cvp vermştm sana bu konuda ama görmedn sanırım...Ellerine sağlık, üşenmeden herşeyi açıklamışsın..şimdi saç kurutma ve ütüyü alsam onlarda da hemen başlıyo demekki garanti süresi..herkes önceden alıyo ama nasıl oluyo ki?
benim aklımdaaaaboynundan beze almışlardı biliyorum, ayrıca 2gündür de yoksun farketmedim sanma nerdesin
sen anlattıkça ben burda bayılıyorum
çeyiz bitmez bikereee
cvp vermştm sana bu konuda ama görmedn sanırım...
tekrarlıuorum...bnde önceden aldm .aldığım mağzaya ş,mdi evlenmicem 1sene snra evlncem garantisini o zmn başlatsak olurmu dedm.öyle anlaştık...
sana supppeeeer haberlerim var :)Canım benim şu ilgin yeter teşekkür ederimmSordun mu canım aynanın fiyatını? Ben sanırım mukavvadan yaparım gibi geliyor mantıklı bayağı
Yaa biz de yarin sevgilimle fotograf cekimi yapicazz. Aldigim tepsi icin ")Yarin sevdicegim ve ailesiyle gezmeye gidicez hazirlanmak lazim da hala oturuyorum
Yazın gelin her türlü yardımı sağlarım canım ama kışın hiç bişey yapılmaz :)Fethiyeyi eledik o zaman ) bolu nasıl olır ki abant mesela. Sevdicek uzak dedi ama:*
Kızlar şimdi yine bir sorum olacak benim..Ben küçük ev aletlerini alayım diyorum...Zaten Tost makinesi, kahve makinesi, mutfak robotu var..Bunlara ek olarak, ütü, süpürge, kettle, saç kurutma makinesi var alınması gereken sanırım..Yani daha fazla da olabilir, fikirlere açığım
kızlar bu arada akşam haberlerinde gördüm
istanbul avcılarda bi magaza %90 a varan indirimler yapmış
2000 lik yatak odaları 580 liraya filan düşmüş
tencere tava elektronik eşyalar filanda varmış
sana supppeeeer haberlerim var :)
sordum tatlim 10 cm harf 5 cm de ucu olunca 6 tl
15 cm harf 5 cm de ucu olunca 7.5 tl
benimki de öyledir hakkını yememek lazım tencere setleri uyku seti seccade takımı ne bulsa alır:)çok saol canım benim
fazla olsa verirdim bi tane maşallah gönlü zengin:)
rica ederim cnm.incimete anlaşma yapmış mesela,eğer sende öyle bişi yakalarım dersen bak ama bence önce mutlaka Eskidji'yi de gez derim :)
evet o haberin son anına denk geldim bende ama mağaza ismi olmadan neresi olduğunu bilemiyorsun ki,gidip bakasın
cnm ya o harfleri bende çok begendım,nişandan önce bende isticem büyük ihtimalle :) senin tanıdıgın biri dimi? Ocak'ta fln sipariş vericek olursam,bana yardımcı olursun sanırım? :)
Waow waow waowwwww süperrrrrr offf kuzum ya çok teşekkür ederimsana supppeeeer haberlerim var :)
sordum tatlim 10 cm harf 5 cm de ucu olunca 6 tl
15 cm harf 5 cm de ucu olunca 7.5 tl
canım ne kadara anlaştınızEvet cnm kadir adigzelle anlastk biz ..
Waow waow waowwwww süperrrrrr offf kuzum ya çok teşekkür ederimhiç resim falan var mı? Gerçi gerek yok aynadan olunca zaten güzeldirr peki arkadaşındı dimi bu sorduğun kişi? Normalde neler yapıyor o?
Tabii kii kuzum.. sen soylersn konusurm ben. Benimde cok fazla hosuma gitti aslnda soz pastasinda olablr bu harfler. Buarada yukselticilerim hazir sayilir. Uzerine harf eklenip taslaela suslicek kenarlarini. Tosbama gonderdigmde aglicakti nerdeyse :)
95 tepsi 25 yukselticiler 15 de makas oldu ama tepsinin siparisini onumzdeki ay vercez :) hepsi bitince paylasrim tabii ki tatlm :) yukselticilerin ustnde de bas harflerimiz olcak ayni istedgm gibi. Sevgilim hepsini tek yerden alalm ugrasma dedi ama 210 tl vermek istemedim. Bir de ablam istanbulda oldugu icin hepsini elden alma imkanimiz olcakne kdra almış oldun şimdi tepsiyi? son hali de bitince bizimle paylaş :)
canım simli eva diye bişey var kırtasiyeden bakabilirsin nasıl bişey olduğuna bence o mukavvadan daha iyi olurCanım benim şu ilgin yeter teşekkür ederimmSordun mu canım aynanın fiyatını? Ben sanırım mukavvadan yaparım gibi geliyor mantıklı bayağı
canım ne kadara anlaştınız
Yaa biz de yarin sevgilimle fotograf cekimi yapicazz. Aldigim tepsi icin ")
Tabii kii kuzum.. sen soylersn konusurm ben. Benimde cok fazla hosuma gitti aslnda soz pastasinda olablr bu harfler. Buarada yukselticilerim hazir sayilir. Uzerine harf eklenip taslaela suslicek kenarlarini. Tosbama gonderdigmde aglicakti nerdeyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?