2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben sana daha komik olanini soyliymm fotograf mezunuym arkadaslarimin %90 i fotografci ama ben hala dugun fotografcisi dusunuyorum
Benim yukselticilerim yapiliyor bu haline bile asik oldum iste.. sevgilime yolladm o kdr duygulandiki ilk askiyiz birbirimizin :) yani bundan yillaaar once ve simdi tekrar.. ah kadeer

canım simli eva diye bişey var kırtasiyeden bakabilirsin nasıl bişey olduğuna bence o mukavvadan daha iyi olur
Şimdi baktım gayet güzel bişeymiş bunlar sert gibi görünüyor baya güzel bakıciğim kuzucum çok teekk:)
Tatlımmm hatırlıyorum bunlarıı bu arkadaşın da ankarada mı oturuyor canım?

Kızlar hanginiz almıştı şu tepesinde pasta olan çatal kaşıklardan? Ne kadara almıştı acaba?

nasil yani, ilk asktiniz sonra aradan zamanlar gecti bidaha baristiniz mi Anlamadim galiba

Kızlar hanginiz almıştı şu tepesinde pasta olan çatal kaşıklardan? Ne kadara almıştı acaba?

beenn 6lisi 48tl idi

Kendimi övmek gibi olmasin ama hamaratimdir valla benim askim yasadi

Yarin icin gittim bi pogaca yaptim, pisirdim hatta sandvic halinde hazirladim paketledim tek tek Yolda veya kahvaltida yenmek uzere hazirlar

Yarinin konusu yemek olsun Fikir paylasalim gelistirelim kendimizi

nasil yani, ilk asktiniz sonra aradan zamanlar gecti bidaha baristiniz mi Anlamadim galiba

beenn 6lisi 48tl idi
aiyy aynen oyle. Ilk biz 15 yasindayken tanismistik cikmaya baslamstik ama cocuksn bisey blmiosn fln. Tabi benm ailem istemedi biz de oyle guzelce ayrildik bundan 6 sene sonra tekrar basladik iste 2. Senemiz dolmak uzere

Kizlar gunaydin.bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Bizim nikahmiz somestrda yapılacak. Tayinden dolayi. Su sekilde gelinli damatli kurabiyeler yapcam. Nisanda da kurabiye yapmstm zaten. Etrafinida suslerim. Sizce bu varken ayriyeten nikah sekerine gerek varmı? Buna da etiket cikartabilirim(isimler ve nikah tarihi yazan) sey densin istemiyorum. Masraf yapmamak icin kendileri yapmış. Yada bunun yanına ekstra bişi ekleyebilirim.kucuk aynalardan olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-09-08-14-30.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 67
Gunaydinn kuzu. Bence kurabiyeler nikah sekerinden cok cok daha guzeller :)
etiketi nette bulup yapablrsn yapamazsan ben yardimci olurm :) bence sadece nikah olcagi icin extra bseye de gerek yok. Kija gecende ayna dagitabilrsn

Gunaydinn kuzu. Bence kurabiyeler nikah sekerinden cok cok daha guzeller :)
etiketi nette bulup yapablrsn yapamazsan ben yardimci olurm :) bence sadece nikah olcagi icin extra bseye de gerek yok. Kija gecende ayna dagitabilrsn

ayy sağol cnm. hani isim etiketi daha sert birşeye yapılsın istiyorum.nette yapışkanlı etiketlerin yapıldığı yeri biliyorum. nikah günü alalım bu konuda senden yardım isterim madem

zaten oda nikahı olck kendi aramızda sözde ama.nişanlımın ailesi böyle şeylere çok meraklı.yakında hangi büyükleri varsa çağırıyorlar.yine bi 30 kişi olur

nişanda bile bizim taraftan fazlaydılar.ki biizm evde yapılmasına rağmen
kına için de ucuza bulabilrsem aynalardan alıırım.kına da fazla insan olur

Günaydın kızlaarrr .Nasılsınız bakiyim
Gunaydinn. Bugun sevdicegimle bulusucamm
bu tepsiyi kaça almıştın canım güle güle kullan
tesekkur ederim tatlim ben bunu 14 tl ye aldim. Fakat boyanmamis ham halini. Sprey boya ile boyayip fotograflarimizi baski alicam uzerine de cerceveciden cam yaptirucam tahminimce bi 30 tl yi bulucak bu hale gelmesi

Güzel düşünmüssün tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…