2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Şimdi baktım gayet güzel bişeymiş bunlar sert gibi görünüyor baya güzel bakıciğim kuzucum çok teekk:)

Tatlımmm hatırlıyorum bunlarıı bu arkadaşın da ankarada mı oturuyor canım?
Beğenmene sevindim canım biz çok kullanıyoruz okulda etkinliklerde kullanmı da kolay cam işi daha iyi olur ama olmazsa aklında bulunmuş olur

Bitmiş halini paylaşabilir misin canım.. bu arada dün sayfanı takip etmeye başladım f...ç..16 benim

Bitmiş halini paylaşabilir misin canım.. bu arada dün sayfanı takip etmeye başladım f...ç..16 benim
Daha baslamadm kuzu bugun fotograf cekicez boyalarida ofisin ordaki kirtasiyeden siparis ettim bitncr mutlaka paylasirimm
dur benbakaym kendi hesabimdan takipleselmmm :)

Yok canim istanbulda
Tamam canım senin aracılığunla onunla görüşürüm o zaman yada sen instagramda ismini söyle ordan konuşurum büyük ihtimalle ona yaptırırım ben olmadı evde dediğin gibi mukavvayla falan yaparım :) çok teşekkür ederim tekrar canımm :)

Beğenmene sevindim canım biz çok kullanıyoruz okulda etkinliklerde kullanmı da kolay cam işi daha iyi olur ama olmazsa aklında bulunmuş olur
Süpersin dediğin gibi önceliğim cam ikincisi bu.. Sevgilimin baş harfini maviden benimkini pembeden yaparım yada gümüş renginden her ikisini de yaparım çok hoş olur :)

Kızlar günaydınnn dün sevdiceğimleydim çok şükür mekanı tuttukkkkkkk Şu yeni açılan mall of istanbula sonunda gitmeyi becerebildik Alyanslara falan baktık büyük ihtimalle karar verdim alyansıma ama daha geniş çaplı bir araştırma daha yapıp bir iki hafta içerisinde alacağız inşallah.. Benden haberler böyle sizler nasılsınız???

Canım bence birşey daha yap yanına bu biraz hafif kaçar. Ama nikah şekeri gibi birşey değil süs yaparsın şeker falan olmaz sadece biblo gibi birşey alıp dağıtabilirsin

günaydın cnmmm

ben şuan hiçbirşey yapmıyorum düğün yerlerini tuttuk çoktan zaten.fotoğrafçıda ayarladık. kendimce yapılacakların listesini çıakrdım.
malum biz ailelerden uzaktayız.sömestr suan var önümzüde değerlenrmek için.o zmnda kuaförleri ayarlarız

evet canım sadece kayınvalideme vericem :)
Peki 1 tane mi vericeksn ben 2 tane yaptiriyorm :) 1 tanede hatira kalsn istedm
dun attigim model olcak uzerinde ayna ile isimler yazicak fln

Tabii ki canim hatta ben simdiden kendime bile siparis verdim :) hazir simdi siparis verirken onu da aradancikaraym die

Kuaför demişken kuzucum sen tesettürlü müydün? Tesettürlüysen eğer gelin makyajının fiyatlarını biliyor musun hiç? Yada gelinbaşı+gelin makyajı olarak?

Canım bence birşey daha yap yanına bu biraz hafif kaçar. Ama nikah şekeri gibi birşey değil süs yaparsın şeker falan olmaz sadece biblo gibi birşey alıp dağıtabilirsin

bakıcam canım artık.. bunun yanına öyle minik süslerden bulursam eklerim yada bunu şeffaf kutulardan alıp onun içine koyarım

Kuaför demişken kuzucum sen tesettürlü müydün? Tesettürlüysen eğer gelin makyajının fiyatlarını biliyor musun hiç? Yada gelinbaşı+gelin makyajı olarak?

yok canım tesettürlü değilim.ama sanırım istediğim kuaför 500 tl ye yapıyormus ayarlıcaz artk.yeterki içime sinen yer olsun

Kızlar düğün için tuttuğumuz yer polis eğitim araştırma merkezi belki hatırlarsınız. İçinde oteli, kuaförü,hamamı, restorantı, spor merkezi falan var ben oranın kuaföründe gelin makyaşımı yaptırırım diye düşünüyordum dün gittim fiyatlarını sordum adam sırf gelin makyajı 300 tl gelin başıyla 450 tl dedi ben şok işte makyajcımız çok profesyonel, özel getirtiyoruz dışarıda bu fiyata bu makyajı bulamazsınız falan dedi ama ben zaten kapalıyım doğal istiyorum makyajı gelin başımı kendim yapıcam zaten ee 300 tl nedir gider fatihte yaptırırım normalde fiyatları biliyor musunuz kızlar?

Peki 1 tane mi vericeksn ben 2 tane yaptiriyorm :) 1 tanede hatira kalsn istedm
dun attigim model olcak uzerinde ayna ile isimler yazicak fln
bir tane vericem canım biride bana kalsın dimi :)
ama bu mendil nasıl verilir kafak karışık biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…