Bizim firmanin calistigi birisi var. Ona cektiricem ben ucretsiz olcak
Canım böyle durumlarda kargonun bir prosedürü olmaz mi ya ne demek kayboldu? Gerçekten üzücü bir durum..
Kesinlikle pesine dus canm bu kargolar tam tammm karaktersizler yaaa. Ben neler cektim bi bilsenn off
Kesinlikle pesine dus canm bu kargolar tam tammm karaktersizler yaaa. Ben neler cektim bi bilsenn off
yaa işin bi kaç faydasi olcak isteohh ne güzell,,çok ballısın bee yawww
Ankarada olsan ben cekerdimmm :)geçici bi süre beni de alınsana yanınıza,bizimde çekimimizi yapsın sonra kovduk işten dersiniz
Ankarada olsan ben cekerdimmm :)
Selammmmselam hanımlarrr
hihii olur tabi tatlimm :)evet güzel olurdu..Eskişehir'de düğün olucak,çekim belki orda olabilir.Ankara-Eskişehir arasıda yakın,dur bakalım o zmn ki durumlara göre,belki düşünürsen senle anlaşırız bu konuda :)
Aaaa neden kuzu nolduAy kızlar benm kıskançlık ve kurgu duygularım tavan yaptı yineee offf
selammmmmmmm nerde kimselerrr yokmuu
Canım etiket konusunda yardımcı olurum demişsin hatuna bene de yardımcı olur musun?Gunaydinn kuzu. Bence kurabiyeler nikah sekerinden cok cok daha guzeller :)
etiketi nette bulup yapablrsn yapamazsan ben yardimci olurm :) bence sadece nikah olcagi icin extra bseye de gerek yok. Kija gecende ayna dagitabilrsn
benm nişanlım bayan kuaförüüü ööf hiç sevmiyorum işiniiiiAaaa neden kuzu noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?