- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Ben sana daha komik olanini soyliymm fotograf mezunuym arkadaslarimin %90 i fotografci ama ben hala dugun fotografcisi dusunuyorumAyy super biseyBen fotograf konusunda cok hassas biriyim bussuru fotograf hayal ediyorum devamli ama aşkimla dogru duzgun fotografimiz bile yok 2.5 yillik beraberligimizde Hayatta beni en mutsuz eden seylerden biri bu desem inanir misiniz
Bende hala kendim yukselti yapicam
Şimdi baktım gayet güzel bişeymiş bunlarcanım simli eva diye bişey var kırtasiyeden bakabilirsin nasıl bişey olduğuna bence o mukavvadan daha iyi olur
Tatlımmm hatırlıyorum bunlarııKuzum ben direkk senin burda paylastgn fotografi gonderdim. Arkadasim diyemem ama sayfam sayesinde tanistk beraber is yapiyoruz diyebilirm :)
yuzuk yukselticileri nisan tepsileri ayna etiketler gibi urunler yapiyor :) hatta daha bitmeden paylasmayacaktm ama sana yukselticilerimizi gostereym :)
Yok canim istanbuldaŞimdi baktım gayet güzel bişeymiş bunlarsert gibi görünüyor baya güzel bakıciğim kuzucum çok teekk:)
Tatlımmm hatırlıyorum bunlarııbu arkadaşın da ankarada mı oturuyor canım?
Ben sana daha komik olanini soyliymm fotograf mezunuym arkadaslarimin %90 i fotografci ama ben hala dugun fotografcisi dusunuyorum
Benim yukselticilerim yapiliyor bu haline bile asik oldum iste.. sevgilime yolladm o kdr duygulandikiilk askiyiz birbirimizin :) yani bundan yillaaar once ve simdi tekrar.. ah kadeer
Kızlar hanginiz almıştı şu tepesinde pasta olan çatal kaşıklardan? Ne kadara almıştı acaba?
nasil yani, ilk asktiniz sonra aradan zamanlar gecti bidaha baristiniz miAnlamadim galiba
beenn6lisi 48tl idi
aiyy aynen oyle. Ilk biz 15 yasindayken tanismistik cikmaya baslamstik ama cocuksn bisey blmiosn fln. Tabi benm ailem istemedi biz de oyle guzelce ayrildik bundan 6 sene sonra tekrar basladik istenasil yani, ilk asktiniz sonra aradan zamanlar gecti bidaha baristiniz miAnlamadim galiba
beenn6lisi 48tl idi
Gunaydinn kuzu. Bence kurabiyeler nikah sekerinden cok cok daha guzeller :)Kizlar gunaydin.bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Bizim nikahmiz somestrda yapılacak. Tayinden dolayi. Su sekilde gelinli damatli kurabiyeler yapcam. Nisanda da kurabiye yapmstm zaten. Etrafinida suslerim. Sizce bu varken ayriyeten nikah sekerine gerek varmı? Buna da etiket cikartabilirim(isimler ve nikah tarihi yazan) sey densin istemiyorum. Masraf yapmamak icin kendileri yapmış. Yada bunun yanına ekstra bişi ekleyebilirim.kucuk aynalardan olabilir.
Gunaydinn kuzu. Bence kurabiyeler nikah sekerinden cok cok daha guzeller :)
etiketi nette bulup yapablrsn yapamazsan ben yardimci olurm :) bence sadece nikah olcagi icin extra bseye de gerek yok. Kija gecende ayna dagitabilrsn
bu tepsiyi kaça almıştın canım güle güle kullanYaa biz de yarin sevgilimle fotograf cekimi yapicazz. Aldigim tepsi icin ")
günaydınnn çok iyiyim bugün dün aldıklarımın sarhoşluğunu yaşıyorum sen nasılsın canım :)Günaydın kızlaarrr .Nasılsınız bakiyim
teşekkürler canımcanım dış çekim 1500 tl artı düğün hikayesinde kampanya vyapmış. oda 750tl. toplamda 2250 tl
Gunaydinn. Bugun sevdicegimle bulusucammGünaydın kızlaarrr .Nasılsınız bakiyim
tesekkur ederim tatlim ben bunu 14 tl ye aldim. Fakat boyanmamis ham halini. Sprey boya ile boyayip fotograflarimizi baski alicam uzerine de cerceveciden cam yaptirucambu tepsiyi kaça almıştın canım güle güle kullan
çok güzelmiş canım :)Kızlar yeni cicilerim nasıl. Madame cocodan aldım :)
Güzel düşünmüssün tatlım :)Gunaydinn. Bugun sevdicegimle bulusucamm
tesekkur ederim tatlim ben bunu 14 tl ye aldim. Fakat boyanmamis ham halini. Sprey boya ile boyayip fotograflarimizi baski alicam uzerine de cerceveciden cam yaptirucamtahminimce bi 30 tl yi bulucak bu hale gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?