- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
istanbulda kuzum 700-800 arası değişiyomuş fiyatları albüm filan içinde dış çekim...
istanbulda kuzum 700-800 arası değişiyomuş fiyatları albüm filan içinde dış çekim...
facede kime sorsam 1000 den başlıyo fiyatarı
seyr-i alem fotoğrafçılık canım karı koca beraber çalışıyomuş istediğin mekanda istediğin pozları çekiyolarmış...adı nedir fotoğrafçının? ya da sayfasının herhangi bir link fln var mı?
facede kime sorsam 1000 den başlıyo fiyatarı
evet canım nişan için düşünüyorumiyimiş fiyatları uygun gerçekten..
seyr-i alem fotoğrafçılık canım karı koca beraber çalışıyomuş istediğin mekanda istediğin pozları çekiyolarmış...
ben bi kaç fotoğrafçıya begendiğim pozları çekebilir miyiz demiştim özgün çalışıyoruz demişti
canım mint yeşili olndan bende almıştım resimdekinden bile daha güzeldi hele rengi çok şekerdi. Ama kargom sağolsun kaybetti ve de hiç oralı olmadılar
evet hep uçuk fiyatlar bunun içinde albüm cep albümü ve posterde varmışbence de 700-800 çok iyi.ben 1500 den aşağı hiç fotoğrafçı duymadım şuana kdr.
günaydınnnGünaydınlarrrrrrrrrrr
evet hep uçuk fiyatlar bunun içinde albüm cep albümü ve posterde varmış
https://www.facebook.com/pages/Seyr-i-Alem-Fotoğrafçılık/173389452851365?fref=tsnette baktım ama herhangi bir web sitesi adresi bulamadım. link atar mısın bana sayfalarının? çektikleri fotolara bi bakayım merak ettim.
facede seyr-i alem fotoğrafçılık diye aratınca çıkıyo canımlink hata veriyor,açılmıyor
Aa nerden almıştın canım? Kargo nasıl kaybeder ya hayret bir şey..
1,5 ay önce istanbula gitmiştim orda karaca mağazasından görüp almıştım sanki trabzonda yokmuş gibi dönerkende uçağım karşı yakadaydı bende valizle battaniyeyi taşımaya üşendim kargoya verdim kargoda 1 ay sora valizimi gönderdi battaniyemde kayboldu
kızlar fotografçı buldum gayette uygun
Kesinlikle pesine dus canm bu kargolar tam tammm karaktersizler yaaa. Ben neler cektim bi bilsenn off1,5 ay önce istanbula gitmiştim orda karaca mağazasından görüp almıştım sanki trabzonda yokmuş gibi dönerkende uçağım karşı yakadaydı bende valizle battaniyeyi taşımaya üşendim kargoya verdim kargoda 1 ay sora valizimi gönderdi battaniyemde kayboldu
Canım fotosunu atabilir misin? mugtasarima da gelmiş 6lı kaşıık çatal 39.90..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?