ta fln sipariş vericek olursam,bana yardımcı olursun sanırım? :)

Tabii kii kuzum.. sen soylersn konusurm ben. Benimde cok fazla hosuma gitti aslnda soz pastasinda olablr bu harfler. Buarada yukselticilerim hazir sayilir. Uzerine harf eklenip taslaela suslicek kenarlarini. Tosbama gonderdigmde aglicakti nerdeyse :)

sana supppeeeer haberlerim var :)
sordum tatlim 10 cm harf 5 cm de ucu olunca 6 tl
15 cm harf 5 cm de ucu olunca 7.5 tl
Waow waow waowwwww süperrrrrr offf kuzum ya çok teşekkür ederim hiç resim falan var mı? Gerçi gerek yok aynadan olunca zaten güzeldirr peki arkadaşındı dimi bu sorduğun kişi? Normalde neler yapıyor o?

Waow waow waowwwww süperrrrrr offf kuzum ya çok teşekkür ederim hiç resim falan var mı? Gerçi gerek yok aynadan olunca zaten güzeldirr peki arkadaşındı dimi bu sorduğun kişi? Normalde neler yapıyor o?

Kuzum ben direkk senin burda paylastgn fotografi gonderdim. Arkadasim diyemem ama sayfam sayesinde tanistk beraber is yapiyoruz diyebilirm :)
yuzuk yukselticileri nisan tepsileri ayna etiketler gibi urunler yapiyor :) hatta daha bitmeden paylasmayacaktm ama sana yukselticilerimizi gostereym :)

Eklentiler

• IMG-20141108-WA0016.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 119
Tabii kii kuzum.. sen soylersn konusurm ben. Benimde cok fazla hosuma gitti aslnda soz pastasinda olablr bu harfler. Buarada yukselticilerim hazir sayilir. Uzerine harf eklenip taslaela suslicek kenarlarini. Tosbama gonderdigmde aglicakti nerdeyse :)

ne kdra almış oldun şimdi tepsiyi? son hali de bitince bizimle paylaş :)

ne kdra almış oldun şimdi tepsiyi? son hali de bitince bizimle paylaş :)
95 tepsi 25 yukselticiler 15 de makas oldu ama tepsinin siparisini onumzdeki ay vercez :) hepsi bitince paylasrim tabii ki tatlm :) yukselticilerin ustnde de bas harflerimiz olcak ayni istedgm gibi. Sevgilim hepsini tek yerden alalm ugrasma dedi ama 210 tl vermek istemedim. Bir de ablam istanbulda oldugu icin hepsini elden alma imkanimiz olcak

Kızlar antalya merkeze karar verdik balayı için. Sizin bildiğiniz oteller var mı antalyada?

Yaa biz de yarin sevgilimle fotograf cekimi yapicazz. Aldigim tepsi icin ")

Ayy super bisey Ben fotograf konusunda cok hassas biriyim bussuru fotograf hayal ediyorum devamli ama aşkimla dogru duzgun fotografimiz bile yok 2.5 yillik beraberligimizde Hayatta beni en mutsuz eden seylerden biri bu desem inanir misiniz

Bende hala kendim yukselti yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…