- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
O da sorun yaa her kuaför gelin makyajı yapıyor ama aralarında dağlar kadar fark var ancak tavsiye üzerine giderim bende işin kötü yanı bana makyaj yakışmıyor en azından prova olması lazım benim için ki düğünde şaklabana dönmeyimyok canım tesettürlü değilim.ama sanırım istediğim kuaför 500 tl ye yapıyormusayarlıcaz artk.yeterki içime sinen yer olsun
O da sorun yaa her kuaför gelin makyajı yapıyor ama aralarında dağlar kadar fark var ancak tavsiye üzerine giderim bende işin kötü yanı bana makyaj yakışmıyor en azından prova olması lazım benim için ki düğünde şaklabana dönmeyim
Anladım canım haklısın o yüzden daha şimdiden araştırmaya başladımı 7 ay var düğünemakyaj için prova yapıyorlarmı bilmyrm ama saç için genelde çağırıyorlar cnm...
sen türbanlı olduğun için bnce daha da titiz davranmalısın.herkes anlamıyo bu türban işinden cidden
bende düğündüğüm kişiyi instagram üzernden takip edioyrum ve baya işini iyi yapıyor.tabi senle aynı şehirde değiliz.olsak yardımcı olurdum
Ben de ayni seyi dusunuyorum iste :))bir tane vericem canım biride bana kalsın dimi :)
ama bu mendil nasıl verilir kafak karışık biraz :)
Gunaydinn kuzu. Bence kurabiyeler nikah sekerinden cok cok daha guzeller :)
etiketi nette bulup yapablrsn yapamazsan ben yardimci olurm :) bence sadece nikah olcagi icin extra bseye de gerek yok. Kija gecende ayna dagitabilrsn
Kızlar yeni cicilerim nasıl. Madame cocodan aldım :)
Kızlar günaydınnn dün sevdiceğimleydim çok şükür mekanı tuttukkkkkkkŞu yeni açılan mall of istanbula sonunda gitmeyi becerebildik Alyanslara falan baktık büyük ihtimalle karar verdim alyansıma ama daha geniş çaplı bir araştırma daha yapıp bir iki hafta içerisinde alacağız inşallah.. Benden haberler böyle sizler nasılsınız???
Kızlar çeyiz için site önerisi yapar mısınız? Her tür şey olabilir, mutfak, akseuar, yatak odası vs.
Olr canım gümüş rengi ve altın rengi çok güzel oluyor:)Süpersin dediğin gibi önceliğim cam ikincisi bu.. Sevgilimin baş harfini maviden benimkini pembeden yaparım yada gümüş renginden her ikisini de yaparım çok hoş olur :)
olur canım beniimmDaha baslamadm kuzu bugun fotograf cekicez boyalarida ofisin ordaki kirtasiyeden siparis ettim bitncr mutlaka paylasirimm
dur benbakaym kendi hesabimdan takipleselmmm :)
Canım taçKızlar çeyiz için site önerisi yapar mısınız? Her tür şey olabilir, mutfak, akseuar, yatak odası vs.
Canım taç
tepe home
h&m home
zara home
linens
ykm
evmanya
tuppe.com
mudo
karaca home
emsan
esse
bernardo
porland
karaca
tchibo
koçtaş
ikea
english home
madama coco ayy abarttım sanki
bak bakalım canım istersen devamını da yazarım tabi bunların bakmasını bitirebilirsenUuu sen naptınAralarında bakmadıklarıma bakcam şimdi canım teşekkürler..
Canım taç
tepe home
h&m home
zara home
linens
ykm
evmanya
tuppe.com
mudo
karaca home
emsan
esse
bernardo
porland
karaca
tchibo
koçtaş
ikea
english home
madama coco ayy abarttım sanki
2 ile 2.5 arasi biseyler olur kuzum modele gore :)tubb bu lavanta şişeleri ne kdr cnm?
güle güle kullan cnm.
gözün aydın cnm.hayırlısı ile biz de tutsaydık mekanları,,çoookk derin bi nefes alıcam
yok tatlım tabi ki olmadı ama güvenilir olduğunu bildiğim siteler en güzeli de dekosor.com hepsinin fiyatını kıyaslıyorAy bnlarin hepsiylede alisveris deneyimin oldumu
Ahh.. Cok tesekkur ederim hosbuldum :)hoşgeldinnn taze gelin :) :)
Tanesini 3. Bucuk liraya yaptirmistim. Ceyizciden istersen foto atabilirim. 2 liraya da var fakat cok hos degildiKizlar soz mendili nerde yaptirabilirm ne kadar ? Yaptiran varsa paylasabilir mi :)
aa atar mısın kuzu ? ben biriyle anlaşmak üzereydm fakat 10 dan aşagı fiyat görmedimTanesini 3. Bucuk liraya yaptirmistim. Ceyizciden istersen foto atabilirim. 2 liraya da var fakat cok hos degildi
Sana nasil ozel mesaj atabilirim :)aa atar mısın kuzu ? ben biriyle anlaşmak üzereydm fakat 10 dan aşagı fiyat görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?