ayyy ben geldim naparsınız kızçeler
ayy benim sınav haftam her zaman olduğu gibi yarın kaydımı sildirmek için dilekçe vermeyi planlıyorumNapalım kuzu, oyalanıyoruz işte.. Pazartesi sendromu başladı yavaştan..
ayy benim sınav haftam her zaman olduğu gibi yarın kaydımı sildirmek için dilekçe vermeyi planlıyorum
yarın başlıycak hocada öyle bi kazık attı ki saolsun 200 soru istedi bizden içinden seçicem dedi tabi bayram ettik bu sabah ne yapsa begenirsin çok basit sormuşsunuz kendim hazırlıycam demiş herkes sap gibi kaldı ortada sinirden ağlayabişirimBaşladı mı sınavlar sizin, benimkinin 17.sinde başlıyor ama deli gibi çalışıyor valla garibim..
yarın başlıycak hocada öyle bi kazık attı ki saolsun 200 soru istedi bizden içinden seçicem dedi tabi bayram ettik bu sabah ne yapsa begenirsin çok basit sormuşsunuz kendim hazırlıycam demiş herkes sap gibi kaldı ortada sinirden ağlayabişirim
Kızlarr bunlarda baharat takımlarım..arkadaşım hediye aldıciciş çeyizlerm için tık tık http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/minnakprensesin-cicisleri.764020/page-3
Eki Görüntüle 1298001 Eki Görüntüle 1298003
Çift kişilik battaniyem..Eki Görüntüle 1298023
Tek kişilik battaniyem.. Eki Görüntüle 1298024
Evmanyadan aldım kızlar..
Günaydın hatunlar
günaydın canlar
Günaydın Kızlaarr :)canım mint yeşili olndan bende almıştım resimdekinden bile daha güzeldi hele rengi çok şekerdi. Ama kargom sağolsun kaybetti ve de hiç oralı olmadılar
bugün 10 kasım hepinize günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?