Beğenmene sevindim canım biz çok kullanıyoruz okulda etkinliklerde kullanmı da kolay cam işi daha iyi olur ama olmazsa aklında bulunmuş olurŞimdi baktım gayet güzel bişeymiş bunlarsert gibi görünüyor baya güzel bakıciğim kuzucum çok teekk:)
Tatlımmm hatırlıyorum bunlarıı bu arkadaşın da ankarada mı oturuyor canım?
Cok tesekkür ederim canım. Bunları 3 hafta önce görüp cok begenmistim ama param olmadığı icin alamamıstım. Simdi param olunca aldım :)çok güzelmiş canım :)
Insallah becerebilirm bakalm :) bitince paylasirim burda kuzum :)Güzel düşünmüssün tatlım :)
Bitmiş halini paylaşabilir misin canım.. bu arada dün sayfanı takip etmeye başladım f...ç..16 benimGunaydinn. Bugun sevdicegimle bulusucamm
tesekkur ederim tatlim ben bunu 14 tl ye aldim. Fakat boyanmamis ham halini. Sprey boya ile boyayip fotograflarimizi baski alicam uzerine de cerceveciden cam yaptirucamtahminimce bi 30 tl yi bulucak bu hale gelmesi
Tek kelimeyle bayıldımKızlar yeni cicilerim nasıl. Madame cocodan aldım :)
Daha baslamadm kuzu bugun fotograf cekicez boyalarida ofisin ordaki kirtasiyeden siparis ettim bitncr mutlaka paylasirimmBitmiş halini paylaşabilir misin canım.. bu arada dün sayfanı takip etmeye başladım f...ç..16 benim
Sagol tatlım benim :)Tek kelimeyle bayıldımAşkla kllan canım
evet canım sadece kayınvalideme vericem :)Insallah becerebilirm bakalm :) bitince paylasirim burda kuzum :)
hayalseverrr sen soz mendilini ssdrce mustakbel kayinvalidene vercektn degl mi( ben iki adete karar kildm en sonunda.
Tamam canım senin aracılığunla onunla görüşürüm o zaman yada sen instagramda ismini söyle ordan konuşurum büyük ihtimalle ona yaptırırım ben olmadı evde dediğin gibi mukavvayla falan yaparım :) çok teşekkür ederim tekrar canımm :)Yok canim istanbulda
Süpersin dediğin gibi önceliğim cam ikincisi bu.. Sevgilimin baş harfini maviden benimkini pembeden yaparım yada gümüş renginden her ikisini de yaparım çok hoş olur :)Beğenmene sevindim canım biz çok kullanıyoruz okulda etkinliklerde kullanmı da kolay cam işi daha iyi olur ama olmazsa aklında bulunmuş olur
Canım bence birşey daha yap yanına bu biraz hafif kaçar. Ama nikah şekeri gibi birşey değil süs yaparsın şeker falan olmaz sadece biblo gibi birşey alıp dağıtabilirsinKizlar gunaydin.bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Bizim nikahmiz somestrda yapılacak. Tayinden dolayi. Su sekilde gelinli damatli kurabiyeler yapcam. Nisanda da kurabiye yapmstm zaten. Etrafinida suslerim. Sizce bu varken ayriyeten nikah sekerine gerek varmı? Buna da etiket cikartabilirim(isimler ve nikah tarihi yazan) sey densin istemiyorum. Masraf yapmamak icin kendileri yapmış. Yada bunun yanına ekstra bişi ekleyebilirim.kucuk aynalardan olabilir.
Kızlar günaydınnn dün sevdiceğimleydim çok şükür mekanı tuttukkkkkkkŞu yeni açılan mall of istanbula sonunda gitmeyi becerebildik Alyanslara falan baktık büyük ihtimalle karar verdim alyansıma ama daha geniş çaplı bir araştırma daha yapıp bir iki hafta içerisinde alacağız inşallah.. Benden haberler böyle sizler nasılsınız???
Peki 1 tane mi vericeksn ben 2 tane yaptiriyorm :) 1 tanede hatira kalsn istedmevet canım sadece kayınvalideme vericem :)
Tamam canım senin aracılığunla onunla görüşürüm o zaman yada sen instagramda ismini söyle ordan konuşurum büyük ihtimalle ona yaptırırım ben olmadı evde dediğin gibi mukavvayla falan yaparım :) çok teşekkür ederim tekrar canımm :)
Kuaför demişken kuzucum sen tesettürlü müydün? Tesettürlüysen eğer gelin makyajının fiyatlarını biliyor musun hiç? Yada gelinbaşı+gelin makyajı olarak?günaydın cnmmm
ben şuan hiçbirşey yapmıyorumdüğün yerlerini tuttuk çoktan zaten.fotoğrafçıda ayarladık. kendimce yapılacakların listesini çıakrdım.
malum biz ailelerden uzaktayız.sömestr suan var önümzüde değerlenrmek için.o zmnda kuaförleri ayarlarız
Canım bence birşey daha yap yanına bu biraz hafif kaçar. Ama nikah şekeri gibi birşey değil süs yaparsın şeker falan olmaz sadece biblo gibi birşey alıp dağıtabilirsin
Kuaför demişken kuzucum sen tesettürlü müydün? Tesettürlüysen eğer gelin makyajının fiyatlarını biliyor musun hiç? Yada gelinbaşı+gelin makyajı olarak?
bir tane vericem canım biride bana kalsın dimi :)Peki 1 tane mi vericeksn ben 2 tane yaptiriyorm :) 1 tanede hatira kalsn istedm
dun attigim model olcak uzerinde ayna ile isimler yazicak fln
Evet böyle kutular çok gösterişli oluyor güzel olur kuzu :)bakıcam canım artık.. bunun yanına öyle minik süslerden bulursam eklerimyada bunu şeffaf kutulardan alıp onun içine koyarım Eki Görüntüle 1297456
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?