2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tikkabilla aynisi canim evet 40tl olan. Ben elden aldim kargo parasi odersem aynisi olurdu hemen hemen herhalde. Cok guzel bence alabilirsin

Canım böyle durumlarda kargonun bir prosedürü olmaz mi ya ne demek kayboldu? Gerçekten üzücü bir durum..

Kesinlikle pesine dus canm bu kargolar tam tammm karaktersizler yaaa. Ben neler cektim bi bilsenn off
Kesinlikle pesine dus canm bu kargolar tam tammm karaktersizler yaaa. Ben neler cektim bi bilsenn off

Tüketici mahkemesine basvurdum kızlar ama 3 ayda felan ancak sonuclanır

geçici bi süre beni de alınsana yanınıza,bizimde çekimimizi yapsın sonra kovduk işten dersiniz

Ankarada olsan ben cekerdimmm :)

evet güzel olurdu..Eskişehir'de düğün olucak,çekim belki orda olabilir.Ankara-Eskişehir arasıda yakın,dur bakalım o zmn ki durumlara göre,belki düşünürsen senle anlaşırız bu konuda :)

Gunaydinn kuzu. Bence kurabiyeler nikah sekerinden cok cok daha guzeller :)
etiketi nette bulup yapablrsn yapamazsan ben yardimci olurm :) bence sadece nikah olcagi icin extra bseye de gerek yok. Kija gecende ayna dagitabilrsn
Canım etiket konusunda yardımcı olurum demişsin hatuna bene de yardımcı olur musun?

Aaaa neden kuzu noldu
benm nişanlım bayan kuaförüüü ööf hiç sevmiyorum işiniiii Şimdi dükkan değiştrdii yeni bi yere geçti bugün itibariyle hem güzellik salonu hemde kuaför salonu şeklindeymiş bu yer diğer taraftaki manikürcüleri herkesi tanıyıp bildiğimden bu takıntılarım kalmamıştı şimdi yeniden alevlendiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…