2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yok canım tesettürlü değilim.ama sanırım istediğim kuaför 500 tl ye yapıyormus ayarlıcaz artk.yeterki içime sinen yer olsun
O da sorun yaa her kuaför gelin makyajı yapıyor ama aralarında dağlar kadar fark var ancak tavsiye üzerine giderim bende işin kötü yanı bana makyaj yakışmıyor en azından prova olması lazım benim için ki düğünde şaklabana dönmeyim

makyaj için prova yapıyorlarmı bilmyrm ama saç için genelde çağırıyorlar cnm...
sen türbanlı olduğun için bnce daha da titiz davranmalısın.herkes anlamıyo bu türban işinden cidden
bende düğündüğüm kişiyi instagram üzernden takip edioyrum ve baya işini iyi yapıyor.tabi senle aynı şehirde değiliz.olsak yardımcı olurdum

Anladım canım haklısın o yüzden daha şimdiden araştırmaya başladımı 7 ay var düğüne gelin başımı da o yüzden kendim yapıcam türbanlı başları mahvediyorlar son derece sadece olacak benimkisi inşallah :) neyse canım araştırmalara devam o zaman

Kızlar çeyiz için site önerisi yapar mısınız? Her tür şey olabilir, mutfak, akseuar, yatak odası vs.

Gunaydinn kuzu. Bence kurabiyeler nikah sekerinden cok cok daha guzeller :)
etiketi nette bulup yapablrsn yapamazsan ben yardimci olurm :) bence sadece nikah olcagi icin extra bseye de gerek yok. Kija gecende ayna dagitabilrsn

tubb bu lavanta şişeleri ne kdr cnm?

Kızlar yeni cicilerim nasıl. Madame cocodan aldım :)

güle güle kullan cnm.

gözün aydın cnm.hayırlısı ile biz de tutsaydık mekanları,,çoookk derin bi nefes alıcam

Kızlar çeyiz için site önerisi yapar mısınız? Her tür şey olabilir, mutfak, akseuar, yatak odası vs.
Canım taç
tepe home
h&m home
zara home
linens
ykm
evmanya
tuppe.com
mudo
karaca home
emsan
esse
bernardo
porland
karaca
tchibo
koçtaş
ikea
english home
madama coco ayy abarttım sanki

Canım taç
tepe home
h&m home
zara home
linens
ykm
evmanya
tuppe.com
mudo
karaca home
emsan
esse
bernardo
porland
karaca
tchibo
koçtaş
ikea
english home
madama coco ayy abarttım sanki

Uuu sen naptın Aralarında bakmadıklarıma bakcam şimdi canım teşekkürler..

kızlar naptınz bugün forum çok sakinmiş :)
biz sevdiceğimle bii dolu fotoğraf çekildiik sonra eklediğim fotoyu silebilsem atardım size de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…