yaruşş seni alıntılamamışm bakk yukarıda yazdımmm
Ay kızlar benm kıskançlık ve kurgu duygularım tavan yaptı yineee offf
benm nişanlım bayan kuaförüüü ööf hiç sevmiyorum işiniiiiŞimdi dükkan değiştrdii yeni bi yere geçti bugün itibariyle hem güzellik salonu hemde kuaför salonu şeklindeymiş bu yer diğer taraftaki manikürcüleri herkesi tanıyıp bildiğimden bu takıntılarım kalmamıştı şimdi yeniden alevlendiiiii
yok ona hiç belii etmedim kendi kendime kuruyorum ben manyaklık işte dert yok dert edincem :) Şimdi bir sürü kadın ve güzellik salonuda eklenince bana gelenler geldiii 7.yılı mesleğinde artk unutmuştm bu tür şeyleri ama sanrm ayrıldığı dükkanda ki ortamdan dolayı hem müşterileri hem iş arkdasları cidden cok düzgün insanlardı ve cok rahattım o yzden ama bide bi önceki çalıştığı yerde ne kadınlar vardı kendide illallah etmişti o yüzden şimdi biraz biraz bnm içim için için başladıı nasıl olcaklara :)Gördüm canım ne olmuş değiştirsinn.. Sen sevdiceğine güvendikten sonra birbirinizi sevdikten sonra ne o ne de sen başkasına bakarmısınız? Böyle düşün birazcıkk kıskançlık elbet olur ama aranızda bunu tartışma konusu yapmayın (benim fikrim)
evet kuruntum batsın yaa dün dükkan talidatı vardı yardıma gitti bn bi bozuldum tuhaflaştım neyin var dye dye bi hal oldu arıyo görüntülü sürekli fotograf falan atıyo sanırım oda fark ediyo kurduğumu aslında cok kötü bi duruma sokuyorum onuda kendimide yok yere yani ama bi yandan da beynimi kemiren bişey oluyo ay cok snir oluyorum kndimeebence bunun onun işi olduğunu düşün ve boşa üzme kendini.sen ona inandıktan sonra gerisi boş.eğer seni sevmese,istemese senle olmazdı ztn.bak benim sözlüm taaaaa Allahın attığı başka bi ülkede,ben napayım el ulaşmıyor göz görmüyorama beni sevmese benle olmaz,başkası ile olurdu diyorum kendime.bence boşa üzme kendini derim.bu onun mesleği,bi ömür böyle kendini yıpratarak geçmez
yok ona hiç belii etmedim kendi kendime kuruyorum ben manyaklık işte dert yok dert edincem :) Şimdi bir sürü kadın ve güzellik salonuda eklenince bana gelenler geldiii 7.yılı mesleğinde artk unutmuştm bu tür şeyleri ama sanrm ayrıldığı dükkanda ki ortamdan dolayı hem müşterileri hem iş arkdasları cidden cok düzgün insanlardı ve cok rahattım o yzden ama bide bi önceki çalıştığı yerde ne kadınlar vardı kendide illallah etmişti o yüzden şimdi biraz biraz bnm içim için için başladıı nasıl olcaklara :)
Aa inanmiyorum kuafor cidden zooor. Allah sana sabir versn ama kuzum guvenceksn baska yapcak bisey yok. Is nisanlinda bitiyor malesefbenm nişanlım bayan kuaförüüü ööf hiç sevmiyorum işiniiiiŞimdi dükkan değiştrdii yeni bi yere geçti bugün itibariyle hem güzellik salonu hemde kuaför salonu şeklindeymiş bu yer diğer taraftaki manikürcüleri herkesi tanıyıp bildiğimden bu takıntılarım kalmamıştı şimdi yeniden alevlendiiiii
Bence kotu dusunme icini ferah tut :) sonucta o senin nisanlin ve senin esin olcak :)yok ona hiç belii etmedim kendi kendime kuruyorum ben manyaklık işte dert yok dert edincem :) Şimdi bir sürü kadın ve güzellik salonuda eklenince bana gelenler geldiii 7.yılı mesleğinde artk unutmuştm bu tür şeyleri ama sanrm ayrıldığı dükkanda ki ortamdan dolayı hem müşterileri hem iş arkdasları cidden cok düzgün insanlardı ve cok rahattım o yzden ama bide bi önceki çalıştığı yerde ne kadınlar vardı kendide illallah etmişti o yüzden şimdi biraz biraz bnm içim için için başladıı nasıl olcaklara :)
Ay gelsiiin kadınlar kızlar ne olmuşşş :) :) Hem bak sen dedin 7.senesi diyee napsın adam yani mesleğinimi bıraksın :) Sende kendi kendine kurma kafanda.. Belki onlarda düzgün ciddi insanlardır.Hem napsın adam sizin için çalışıyo para kazanıyo onun açısından düşün
evettt doğru söylüyonuz bnde şu aptal kuruntumdan bi vazgecsem cok hoş olcakAhh su kiskanclik
Bende kiskancim ama kizlar hakliapril1109 bosuna kurup durma.
Erkekler sevmedigi kadinla bi saniye bile gecirmek istemez.
Evet orası öyle güven de bitiyo fakat benmde bi kuşkucu yanım var ondan ötürüde böyle manyaklıklarım tutar arada allahtan nişanlımda beni biliyo şu gel gitlerimi idare edebiliyo :) Tabi adamın burnundan da getirtmemek için bnm eski serin kanlı halime dönmem gerek :)Bence kotu dusunme icini ferah tut :) sonucta o senin nisanlin ve senin esin olcak :)
Çok zor cidden yani sadece benim acımdan düşünce değil onun açısından da cok zor bazen diyo sen bana bişeyler anlatrken bile kafam okdr dolu oluyo ki,butun gun car car cene kapris çekiyom seni dinliyom ama ne dinliyom bnde bilmiyom kazan gibi oluyo kafam diyoAa inanmiyorum kuafor cidden zooor. Allah sana sabir versn ama kuzum guvenceksn baska yapcak bisey yok. Is nisanlinda bitiyor malesef
Dün ütü ve süpürge fiyatlarına baktım, onlar neydi öyle yahu
Neydi canımm :) :)
Çok gereksiz bir giriş yapmışım, şimdi farkına vardım.
Merhaba gelincikler, nasılsınız?
Çok fenaydı ya
Kazanlı phılıps ütü :800 TL
Phılıps süpürge :600-800 arası değişiyor
Heh hatrımızı sordun şimdiii :) ben iyiyim sağol sen nasılsın? :)
Çok fenaydı ya
Kazanlı phılıps ütü :800 TL
Phılıps süpürge :600-800 arası değişiyor
merak ettim tatlım yaa ne kadara aldın kuşları bana burda 15 dediler de..35e geldi indirimleKuslari pazardan aldim
gözünaydınnn
eylulde olacak galibaYazin bizde pek dugun olmaz kimse gelmez yazlikta tatilde olurlar. Eylul istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?